• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bebeğim 4 kiloya yakın doğdu
İlk ay 800 gr
İkinci ay 1.100 gr aldı.
Bu ara çok güzel emmiyor sürekli kafasını geriye çekiyor etrafa bakıyor diye endişelendim. Uykuluyken ya da ayakta gezinerek falan zar zor emziriyorum. Sağlık ocağına götürdüm. 20 günde 400 gr almış. Bu şekilde devam ederse 1 ay olduğunda 500 600 anca almış olacak. Aslında alt sınırı yakalamış olacak ama diğer aylara göre aşırı düşüş oldu. Bu durumda ne yapmalıyım kızlar? Bu arada bebeğim çok da hareketli ayakları sürekli hareket halinde hiç durmuyor eli ayağı. Görenler bu çocukta kilo tutmaz çok hareketli diyor. Bununla mı alakalıdır acaba. Normalde 500 600 gr alan bir bebeğe doktor mama tavsiyesi vermiyor. Ama bir önceki aya göre yarı yarıya düşüş olması mama gerektirir mi acaba
Merhaba benim bebeğimde kiolosu düşük dgdu 2800 4ay oldu 5950 15 günde 200 Gr almamış nerdeyse Dr mecbur mama takviyesi dedi hatta nörolojik açıdan çok iyi olduğu için ek gıda havuç verin dedi

21.00 da getirdim yatak odasına. Ve saat gece 12 oldu daha yeni uyudu. Tabi dediğin gibi sürekli aç olmasa da uyanıp mızırdanıp durmazsa

Bu 12. Hafta atağı ne kadar sürüyormuş canım bilgin var mi
10 günü buluyor bende öyle oldu ama snrasi da uyku gerilemesi bende 10 da yatan çocuk bu saat oldu uyumuyor

Kızlar bebeğimi gece uykusuna yatırdıktan sonraki ilk uyanmasında besleyip altını değiştirdiğimde bir şey fark ettim o bez çok dolu olmuyor 4-5 saat geçmesine rağmen ama diğer bezler 2 saatte dolu oluyor. Sizde de böyle mi

Kızlar bebeğimi gece uykusuna yatırdıktan sonraki ilk uyanmasında besleyip altını değiştirdiğimde bir şey fark ettim o bez çok dolu olmuyor 4-5 saat geçmesine rağmen ama diğer bezler 2 saatte dolu oluyor. Sizde de böyle mi
Bebek uyumuşsa bebeğin uykusunu açmamak için kaka yapmamışsa ya da taşmamışsa gece bez değiştirilmez. Besleyip gazını çıkarıp uyumasına izin verin.

Son düzenleme:
Back