-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.821
Evet canım teşekkür ederimTabiki yazarım canim sende doktoruna sorup kullanirsin belki.
canım ne diyeceğimi bilmiyorumSelam kızlar şöyle ki kalp atışını duyarız diye gittik doktora ama kalp atışı yok :/ Vajinal de baktı yine yok kese oluşmuş yolk oluşmuş kordon var bebek minik kalmış.. 2 doktora gittim bekleyelim dediler sağlıksızsa kanamamin olur kendini sonlandırır dediler. Cuma tekrar gidicem kalp atışı olmazsa müdahale edeceklermiş detaylı ultrasona da girecem öncesinde. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neler olacak ..
Inşallah güzel haber alırsın canımSelam kızlar şöyle ki kalp atışını duyarız diye gittik doktora ama kalp atışı yok :/ Vajinal de baktı yine yok kese oluşmuş yolk oluşmuş kordon var bebek minik kalmış.. 2 doktora gittim bekleyelim dediler sağlıksızsa kanamamin olur kendini sonlandırır dediler. Cuma tekrar gidicem kalp atışı olmazsa müdahale edeceklermiş detaylı ultrasona da girecem öncesinde. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neler olacak ..
Teşekkürler cnm bnm hakkımızda hayırlısı eksik olma :)canım ne diyeceğimi bilmiyoruminşallah cuma günü güzel haberler alırsın dua edicem senin için canım
Hayırlısı bakalım cnm Allah büyük.Inşallah güzel haber alırsın canım
Benim henuz gorunmedi bende pazartesi hem bebisi gorcem hemde kalp stisini gorcem ilk oglumdada 7haftalikken hepsini gormustuk ama bu lekelenmeler kotu bisey deyil bebek rahme yerlestikce kilcal damarlardan sizinti yapiyo iki haftadir cok az az geliyor hatta dun baya geldi kave rengi idi ama önemsemedim bir gun surdu o yuzden takmadim eyer bi arastirma yapsanda orda yaziyor 10gun lekelenme olabiliyor diyor normal gayet yani.İlk bebeğimde hiç böyle bir lekelenmem olmadı canım şimdi böyle olunca tedirgin oluyorum. senin bebek ne zaman göründü canım
Uzulduum cok insallah bebegim hayirlisiyla toparlar kendini buyur iyicee sende guzel haberler alirsiinn. 10. haftaya kdr en son ne zaman doktora gitmistinkiiTeşekkürler cnm bnm hakkımızda hayırlısı eksik olma :)
Ya super bi haber buu :) ikiz bebek sahbi olanlari hep merak etmisimdirr genetikte varmiydi ailenizde veya esinizin ailesindeTeşekkür ederim hepimiz saglikla insallah aşırı bir artış yoktu hep gün asiri 2 ye katlamisti :)
Genetik olarak gecer yuksek ihtimal esimin kuzenlerinde var ama cift yumurta ikizi kadin tarafindan genetik gecer tahminimce :)hep hayal ederdim ama hic olacagini sanmamistim inşallah saglikla kavuşuruz :))Ya super bi haber buu :) ikiz bebek sahbi olanlari hep merak etmisimdirr genetikte varmiydi ailenizde veya esinizin ailesinde
Canım çok üzüldüm. İnşallah bebişin toparlar güzel bir süpriz yapar sana. Allahım sana bağışlasın bebeğini canımSelam kızlar şöyle ki kalp atışını duyarız diye gittik doktora ama kalp atışı yok :/ Vajinal de baktı yine yok kese oluşmuş yolk oluşmuş kordon var bebek minik kalmış.. 2 doktora gittim bekleyelim dediler sağlıksızsa kanamamin olur kendini sonlandırır dediler. Cuma tekrar gidicem kalp atışı olmazsa müdahale edeceklermiş detaylı ultrasona da girecem öncesinde. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neler olacak ..
Amin cnm. İnşallah hayırlısı ..Canım çok üzüldüm. İnşallah bebişin toparlar güzel bir süpriz yapar sana. Allahım sana bağışlasın bebeğini canım
İnşallah 2 haFta önce gitmiştim keseyi görmüştük kalp atışı olmadıUzulduum cok insallah bebegim hayirlisiyla toparlar kendini buyur iyicee sende guzel haberler alirsiinn. 10. haftaya kdr en son ne zaman doktora gitmistinkii
Canim cok gecmis olsun. Olumlu dusunmeye calisalim insallah cumaya kadar bebisin duzelir yuzunu guldurur. Dualarimiz seninle.Selam kızlar şöyle ki kalp atışını duyarız diye gittik doktora ama kalp atışı yok :/ Vajinal de baktı yine yok kese oluşmuş yolk oluşmuş kordon var bebek minik kalmış.. 2 doktora gittim bekleyelim dediler sağlıksızsa kanamamin olur kendini sonlandırır dediler. Cuma tekrar gidicem kalp atışı olmazsa müdahale edeceklermiş detaylı ultrasona da girecem öncesinde. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neler olacak ..
Genetik olarak gecer yuksek ihtimal esimin kuzenlerinde var ama cift yumurta ikizi kadin tarafindan genetik gecer tahminimce :)hep hayal ederdim ama hic olacagini sanmamistim inşallah saglikla kavuşuruz :))
Cok guzel bir haber bu masallah hayirli olsun :) ben de hep ikizlerim olsun isterdim buyuk şans bence :)))Genetik olarak gecer yuksek ihtimal esimin kuzenlerinde var ama cift yumurta ikizi kadin tarafindan genetik gecer tahminimce :)hep hayal ederdim ama hic olacagini sanmamistim inşallah saglikla kavuşuruz :))
Allahım yardımcın olsun canım, inşallah cuma günü Mutlu haberler alırsın ve bize de bildirirsin. Allahım her şeyin hayırlısını versin.Selam kızlar şöyle ki kalp atışını duyarız diye gittik doktora ama kalp atışı yok :/ Vajinal de baktı yine yok kese oluşmuş yolk oluşmuş kordon var bebek minik kalmış.. 2 doktora gittim bekleyelim dediler sağlıksızsa kanamamin olur kendini sonlandırır dediler. Cuma tekrar gidicem kalp atışı olmazsa müdahale edeceklermiş detaylı ultrasona da girecem öncesinde. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım neler olacak ..