• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ellerinden tutup kaldırdı baş kontrolüne falan baktı. Kısa süreli kucakta oturtabilirsiniz dedi. Tek başına destekli oturma için henüz erken dedi. Ben de öyle yapıcam sürekli dik tutmak zorlaştı kilo aldıkça, ara ara kucağıma oturtma şeklinde ilerleyeceğim
Teşekkür ederim ❤️

Kizlar ek gida ya az kaldı neler düşünüyorsunuz alışveriş yaptınız mı ben philipsin surahi blender aldım püre yapmak için falan soul kithen organik var Trendyol da ordan unları ni almayı düşünüyorum ama princ unu almicam doktorlar gereksiz nişasta alımı diyorlar siLer neler düşünüyorsunuz oioi ek gıda için eşyalar pek pahalı melani diye bir marka gördüm silikon vakumlu tabaklar faln bileniniz var mı degisik bir konu açım dedim
Oioi’yi e-bebek indirimlerini takip edin oldukça indirime giriyor ben %50 indirimle almıştım

Kizlar kızım hasta oldu dünden beri ateşi var biraz öksürüyor çok fazla kaka yapıyor hiriltisi var genzi akıyor gece hiç uyumadim bütün gece hava nemlendiricisi önünde yatırdım doktora gittik kan tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye baktı yok çıktı doktor dişten olabilir ya da birazcık mikrop almış olabilir dedi ilaç vermedi 3 gün ateş takibi yapalım dedi tabi suç bana kaldı dışarı çıkartıyorum diye çocuğu ben usutmus oldum ağlayıp duruyor çok huzursuz ben de iyi değilim zaten üzülüyorum bide eşim beni suçlaması gerçekten benim yüzümden mi oldu diye üzülüp duruyorum
Geçmiş olsun. Çok ilginç bir eşiniz var dışarı hepimiz çıkarıyoruz çıkarmak da gerekiyor çocuk dışarı çıkmakla hasta olmaz ki

Kizlar kızım hasta oldu dünden beri ateşi var biraz öksürüyor çok fazla kaka yapıyor hiriltisi var genzi akıyor gece hiç uyumadim bütün gece hava nemlendiricisi önünde yatırdım doktora gittik kan tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye baktı yok çıktı doktor dişten olabilir ya da birazcık mikrop almış olabilir dedi ilaç vermedi 3 gün ateş takibi yapalım dedi tabi suç bana kaldı dışarı çıkartıyorum diye çocuğu ben usutmus oldum ağlayıp duruyor çok huzursuz ben de iyi değilim zaten üzülüyorum bide eşim beni suçlaması gerçekten benim yüzümden mi oldu diye üzülüp duruyorum
Geçmiş olsun hepimiz dışarı cıkıyoruz soğuga da alışcaklar havlu tülbent varsa onu ısıt gögüs kısmına sırtına koy canım..eğer ateş olursada ayakların altına limon sür corap giydir ateşi düşecektir.

Ben pdf kitaplar edindim. Onları inceliyorum. Neler yapabilirim neler yapamam diye. Henüz başlamadım alışverişe siz benden 1 ay öndesiniz 😅
Allah ne verdiyse yedircem buna 😬 ilk oğlanda el bebek gül bebek aman tuzsuz aman şekersiz özenerek yapardım hazır ürün almadım kendim yapardım cocuum 8 yaşında zor yemek yiyo secici oldu masada kıyamet kopar her akşam😅 bağrış cağrış yemeye çalışıyo 🙄

Kızlar oğlum 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı verdim uyardım poposunu ama yok gaz çıkışı oluyor kaka yok buradaydı sanırım 10 gündür yapmayan vardı be oldu sonra rahat yaptı mu

Kızlar oğlum 5 gündür kaka yapmıyor zeytinyağı verdim uyardım poposunu ama yok gaz çıkışı oluyor kaka yok buradaydı sanırım 10 gündür yapmayan vardı be oldu sonra rahat yaptı mu
Benim kızımda 8 gün yapmayınca doktor zeytinyağı içirin poposuna da sürün demişti. O dönem çok gaz çıkarıyordu. 8 günün sonunda azıcık zeytinyağı içirdim ve poposuna sürdüm. Kulak çubuğuyla hafifçe uyardım totosunu. O gün birde yıkadık rahatladı duştan yarım saat sonra yaptı kakasını.

Benim kızımda 8 gün yapmayınca doktor zeytinyağı içirin poposuna da sürün demişti. O dönem çok gaz çıkarıyordu. 8 günün sonunda azıcık zeytinyağı içirdim ve poposuna sürdüm. Kulak çubuğuyla hafifçe uyardım totosunu. O gün birde yıkadık rahatladı duştan yarım saat sonra yaptı kakasını.
Yaa dün denedim ama yapmadı bir türlü baya da msj falan yaptım zorladım ama olmadı peki rahat yaptı mı kksını nasıl besleniyor anne sütü ve mama ikisinde veriyorum ben

Yaa dün denedim ama yapmadı bir türlü baya da msj falan yaptım zorladım ama olmadı peki rahat yaptı mı kksını nasıl besleniyor anne sütü ve mama ikisinde veriyorum ben
Biz o dönem anne sütü kullaniyorduk. Şöyle yapın kulak çubuğuna zeytinyağı sürün totosunun ucuna minicik sokun ve sürün. Popo deliginin etrafına da sürün yine. Minicik de ağzına damlatın. Yarım saat bir saat sonra bir duş aldırın. Kucağıniza alıp bacaklarını karnına çekip kaka yaptirir gibi pozisyonda tutun bebeğinizi. Bizimki normalde hep kakasını gürültülü şekilde yapardı o gün çok kolay şekilde bir anda yapmıştı, ben kokudan anlamıştım yaptığını 😅 bir süre daha hep öyle çok zor yaptı hep zeytinyağı sürüp yaptıriyordum

Zeytinyağının bir etkisi yok ya probiyotik ile düzene girdi bizimki
Maflor kullanıyorum probiyotik olarakda siz ne kullanıyorsunuz
Biz o dönem anne sütü kullaniyorduk. Şöyle yapın kulak çubuğuna zeytinyağı sürün totosunun ucuna minicik sokun ve sürün. Popo deliginin etrafına da sürün yine. Minicik de ağzına damlatın. Yarım saat bir saat sonra bir duş aldırın. Kucağıniza alıp bacaklarını karnına çekip kaka yaptirir gibi pozisyonda tutun bebeğinizi. Bizimki normalde hep kakasını gürültülü şekilde yapardı o gün çok kolay şekilde bir anda yapmıştı, ben kokudan anlamıştım yaptığını 😅 bir süre daha hep öyle çok zor yaptı hep zeytinyağı sürüp yaptıriyordum
Tmm canm deneyeceğim birazdan inş bizimkinde rahat yapar

Maflor kullanıyorum probiyotik olarakda siz ne kullanıyorsunuz
Tmm canm deneyeceğim birazdan inş bizimkinde rahat yapar
Bu arada arkadaş yazınca aklıma geldi bizde bu olaydan sonra bir süre probiyotik kullandik inanin unutmusum kaleidon kullandık.

Bu arada arkadaş yazınca aklıma geldi bizde bu olaydan sonra bir süre probiyotik kullandik inanin unutmusum kaleidon kullandık.
Bizde maflor kullanıyoruz ama bu ara düzgün veremedim sanırım unuttum arada birkaç kere size yazdıktan sonra baktım ıkınıyor biraz yapmış bende msj yaptım yaptınkakasını açıkçası biraz zorlandı kıpkırmızı oldu başta da biraz katıydı sonra düzeldi çok şükür

Bizde maflor kullanıyoruz ama bu ara düzgün veremedim sanırım unuttum arada birkaç kere size yazdıktan sonra baktım ıkınıyor biraz yapmış bende msj yaptım yaptınkakasını açıkçası biraz zorlandı kıpkırmızı oldu başta da biraz katıydı sonra düzeldi çok şükür
İyi iyi maşaAllah damlayı da düzenli kullanırsak düzene oturur en kötü 2-3 günde bir yapsalar rahat edicek tosuncuklar♥️

Katı olunca böyle sulu değil de kremamsı mı oluyor? Genelde sulu yapardı oğlum. Nezle oldu doktor ilaç verdi 4 gün yapmadı. Dün ve bugün çok zorlanarak yaptı ama böyle kremşanti gibi susuz yaptı. (kusura bakmayın nimete benzettim ama)

Katı olunca böyle sulu değil de kremamsı mı oluyor? Genelde sulu yapardı oğlum. Nezle oldu doktor ilaç verdi 4 gün yapmadı. Dün ve bugün çok zorlanarak yaptı ama böyle kremşanti gibi susuz yaptı. (kusura bakmayın nimete benzettim ama)
Benim bebek iki üç gün biriktirdiği zaman hep öyle çıkarıyor ve normalmiş 😂

Bizimki 10. Gününe giriyor kaka yapmamakta doktor karni sert degil sorun yok dedi bekliyoruz bakalim nasi bisey cikacak 😂 bugun menenjit asisi da oldu hadi bakalim zaten gece uyuturken sabır sinavi veriyoruz bir haftadir bugun bizi ne beklicek acaba. Menenjit asisi olan var mi aranizda kizlar

Back
X