temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar kefir içen var mı ben arada içerdim bağışıklık için şimdi hergün bi tane içsem mi diye düşünüyorum

kefiri bende düşünüyorum ama hamilelik için sakıncası var mı bilmiyorum maalesef çok süt yogurt yiyemiyorum destek olur diye düşünüyorum

Kefire en saglikli icecek hamilelikte diyorlar canim hatta komsum dokuz icmisti ama tadını ben begenmedim sanki yaa :) keske bende icebilsem
canım ben de çok hoşlanmıyorum ama bağışıklığım çok düşük olunca annem alıyodu hep alıştım zamanla ne kadar içsem kar zorlayıp içicem artık

slm kızlar 6. haftam ama bende daha bulantı kusma gibi belirtiler başlamadı kasık ağrım oluyo bu da beni geriyo biraz sizde de bu belirtiler var mı
kusma olmak zorunda değil canım sakın korkma bende 5. haftama girdim belirtim sadece ara ara kasık ağrısı doktora gittinmi peki benim cumartesi sabırsızlıkla bekliyorum

sunny 38 Ihlamur neden içemiyorsun??

bende de işte sağ taraf kasık ağrım oluyo öyle olunca da korkuyorum 5 haftalıkken gittim kese falan görünmedi hcg 1660 çıktı bugün kontrol günüm öğleden sonrasını iple çekiyorum

Ayyyyyy evet mide bulantisi bende mutluluk yarati cok sukur:))))

2. hamileliği olan varmı bayanlar benim gibi sezeryandı oğlumda şimdi dikişlerim zorlarmı diye düşünüyorum

mrb kızlar bende 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bir haftadır gribim ve öksürüğüm var bayağı bildiğiniz yöntemler var mı
Ben de Yen'i atlattım gribi ilk hamileliğimde de ilk aylarda grip olmuştum.bol su içilecek vücuttan mikropları tez atar.ıhlamurun içine limon bal koyup içtim bi bardak.bol meyve başka yapacak bişey yok.ateş çıkmamasına özen göster.çıkarsa doktorunu ara o sana her hamilede kullanılan ateş düşürücüyü tavsiye ederse onu kullan.

Günaydın kızlar aranızda daha önceki hamileliğin de gebelik şekeri çıkan var mı benim çıkmıştı fikir alışverişi yapmak isterim eğer varsa
Benim onceki hamileligimde vardi canim ama hamile kalmadan once biraz yuksekti onlem olsun diye doktorum ilac baslamisti simdi gittigim doktor kullanmicaksin hamilelikte diyor kafam karisik benimde sen kullaniyormisun

2. hamileliği olan varmı bayanlar benim gibi sezeryandı oğlumda şimdi dikişlerim zorlarmı diye düşünüyorum
Benimde ikinci olacak inş.Allah nasip ederse doğuma araları 4 yaş olacak.ben ssvd istiyorum inşAllah normal doğum yapacağım,o kadar çok normal doğum yapan var ki

Benimde ikinci olacak inş.Allah nasip ederse doğuma araları 4 yaş olacak.ben ssvd istiyorum inşAllah normal doğum yapacağım,o kadar çok normal doğum yapan var ki
MAşallah canım benimki 5 e girdi bizimde 5 yaş olacak aralarında nasipse ama bennormalden çok korkuyorum dikişlere bişey olursa ditye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…