temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bana hicbi sey demediler hic bilgim yok acikcasi. Okula dogum belgesi vericek esim oyle olunca kendiliginden yatmiyo mu acaba?

Ay canim ayni seyleri yasamisiz valla senin de mi goguslerin yara oldu?
Ben de silikonu biraktim ama cok aciyo emzirirken.

Gozunaydin canim. Allah saglikla kolaylikla buyutmeyi nasip etsin. Bol bol sutunuz olsun insallah...

Kızlar iştah durumunuz nasıl? Ben kendimi durduramiyorum artık sürekli midemi düşünür oldum. Sorun bende mi kızlar sizde durumlar nasıl?
Biz 6 gunluguz benim istahim 0 hicbi sey yemek istemiyorum corba ve kompostayla yasiyorum. Hala dogumu uzerimden atamadim heralde ondan. Yuzum bembeyaz goren herkes beslenmene dikkat et diyo ama icimden gelmiyo. Senin ne zaman acildi canim istahin :)

Anladım kuzum verdiğin bilgiler için teşekkürler daha doğmadı bile bebeğim belkide saçı seninki gibi az olur :)

Aynen dediğin gibi canım işi bilen biri lazım sen şanslıymışsın

Ay kizlar takvimim gitmis bi tuhaf oldum nasil geldik bugunlere vay be :)
Bebislerinize su veriyor musunuz kizlar? Benim doktorum mama versen de su verme anne sutu yeter dedi. Saglik ocağı hemsiresi pamukcuk olur agzi ver dedi. Ne yapsam bilemedim.

Allah kabul etsin kurbanını canım. Bende de daha doğmadan kıyamamazlık var :)

Yaa tevafuk işte canım neyseki bir şey çıkmamış

Kesmeden verilmez mi bilmiyorum ama ilk hafta saçları kesilen cocuklarin daha zeki oldukları yönünde araştırmalar varmış. Bende kizim da bilmiyordum. Oğlumun insallah kesecegim
Yaa ilk duydum daha zeki olması canım hava da sıcak baya kessem daha iyi gibi

İyi akşamlar kusura bakma kendi derdimden yazamıyorum bizim sarılık problemimiz var sınırda sütumde iyi doktor sık sık emdir dedi uyaramiyorum zar zor uyanıyor esimde mama almış apdimil 1 bugün biraz verdik içti emzirmedimmide goguslerim sızlıyor bı mama bı öğün süt veriyorum sadece emzirsemmiki kilo kaybımiz var esimde bı öğün mama bı öğün emzir diyor ne yapayım doğuran anneler

Canim ben mamayi biberonla veriyorum. Philips avent ile. Anne göğüs ucuna en yakın o diye onu almıştım. Beni de emiyor artık aynı zamanda.

Bugün aldığım en güzel haber canım. :) gözünaydın allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Canım valla bizim pek düzene girdi sayılmaz. Daha doğrusu nerdeyse hep mama hala. Günde toplam 100 cc çıkıyor. Onu da veriyorum yine. Göğsümü hiç almıyor. Mecbur sağıyorum. Öyşe de artmıyor süt. Napalım olduğu kadar. Kısmetinde bu kadar varmış anne sütü. Sen devam et artcaktır emdiği için.

Anlastik o zaman 30 umuzda bekleriz istemeye çiçekli çikolatalı... oyy kuyban olsun kaynanasi o simsiyah saçlarına onun ay nasılda tatlıdır o simdik yaaa...
İnşallah çabucak geçer annesi alpimizin sarılığı.. Benim kizdada hafiften varda ilerlemez inşallah...
Kız valla yara mi daha zor bu sisligin ağrısı mi bilemiyorum ikiside mevcut bende... O kalkanlar olmasa ağlayarak dolasicam yaralardan ona çözümü gene kısmen de olsa bulduk ama bu şişlik beni mahvediyor sanki tas var gibi göğüslerimde o kadar sizliyorki sanki patlıcak.. Sağmak ve de kızımın emmesi bi nebze rahatlatiyor ama.çözüm değil simdilik inşallah alpte emer bian evvel sütün artarda... Rabbim tez sifa versin butun meme acisi cekenlere kadin milletinin yari cani gogsunde oluyor iste memiktolar açık ara önde suan aci konusunda dikiş neymiş yaninda... Bu arada benim kız emiyor ama her emiş seansı ayrı bi işkence heycan yapiyor tutamiyor sinirleniyor ağlıyor bi cinnetler geliyor bana artik zorla tikistiriyorum resmen ağzına hala elini emmeye çalışıyor sıpa sora bi tuttumu... Memem yanar memem kanarda... İsyeaaaaannnnn!!!!! diyesim geliyor...

Anormal olan hangisi acaba. Gerçekten kendimi durduramiyorum artık emzirdikce sanki açlıktan bayilcam gibi geliyor anlamadim gitti
Hehee:)) benm iştahm bi 5.6.7. Aylarda vardı:) kilolarıda o zamn aldım. Yazın sıcaktan insan hep soğuk ve sıvı şeyler istiyor ne biliyim:) sen yinede dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…