• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kar vardı üç dört gündür dışarı çıktık dolaştık biraz eve geldik evde çok sıkıldı hiç çıkmayınca
Çorba yapayım dedim acıktı
Yayla yapıyorum ama her seferinde çorbam peynire dönüşüyor yine perişanlıkla yaptım çocuğu içeri al tekrar mutfağa koş karştır yarım saat herşeyide deniyorum dikkat ediyorum tam bir çökelek yapıyorum her seferinde suyu ayrı peyniri ayrı görünüyor içinde 😭bıktım artık yoğurtlu çorbalarım hep böyle en sevdiğim halbuki
Kuzum çorbaya yoğurtu katmadan önce, çorbanın kaynayan suyundan ekleyip karıştırıyorsun sonra çorbaya döküyorsun değil mii ? Yoğurt soğuk, çorba sıcak olur ondan kesilir peynir gibi olur cunku genelde… yapıyorsundur muhtemelen ama sorayım gene de dedim 😕

Kar vardı üç dört gündür dışarı çıktık dolaştık biraz eve geldik evde çok sıkıldı hiç çıkmayınca
Yayla yapıyorum ama her seferinde çorbam peynire dönüşüyor yine perişanlıkla yaptım çocuğu içeri al tekrar mutfağa koş karştır yarım saat herşeyide deniyorum dikkat ediyorum tam bir çökelek yapıyorum her seferinde suyu ayrı peyniri ayrı görünüyor içinde 😭bıktım artık yoğurtlu çorbalarım hep böyle en sevdiğim halbuki
Benim de öyle oluyordu artık karıştırmayı hiç bırakmıyorum kaynayınca kısıkta bekletme falan yapmıyorum onlara dikkat etsem de oluyordu en son farkettimki altını kapattıktan bir süre sonra tuzunu katınca kesinti olmuyor.

Eğer tuz kullanıyorsanız yoğurdu katıp kaynadıktan sonra tuzu atmak gerekiyormuş bende kaynamadan atardım hep kesilirdi. Sonra öyle yapmaya başlayınca kesilmedi.
Birde yoğurdu ben süzgeçten süzerek çorbaya katıyorum birde öyle deneyin dilerseniz. Tabi pirinci haşladığımız suyla yoğurdu ılıtmak da gerekiyor.
He şimdi aklıma geldi annem hep yoğurda mutlaka 1 tatlı kaşığı un kat diyor kesilmesini engellemek için onada yeni başladım.

Kuzum çorbaya yoğurtu katmadan önce, çorbanın kaynayan suyundan ekleyip karıştırıyorsun sonra çorbaya döküyorsun değil mii ? Yoğurt soğuk, çorba sıcak olur ondan kesilir peynir gibi olur cunku genelde… yapıyorsundur muhtemelen ama sorayım gene de dedim 😕

Benim de öyle oluyordu artık karıştırmayı hiç bırakmıyorum kaynayınca kısıkta bekletme falan yapmıyorum onlara dikkat etsem de oluyordu en son farkettimki altını kapattıktan bir süre sonra tuzunu katınca kesinti olmuyor.

Eğer tuz kullanıyorsanız yoğurdu katıp kaynadıktan sonra tuzu atmak gerekiyormuş bende kaynamadan atardım hep kesilirdi. Sonra öyle yapmaya başlayınca kesilmedi.
Birde yoğurdu ben süzgeçten süzerek çorbaya katıyorum birde öyle deneyin dilerseniz. Tabi pirinci haşladığımız suyla yoğurdu ılıtmak da gerekiyor.
He şimdi aklıma geldi annem hep yoğurda mutlaka 1 tatlı kaşığı un kat diyor kesilmesini engellemek için onada yeni başladım.
Yapıyorum hepsini tuzu en son atmayıda son zamanlarda öğrendim onuda artık baştan atmıyorum
Üç defa üst üste yapıp dökmüşlüğüm oldu bugün gene döktüm
Bazen pişine kadar güzel kenara bırakıp gidince bir halleniyor sanki
Bazen en baştan kesiliyor vallahi anlamadım küi yengem hiç karıştırmaz bile malzemeleri birleştirip atar ocağa mis gibi çorba olır ben bukadar özenirim içilecek hali olmaz tam bir peynire dönüşür kesikir bile diyemiyorum çünkü suyu bile peyniraltı suyu gibi oluyor

Ben soyle yaparim yogurtlu corbayi.ocak kapali iken tencereye yogurt yumurta un koyarim cirparim guzelce sonra icine az su koyarim sonra ocagin altini yakarim karistirmaya baslarim corba pistikce ve koyuldukca icine sicak su katarim fokur fokur kaynadigi noktada icine artik karabugday pirinc vs ne koycaksam atarim pisince kapatirim.Tuzunu da corba soguyunca atarim.Hic kesilmiyor boyle dene istersen♥️

Benim icin de kizil Nilsibel Nilsibel 😅
Sen de kumral renkli gozlusun dimi kafamdaki profil bu😅
😂😂 doğru tahmin açık kumral ela göz. Ama ben seni tip olarak tahmin edemiyorum. Sadece fotodaki rick’ten kaynaklı eğlenceli bi karakter canlanıyor gözümde 😅
Munchkinin miracle bardaklari var onlara bakabilirsin
Ya onun nasıl kullanılacağını çözene kadar kendimi gerizekalı hissettim. Bebeme kapağı takılı içirmeye çalıştım. Amaç azar azar akması diye düşünmüştüm ki akmıyordu. Sonra o yumuşak plastiğin kapak görevini gördüğünü anladım 😂😅

MAalesef basindan ayrilmadan yapilmasi gereken bir corba cok da severim.ben de hic yapmiyorum bu yuzden

Oturdugu yerden memnun olmayanlar klübündeyiz galiba ikimiz de 😂Ben de mamak malesef 😊 ben de şuan ücretsiz izindeyim canım
Abimler orda Tuna parki var. Ben seviyorum ya yazin bebisle ordaydik. Hobi bahcesi var abimlerin orada takildik genelde. Merkeze de inerdik eskiden bu yaz cok sicakti inemedik

Yapıyorum hepsini tuzu en son atmayıda son zamanlarda öğrendim onuda artık baştan atmıyorum
Üç defa üst üste yapıp dökmüşlüğüm oldu bugün gene döktüm
Bazen pişine kadar güzel kenara bırakıp gidince bir halleniyor sanki
Bazen en baştan kesiliyor vallahi anlamadım küi yengem hiç karıştırmaz bile malzemeleri birleştirip atar ocağa mis gibi çorba olır ben bukadar özenirim içilecek hali olmaz tam bir peynire dönüşür kesikir bile diyemiyorum çünkü suyu bile peyniraltı suyu gibi

Abimler orda Tuna parki var. Ben seviyorum ya yazin bebisle ordaydik. Hobi bahcesi var abimlerin orada takildik genelde. Merkeze de inerdik eskiden bu yaz cok sicakti inemedik
Tuna parkını hiç duymadım buralarda.hobi bahcesi güzel olur keyifli olur tabi o da mı mamaktaydı?

Back