- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.781
Evet öyle canım Allah yardımcımız olsun sen şuan krem kullanıyormusunCanim ama böyle yaparak kendini daha fazla strese sokuyorsun yapma. Derin bir nefes al ve devam et bu insanlar yüzünden biz neden bebeklerimizi strese sokalim dimi. Gecicek inşallah nemli tut elini inşallah doktorunda bir krem yazar rahatlarsin. Bu zamanlarimizin kıymetini bilelim bari yoksa bu insanlarla uğraş uğraş bitmez.
Geç döllenme dır canım senin ki iltihap olabilir kokuluysaYa benim 5+2 de 669 çıktı çok düşük seninkine göre ;( neden ki acaba? dün benden de kahve rengi leke geldi doktora gittim korkma dedi ilaç verdi bide kokuyo ne olduğunu bende anlamadım ;/
Evet öyle canım Allah yardımcımız olsun sen şuan krem kullanıyormusun
Kadın dogumcu ilaç vermez bu konuda değil mi bende cildiyeye gideyim o zaman sen sordun mu ilaç kullanabilirmiyim diyeCanim kullanmıyordum yarın doktor kontrolum var dermatologta ona gostericem kadın dogumcum kullan dedi çünkü iltahap oldu çok
Benim de genelde elimde cikar ama yuzumde de oluyor bazen o zaman kremsiz cok zorlanirim. Bir de krem surmeden kendiliginden gecmiyoBenimde elimde var canım inşallah krem kullanılıyordur hamileyken doktora sorucam
Kadın dogumcu ilaç vermez bu konuda değil mi bende cildiyeye gideyim o zaman sen sordun mu ilaç kullanabilirmiyim diye
Geçmiş olsun canım sanada vardır hamikelikte de kullanılan bi ilaç inşallahBenim de genelde elimde cikar ama yuzumde de oluyor bazen o zaman kremsiz cok zorlanirim. Bir de krem surmeden kendiliginden gecmiyoinsallah vardir bir yolu doktorlarimiza soralim bakalim..stresten de uzak durmamız lazim ama zor is. Cocuklugumdan beri var benim, insanlarin tepkisine alistim artik takmamak lazim :)
Teşekkür ederim canım inşallah dayababilirim 2. Ay sonuna kadar inşallah düzelir ikimizinkide hamileliğe odaklanamiyirum bir türlü elimi gördükçe umutsuzluğa kapiliyorum inşallah geçecek inşallahİlk sorduğumda bende 6haftamdaydim kullanmayalım dedi ilk 3aylik dönem bitsin dedi dün gittim oda gördü artık 8e yaklaştık bi cildieye git göster ilacı benimle paylasirsin dedi az kortizonlu kremler varmış. Bence sen ilk önce kadın dogumcunla konuş daha 5.haftandasin belki bekle der. Boşuna cildiyeye gitme canım onaylarsa ozaman gidersin
Zarar vermeyen bir krem illa ki vardir. Ben coresatin i arastirdim internetten zararsiz demisler ama yine de doktorumdan da duymak istiyorum. Sen de sıkma canını boşver yasamayan anlamaz sonucta :)Canim bende de var bu problem yıllardan beri şimdilerde iyice azitti doktor daha önceki ilaçları kesinlikle onermedi yarın kontrolum var inşallah başka bir ilaç onerirde biraz yavaşlar bitarafima bulaşacak diye korkuyorum.. hersy bitaraftan zorluyor insanlar bebek gibi geçiriyor hamileliğini ben inan sokağa çıkmaya halim kalmadi. Sukredip beklicez galiba. Sabir
Özel sigortam geçen sene başladı 1 sene geçtikten sonra ikinci sene Doğum masraflarını karşılıyor.yani gebelik durumunda sigorta yaptırırsan doğumu karşılamıyor.paketlere göre karşıladığı Doğum masrafı miktarı ve hastaneler değişiyor.tabi sigorta şirketlerine göre paketler de değişiyor.benim sigortam da seçtiğim pakete göre a plus hastanelerde dahil 10000 tl ödüyor.a plus hastanelerde Acıbadem memorial florance Nightingale gibi hastanelercanım özel sigorta dediğin ne zaman yapılıyor neleri kapsıyor yazabilir misin
gitmedim canım. çok sürmedi çünkü. Ben çok pimpiriklenince daha kötü olacağına inanıyorum. o yüzden çok üstüne düşüp kendimi dinlemek istemiyorum. Pazar günü oldu geçti bir sorun yokki devam etmiyor. gerek yok bence herşeyde doktora koşmaya. stres daha kötü etkiler. mide bulantılarında geçtiyse keyfini çıkar bence üzülmeDün bhcg yaptırdım kızlar 5+2 16625 çıktı bhcg 6 gün önce 1038 di yükselmiş yükselmesine de lekelenmelerim başladı. gripenguen sen lekelenme den sonra doktora gittin mi
Evet çok zor yemek yaomak dert su dedikçe çoğalıyor inşallah geçecek hepimizin artık sizin içinde dua ediyorum yanlız bende var sanıyor insanZarar vermeyen bir krem illa ki vardir. Ben coresatin i arastirdim internetten zararsiz demisler ama yine de doktorumdan da duymak istiyorum. Sen de sıkma canını boşver yasamayan anlamaz sonucta :)
Sagol canim sana da gecmis olsun insallah zararsiz bir cozum bulabiliriz.Geçmiş olsun canım sanada vardır hamikelikte de kullanılan bi ilaç inşallah
Inşallah canım doktorun ne derse bana yazarsan çok sevinirimSagol canim sana da gecmis olsun insallah zararsiz bir cozum bulabiliriz.
Zarar vermeyen bir krem illa ki vardir. Ben coresatin i arastirdim internetten zararsiz demisler ama yine de doktorumdan da duymak istiyorum. Sen de sıkma canını boşver yasamayan anlamaz sonucta :)
Kızlar egzamaymis kaşıntiymis takmayın bunları Rabbim bebislerimizi korusun herseyin çaresi var bebislerimiz sağlıkla gelsin de. içinizi serin tutun.
gitmedim canım. çok sürmedi çünkü. Ben çok pimpiriklenince daha kötü olacağına inanıyorum. o yüzden çok üstüne düşüp kendimi dinlemek istemiyorum. Pazar günü oldu geçti bir sorun yokki devam etmiyor. gerek yok bence herşeyde doktora koşmaya. stres daha kötü etkiler. mide bulantılarında geçtiyse keyfini çıkar bence üzülmenasılsa yeniden başlayacak
aynen ben dun lekelenmeden sonra oturup agladım millet gunde 1 paket sigara içiyor umru degıl ben sigara içen biri olarak içmedim bıraktımtedirgin oldum ama lekelenmemoldu sabahta olmus .Hersey Allahtan Rabbim hayırlısını nasip etsinGerçekten öyle rahat olmalıyız sukretmeliyiz yahu millet 9ay fosur fosur sigara içiyor bebeklerinde bisey olmuyor biz ilac kullanmaya kirk sefer dusunuyoruz. Allahın izni ile birşey olmaz umarım.
Cok geçmiş olsun gözündeki bence anlık birşeydir içini ferah tut egzamayla ilgili doktor ne derse vana yazarmisinEvet elimizi suya sokamiyoruz cok kotu. yhu bunla uğraşırken birde sol göz kapağında altında bi kızarıklık oldu sabah uyandım gözlerim şişmiş inan zorluyor bazı seyler artık suratimda kocaman bir yara çıksa sasirmicam..