- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.841
Medstar topcular nilsem eraslan cnm hayirli olsun cnm bebisin kac gun gecti adetin
Merhabalar herkese ben de bir kaç hafta önce öğrendim. Hiç beklemediğim ve düşünmediğim bir anda bambaşka bir durum için gittiğimde bete hcg 543 çıktı. SAT tarihim 16 Ekimdi ve bir haftadır takip ediyorum burayı ancak okuyup sonuna geldim. Olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlara sabır diliyor en kısa zamanda onların da kucaklarına minik meleklerini almalarını temenni ediyorum. Bizim bile ne olacğımız belli değilken ben burada genellikle güzel şeyleri okuyup, her mesajdan evham yapmadan, sakin bir hamilelik geçirmeye çalışıyorum. Bu ilk hamileliğim ve gerçekten yaşamadan bilinebilecek bir durum değil. Anlatılan her şey daha önceden masal gibi gelirdi şimdiyse işin içinde olunca bambaşka biri geldi benim yerime ve hamile olan ben değilim sanki :)
Ben de Antalya'da yaşıyorum ve Yagız kaganim gibi Nilsem Hanım'dan gerçekten çok memnunum. (Hatta belki aynı gün doğumhanede olma ihtimalimiz bile olabilir Yagız kaganım'la günlerimiz çok yakın çünkü) Çok rahatlatıcı, bilgilendirici, alanına hakim olduğu her halinden belli bir doktor. Geçen Nisan ayında arkadaşımın normal doğumunu gerçekleştirdi. Onun tavsiyesiyle gittim içim çok rahat. Tabi bu işlerde karşılıklı hasta-doktor uyumu önemli. Benim beğendiğimi başkası yerebilir.
Bu süreç inşallah hepimiz için olabildiğine az sorunlu bir şekilde tamamına erer ve bebek arabası seçimiyle ilgili fikir alışverişlerine geçeriz.