temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar ben gebeligim boyunca igne vurulacagim icin bugun rapor cikarmaya hastaneye gittim.baska bi dr a. Beta hcg yaptik. 8 gün önce 291di bugun de 5322 cikti sonucum. Ultrasondan da bakti 3.3mm dedi kese icin. Dr da cok gıcıktı :) bisi soramadim sizce anormal bi durum var mi?

Canını sıkmamaya çalış canım. Bende işyerinde sıkıntılar yaşıyorum. kimse anlamıyor. onlar zamanında hamileyken neler neler yapmışlar. ben de araziye çıkabilirmişim bilmem neymiş. sanki allah korusun bebeğime birşey olsa bana bi faydaları olacak. sinir oluyorum.
İnşallah doktor zararsız bir ilaç verir de rahatlarsın biraz canım.

KiZlar benimde devamli lekelerim oluyor bunlar gayet normal yeterki yogun kirmizi kan gelmesin bebek yerlestigi icin aksibe iyi bisey bu gebeligimizin saglikli oldugunu işaret ediyor ben oglumdada boyle leke oluyodu gebeligim cok saglikli ve normal bi dogum oldu hani demem oki cok ustune dusmeyin biraz rahat olun miydem bulanmiyor diye bi aksilikmi var diye dusunursek bu 9ayi nasil bitircez.

Sen böle diyince bi rahatlama geldi :) İşalah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı )

İlk bebeğimde hiç böyle bir lekelenmem olmadı canım şimdi böyle olunca tedirgin oluyorum. senin bebek ne zaman göründü canım

Ya sanki belirtilerim bir anda yok oldu mide bulantim da kalmadı var kesin bişey
Kötü düşünme canım hergün bir olmuyoki benim basta hic bulantim yoktu,son bi haftadir yasiyorum yogun bi sekilde belirtileri ilk basta hic biseyim yoktu,herkez ayni olmuyo ama sen bukadar tedirginsen git bidaha canim ama bebegi bi hafta sonra gorebilirsin ancak demiste doktorun,simdi erken gidip yine gormeyince bidaha sıkcan canını

Canim içini ferah tut Allahın izni ile hiç bir şey olmaz. Bende hiç leke olmadi oyuzden birsey diyemiyorum ama diğer arkadaşlardan bu tarz durumla karşılaşanlar var strese girme demek kolay tabi ama sen elinden geleni yapmissin dikkat ediyorsun gerisi Allaha kalmış herşey güzel olacak inşallah.

Helal olsun sana zoru başarıyorsun hem hamilesin hem çalışıyorsun evde olan bizlerden daha çok strese maruz kalıyorsun haklisin. Gerçekten kimsenin lafını dinlemiceksin herkesin durumu farklı kimisi 9ay hiç oturmaz kimisi yatağa bağlı kalır bir problem olduğundada kimsenin umru olmaz sen içinden geldiği gibi davran dedigim gibi güçlü biri olduğun belli. Allah kolaylık versin sanada

sağol canım allah razı olsun. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize

Rabbim yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebiş versin canım.. kaç haftalıkken öğrendin? ultrasondamı anlaşılıyor

Kızlar ben maydonoz yemiyorum ama her sabah haslanmis yumurta yemekten biktim daha simdiden degisiklik ariyorum dereotu dogruyorum bazen azicik siz neler yapiyorsunuz bu arada sut hic icemiyorum yaa vicdan yapiyorum birazda ama eskiden herkese ogutler verirdim basa gelince gercekten içilmiyormus

Hergün fiks sütümü içerim yoğurdumu peynirimi meyvemi yerim, ama sebzeyle asla aram olmadı olamıyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…