- 16 Şubat 2019
- 1.016
- 999
- 123
- 33
Doğum doktorunuz vermiyor mu? Bennbiraz rapor alacağım sonrasında izne ayrılacağım.ben programımı ayarlasınlar diye uğraşıcam. yardımcı olmazsa okul çıkarım izne artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum doktorunuz vermiyor mu? Bennbiraz rapor alacağım sonrasında izne ayrılacağım.ben programımı ayarlasınlar diye uğraşıcam. yardımcı olmazsa okul çıkarım izne artık.
Sütün ben insan evladına bir faydası olduğunu düşünmüyorum hatta zarar veriyor. Hamileleiklerimde de hic icmedim. Kızıma da hiç vermedim. Büyüyüp okullu olunca marketlerde falan görünce bir iki içiyor sadece. Gazdan endişeleniyorsan laktozsuz yoğurt tüketebilirsin. Kefir var mı bilmiyorum laktazsoz.Bilmiyorum ki biraz az tüketiyorum kalsiyumu cidden artırayın bi önce bakalım. Süt gaz yapar diyolar diye korkuyorum tüketmeye, kefir içiyorum sadece
Canım yeni başladın sayılır sen. Her gün 5-10 dk bile dursa zamanla artar süresi. Senlik bir şey yok bence. Yüz üstü koyuyorsun eller altta kalmıyor başıyla ayni hizada oluyorsa. (Bu sayede güç alıp dönmeyi de ogreniyorlar) gerisi Ata Beyde
Var laktozsuz kefir, normalini alıyodum acaba o mu gaz yapıyor bak şimdi de ona dertlendim djkf kefiri de laktozsuz alayım.Sütün ben insan evladına bir faydası olduğunu düşünmüyorum hatta zarar veriyor. Hamileleiklerimde de hic icmedim. Kızıma da hiç vermedim. Büyüyüp okullu olunca marketlerde falan görünce bir iki içiyor sadece. Gazdan endişeleniyorsan laktozsuz yoğurt tüketebilirsin. Kefir var mı bilmiyorum laktazsoz.
Yok canım ikisi de olur. Alttaki daha iyi hatta. Ama hiç duramıyorsun usttekiyle başlangıç yapabilirsin.Eki Görüntüle 3536715
Alttaki gibi koyuyorum genelde ya da kollarını önüne doğru katılıyorum, üstteki gibi mi koymak lazım.
Var laktozsuz kefir, normalini alıyodum acaba o mu gaz yapıyor bak şimdi de ona dertlendim djkf kefiri de laktozsuz alayım.
ben tam ramazan bayramı öncesindeki hafta başlıyorum. birkaç gün alabilsem bayramla bağlardım ama bi soracağım artıkDoğum doktorunuz vermiyor mu? Bennbiraz rapor alacağım sonrasında izne ayrılacağım.
Bende hiç yoktan bi kere değişim yapıyorum. Zaten dolmuş oluyor oda rahat etsin diye değişim yapıyorum. Bide benim ki çok sızdırıyor kıyafete üstü ıslanıyor ondan uzun süre bırakmak istemiyorum bazen iki kere de değiştirdiğim oluyor sabaha doğru felanGece bez değişimi yapıyor musunuz? Şimdi biraz daha büyüdüklerinde ve beslenme araları açıldığında neyse de şu an 2 saatte bir emiyor ya, gece yani 3 kere falan emiyor bezini değiştirmeyince çok mu dolar taşar mı pişik mi olur Ben Emin olamadığım için değiştiriyorum ama hata mı yapıyorum acaba?
Benimki de yatıyor sadece. Bence sana o güncelleme gelmek üzeredir. Benim de biraz zamanı var gibi hissediyorumBebişleriniz başını ne derece tutabiliyor hanımlar ya, tummy time yapayım diyorum yatıp kalıyor arada çabalıyor ama çok değil. Doktor da yapın muhakkak kafasının bi tarafı düzleşmiş boynu yamuk kalır dedi ama yapamıyor muyum acaba
Ben de 2 emzirmede bi değiştiriyorum gece 2 kere falan değişmiş oluyor. Uyurken kakalamazmış çocuklar diye bi yazı okudum hiç dikkat etmedim kaka oluyor mu diye ama çişi doluyor yani napim üzülüyorum :/ alışır daha çok zorlanırsınız diyolarBende hiç yoktan bi kere değişim yapıyorum. Zaten dolmuş oluyor oda rahat etsin diye değişim yapıyorum. Bide benim ki çok sızdırıyor kıyafete üstü ıslanıyor ondan uzun süre bırakmak istemiyorum bazen iki kere de değiştirdiğim oluyor sabaha doğru felan
Ay bilemedim üzüldüm accukBenimki de yatıyor sadece. Bence sana o güncelleme gelmek üzeredir. Benim de biraz zamanı var gibi hissediyorum
Valla kaka yoksa değiştirmeyen var ama ben de genelde değiştiriyorum. Gerçi ben araları uzattım 4 satte bir kalktığım da oluyor. Mama yediği için asla uyanmıyor. Kasmıyorum ben de artık. Ondan ben genelde değiştiriyorum. Molfix pişik gibi yaptı zaten üç saatte bir değiştirmeme rağmen ( gündüz üç saate bir değiştiriyorum kesin) . Geri sleepye döndüm sanki biraz öğrendim bağlamayı iki gündür sızmıyor çok şükür. Evde her marka bez var artıkGece bez değişimi yapıyor musunuz? Şimdi biraz daha büyüdüklerinde ve beslenme araları açıldığında neyse de şu an 2 saatte bir emiyor ya, gece yani 3 kere falan emiyor bezini değiştirmeyince çok mu dolar taşar mı pişik mi olur Ben Emin olamadığım için değiştiriyorum ama hata mı yapıyorum acaba?
Doktor bana dedi ki ne versen içer. Mama verip kafasını karıştırma dedi. Mama vermeden önce sadece meme ile rahatlamıyor mu? Kilo alımı vs nasıl?Valla kaka yoksa değiştirmeyen var ama ben de genelde değiştiriyorum. Gerçi ben araları uzattım 4 satte bir kalktığım da oluyor. Mama yediği için asla uyanmıyor. Kasmıyorum ben de artık. Ondan ben genelde değiştiriyorum. Molfix pişik gibi yaptı zaten üç saatte bir değiştirmeme rağmen ( gündüz üç saate bir değiştiriyorum kesin) . Geri sleepye döndüm sanki biraz öğrendim bağlamayı iki gündür sızmıyor çok şükür. Evde her marka bez var artık
Mama veren anneler 1 aylık civarı bebelerinize öğünde kaç ml mama veriyorsunuz? Ben sözde emziriyorum. Emiyor gibi de. Dün gece sütüm yüzüne düştü hatta, gözlerim yaşardı ama onun üstüne 90 ml mama verince lıkır lıkır içiyor. Hiç mi benden beslenmiyor bu bebe.
Ben mecbur yapıyorum anam, bulaşık gibi pırtlarken kaka yapıyor benim bebe pişikten çok korktuğum için devamlı bez değiştirme halindeyiz, bir de yeni güncelleme geldi altının açılmasından nefret ediyor elim ayağıma dolaşıyor. Sadece çiş yapsa 4-5 saat değiştirmezdim gece.Gece bez değişimi yapıyor musunuz? Şimdi biraz daha büyüdüklerinde ve beslenme araları açıldığında neyse de şu an 2 saatte bir emiyor ya, gece yani 3 kere falan emiyor bezini değiştirmeyince çok mu dolar taşar mı pişik mi olur Ben Emin olamadığım için değiştiriyorum ama hata mı yapıyorum acaba?
Bizimki de öyle ki bi kere baya çükünün üstünden bağlamışım bezi panik yapıp, üstler açık nsnffnBen mecbur yapıyorum anam, bulaşık gibi pırtlarken kaka yapıyor benim bebe pişikten çok korktuğum için devamlı bez değiştirme halindeyiz, bir de yeni güncelleme geldi altının açılmasından nefret ediyor elim ayağıma dolaşıyor. Sadece çiş yapsa 4-5 saat değiştirmezdim gece.
Gece bez değişimi yapıyor musunuz? Şimdi biraz daha büyüdüklerinde ve beslenme araları açıldığında neyse de şu an 2 saatte bir emiyor ya, gece yani 3 kere falan emiyor bezini değiştirmeyince çok mu dolar taşar mı pişik mi olur Ben Emin olamadığım için değiştiriyorum ama hata mı yapıyorum acaba?
Ama önlem olarak pişik önleyici sürebilirsin eğer gece sürmüyorsan. Ben hemen hemen her alt açmada sürüyorum hassas tenli sankiBen mecbur yapıyorum anam, bulaşık gibi pırtlarken kaka yapıyor benim bebe pişikten çok korktuğum için devamlı bez değiştirme halindeyiz, bir de yeni güncelleme geldi altının açılmasından nefret ediyor elim ayağıma dolaşıyor. Sadece çiş yapsa 4-5 saat değiştirmezdim gece.
Biberonla mı veriyorsunuz mamayı hangi marka biberon acaba ben de emziriyprım ama biberonla cesaret edemedim kaşık biberonla da çok zor oluyorValla kaka yoksa değiştirmeyen var ama ben de genelde değiştiriyorum. Gerçi ben araları uzattım 4 satte bir kalktığım da oluyor. Mama yediği için asla uyanmıyor. Kasmıyorum ben de artık. Ondan ben genelde değiştiriyorum. Molfix pişik gibi yaptı zaten üç saatte bir değiştirmeme rağmen ( gündüz üç saate bir değiştiriyorum kesin) . Geri sleepye döndüm sanki biraz öğrendim bağlamayı iki gündür sızmıyor çok şükür. Evde her marka bez var artık
Mama veren anneler 1 aylık civarı bebelerinize öğünde kaç ml mama veriyorsunuz? Ben sözde emziriyorum. Emiyor gibi de. Dün gece sütüm yüzüne düştü hatta, gözlerim yaşardı ama onun üstüne 90 ml mama verince lıkır lıkır içiyor. Hiç mi benden beslenmiyor bu bebe.
Rahatlamıyor canım hep aranıyor. Bakalım bu hafta sağlık ocağına gideceğiz orda ölçtürücem kilosunu. Ama memeyle kilo almamıştı hiç iki hafta önceDoktor bana dedi ki ne versen içer. Mama verip kafasını karıştırma dedi. Mama vermeden önce sadece meme ile rahatlamıyor mu? Kilo alımı vs nasıl?
Ben enjektörle veriyorum canım. Philips aventten herkes memnun burda ama ben de cesaret edemiyorum. Bizi de enjektör çok yoruyorBiberonla mı veriyorsunuz mamayı hangi marka biberon acaba ben de emziriyprım ama biberonla cesaret edemedim kaşık biberonla da çok zor oluyor
Evet bende videoda görmüştüm baktım eşit gözüküyor boğumlar zaten ileri seviyelerde bu belirti olurmuş doktorun demesine göre çok az çıkıklık var dedi ondan farkedilmiyor olabilirBez değiştirirken ayaklarından tutup kaldırıyoruz ya aslında bu yanlış bir hareketmis kalça cikigina sebep olabiliyormus. yan çevirip altına bezi koymak lazim. Ben de her zaman uygulayamiyorum ama maalesef bir de derlerki bogumlarin eşit olması lazım. Bacaklarına baktığınızda bogumlar yan yana kalıyor mu aynı hizada? L Lila2455
Yok canım önermedi külotlu çorapta giydirmeyin dedi ek olarak oda sıktığı için tetikliyormışErgonomik kanguru falan önerdi mi? Böyle durumlarda öneriyorlar genelde