- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.801
Canını sıkmamaya çalış canım. Bende işyerinde sıkıntılar yaşıyorum. kimse anlamıyor. onlar zamanında hamileyken neler neler yapmışlar. ben de araziye çıkabilirmişim bilmem neymiş. sanki allah korusun bebeğime birşey olsa bana bi faydaları olacak. sinir oluyorum.Evet arkadaşım sende benim yasadiklarimin hemen hemen aynısını yasamissin bu insanlar düşüncesiz bizi umutsuzluğa sokmaktan başka bi işe yaramiyorlar. Halsizlik bende en başından beri var sende problem yok herkeste farklı işliyor bu hamilelik onu ogrendim..
Galiba haklisin biraz kulak arkası etmek lazım bende kimseye şöyle böyle demicem artık sıkıldım. Bende dün konustum doktorum elimin iyice kötü olduğunu gorunce zaten 8.haftaya kadar geldik doktor onersin hafif kortizonlu bir ilaç kullanabilirsin dedi bakalım yarin gidicem insallah
Hadi ya ay iltihapsa bi sıkıntı yapmaz dimi :/Geç döllenme dır canım senin ki iltihap olabilir kokuluysa
Sen böle diyince bi rahatlama geldi :) İşalah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza evlatlarımızıKiZlar benimde devamli lekelerim oluyor bunlar gayet normal yeterki yogun kirmizi kan gelmesin bebek yerlestigi icin aksibe iyi bisey bu gebeligimizin saglikli oldugunu işaret ediyor ben oglumdada boyle leke oluyodu gebeligim cok saglikli ve normal bi dogum oldu hani demem oki cok ustune dusmeyin biraz rahat olun miydem bulanmiyor diye bi aksilikmi var diye dusunursek bu 9ayi nasil bitircez.
Doktora git canıM fitil verir kullan birşeyin kalmaz Allahin izniyleHadi ya ay iltihapsa bi sıkıntı yapmaz dimi :/
İlk bebeğimde hiç böyle bir lekelenmem olmadı canım şimdi böyle olunca tedirgin oluyorum. senin bebek ne zaman göründü canımKiZlar benimde devamli lekelerim oluyor bunlar gayet normal yeterki yogun kirmizi kan gelmesin bebek yerlestigi icin aksibe iyi bisey bu gebeligimizin saglikli oldugunu işaret ediyor ben oglumdada boyle leke oluyodu gebeligim cok saglikli ve normal bi dogum oldu hani demem oki cok ustune dusmeyin biraz rahat olun miydem bulanmiyor diye bi aksilikmi var diye dusunursek bu 9ayi nasil bitircez.
Kötü düşünme canım hergün bir olmuyoki benim basta hic bulantim yoktu,son bi haftadir yasiyorum yogun bi sekilde belirtileri ilk basta hic biseyim yoktu,herkez ayni olmuyo ama sen bukadar tedirginsen git bidaha canim ama bebegi bi hafta sonra gorebilirsin ancak demiste doktorun,simdi erken gidip yine gormeyince bidaha sıkcan canınıYa sanki belirtilerim bir anda yok oldu mide bulantim da kalmadı var kesin bişey
aynen ben dun lekelenmeden sonra oturup agladım millet gunde 1 paket sigara içiyor umru degıl ben sigara içen biri olarak içmedim bıraktımtedirgin oldum ama lekelenmemoldu sabahta olmus .Hersey Allahtan Rabbim hayırlısını nasip etsin
Canını sıkmamaya çalış canım. Bende işyerinde sıkıntılar yaşıyorum. kimse anlamıyor. onlar zamanında hamileyken neler neler yapmışlar. ben de araziye çıkabilirmişim bilmem neymiş. sanki allah korusun bebeğime birşey olsa bana bi faydaları olacak. sinir oluyorum.
İnşallah doktor zararsız bir ilaç verir de rahatlarsın biraz canım.
Cok geçmiş olsun gözündeki bence anlık birşeydir içini ferah tut egzamayla ilgili doktor ne derse vana yazarmisin
ay çok değişik Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin canım hcg hızlı mı yükselmişti.Herkese tekrar merhaba bende bugün kalp atimlarini duydum cok şükür atimlari diyorum çünkü ikizmis kızlar rabbim sağlıkla versin inşallah cok saskınım
sağol canım allah razı olsun. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizeHelal olsun sana zoru başarıyorsun hem hamilesin hem çalışıyorsun evde olan bizlerden daha çok strese maruz kalıyorsun haklisin. Gerçekten kimsenin lafını dinlemiceksin herkesin durumu farklı kimisi 9ay hiç oturmaz kimisi yatağa bağlı kalır bir problem olduğundada kimsenin umru olmaz sen içinden geldiği gibi davran dedigim gibi güçlü biri olduğun belli. Allah kolaylık versin sanada
Rabbim yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin canım.. kaç haftalıkken öğrendin? ultrasondamı anlaşılıyorSelam kızlar benim gebelik dış gebelik çıktı 4:30'da kesinleşecek ameliyat olmadan iğneyle halledelim dedi doktor hamileliği devam eden arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı Mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin inşallah benim ve benim gibi olanlar içinde bol bol dua edin eksik etmeyin olurmu yer gök duayla Allah'a emanet olun...!!!
ilk defa duydum neden acabaCanım maydanoz yememek gerekiyormuş bu süreçte bilginiz olsun
düşüğe neden olduğunu duydum ama neden bilmiyorum ben deilk defa duydum neden acaba
canım rahmi temizliyormuş söktürme etkisi olduğu için düşüğe neden oluyormuşilk defa duydum neden acaba
Teşekkür ederim hepimiz saglikla insallah aşırı bir artış yoktu hep gün asiri 2 ye katlamisti :)ay çok değişik Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin canım hcg hızlı mı yükselmişti.