• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar kızım 2 gündür ate la 39 40 lari gorduk acile getirdik kotuledi hava veriyolar kan aldılar bide burundan suruntu testi verdim sonuç bwkliyoruz bakalım inşallah kötü bişe yoktur influenza falan korkuyorum
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Çıktı mı sonuç?

Biz o dönem anne sütü kullaniyorduk. Şöyle yapın kulak çubuğuna zeytinyağı sürün totosunun ucuna minicik sokun ve sürün. Popo deliginin etrafına da sürün yine. Minicik de ağzına damlatın. Yarım saat bir saat sonra bir duş aldırın. Kucağıniza alıp bacaklarını karnına çekip kaka yaptirir gibi pozisyonda tutun bebeğinizi. Bizimki normalde hep kakasını gürültülü şekilde yapardı o gün çok kolay şekilde bir anda yapmıştı, ben kokudan anlamıştım yaptığını 😅 bir süre daha hep öyle çok zor yaptı hep zeytinyağı sürüp yaptıriyordum
Şimdi her gün düzenli mi yapıyor

Katı olunca böyle sulu değil de kremamsı mı oluyor? Genelde sulu yapardı oğlum. Nezle oldu doktor ilaç verdi 4 gün yapmadı. Dün ve bugün çok zorlanarak yaptı ama böyle kremşanti gibi susuz yaptı. (kusura bakmayın nimete benzettim ama)
Canım bir kaç gün bekleyince kaka öyle kıvamlı oluyor. Hatta kaka yapmazsa gazı da kokar

Kizlar kızım 2 gündür ate la 39 40 lari gorduk acile getirdik kotuledi hava veriyolar kan aldılar bide burundan suruntu testi verdim sonuç bwkliyoruz bakalım inşallah kötü bişe yoktur influenza falan korkuyorum
Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin. Ne yaptınız

Cok geçmiş olsun şimdi nasılsınız ins basit bi üşütmedir

Katı olunca böyle sulu değil de kremamsı mı oluyor? Genelde sulu yapardı oğlum. Nezle oldu doktor ilaç verdi 4 gün yapmadı. Dün ve bugün çok zorlanarak yaptı ama böyle kremşanti gibi susuz yaptı. (kusura bakmayın nimete benzettim ama)
Evet normalde sulu cıvık yapıyor ama böyle araya gün girip yapmadığında sizin dediğiniz gibi daha kıvamlı ve zorlayarak yapıyor
Ayy valla ne yapalımbaşka tarifi yok😁

Bizimki 10. Gününe giriyor kaka yapmamakta doktor karni sert degil sorun yok dedi bekliyoruz bakalim nasi bisey cikacak 😂 bugun menenjit asisi da oldu hadi bakalim zaten gece uyuturken sabır sinavi veriyoruz bir haftadir bugun bizi ne beklicek acaba. Menenjit asisi olan var mi aranizda kizlar
Hadi bakalım yaz buraya da nasıl yaptığını 😁
Evet rotayı yaptırdım bu hafta da menenjit düşünüyorum ama ateş ve huzursuzluk yapar mı diye korkuyorum en son 2. Ay aşıları bizi çok zorladı da

Çok geçmiş olsun canm valla tam hastalık sezonu bebeklerimizin birçoğu hastalandı ama çok güçlüler hemen iyileşiyorlar sen ateşe dikkat er ama inş senin de çabucak toparlar

Hadi bakalım yaz buraya da nasıl yaptığını 😁
Evet rotayı yaptırdım bu hafta da menenjit düşünüyorum ama ateş ve huzursuzluk yapar mı diye korkuyorum en son 2. Ay aşıları bizi çok zorladı da
Ayy bu sabah yapti hem aşinin huzursuzlugu hem kaka bitirdi biziii . Gecen bi arkadas krema gibi demisti ayni oyle yapti elektrikler de yok lavaboda karanlikta yikadik cocugu cok korktu tir tir titredi minnağım ya simdi kucagimda uyuyo yataga koyar koymaz uyaniyo uykusunda da inliyo :( normalde aşilar bizde cok sıkıntı yapmazdi ama menenjit zorlu oldu gece dogru duzgun uyuyamadi hep benim kucagimda uyudu cok sık uyandi kuzum. Allah yardimciniz olsunnn

Ayy bu sabah yapti hem aşinin huzursuzlugu hem kaka bitirdi biziii . Gecen bi arkadas krema gibi demisti ayni oyle yapti elektrikler de yok lavaboda karanlikta yikadik cocugu cok korktu tir tir titredi minnağım ya simdi kucagimda uyuyo yataga koyar koymaz uyaniyo uykusunda da inliyo :( normalde aşilar bizde cok sıkıntı yapmazdi ama menenjit zorlu oldu gece dogru duzgun uyuyamadi hep benim kucagimda uyudu cok sık uyandi kuzum. Allah yardimciniz olsunnn
Amiinnn
Aşı zamanı daha çok düşüyorlar bize.

Bir de Ben molfix'in 3 numarasını kullanıyorum. 2 numaradayken çok sık doluyordu bezi günde 7 8i buluyordu rahat ama 3 e geçtiğimizden beri 5 6 ancak oluyor. Bez numarasının etkisi olmuş olabilir mi

Gece yine sütüm bitti, yetmedi tipleri geldi bana. Emdi emdi doymadı ağladı ağladı. O ağladı ben ağladım 😅
Gece olunca sağlıklı düşünebilme yetimi kaybediyorum sanırım. Sabah olunca daha iyi anlıyorum.
Allah'ım sütüm artsın çocuğuma yetsin (Amin)
Amin. Allah güç versin..Bu gece bende perişandım her zamanki gibi yatırdım uyumuyo dalamıyo uykuya neyse bir şekil uyudu derken 5e kadar saat başı kalktı 5de gazıyla uğraştım güç bela cıkardım rahatladı derken bu kezde memeler fosil uykum cok dedim memeyle uğraşmim az bişi mama yaptım emzirdim sabah okul saatine kadar uyudu mamada uzun uyutmuyo arkadaş😁

Amin. Allah güç versin..Bu gece bende perişandım her zamanki gibi yatırdım uyumuyo dalamıyo uykuya neyse bir şekil uyudu derken 5e kadar saat başı kalktı 5de gazıyla uğraştım güç bela cıkardım rahatladı derken bu kezde memeler fosil uykum cok dedim memeyle uğraşmim az bişi mama yaptım emzirdim sabah okul saatine kadar uyudu mamada uzun uyutmuyo arkadaş😁
Evet yaa mama verince 3 saat uyur diyorlar yok benimki 2 saati bulmadı 😔

Öyle 3 numara 2gibi dolmuyo hemen bizimde molfix 5 6 cıkıyo bez
Bunu duyduğuma sevindim vallahi dert ediyordum bezi azaldı diye. 2 bacaklarını sıkıyordu. 3ün de beli büyük napcaaz bilmiyorum. 😅 Sürekli kakası sırttan taşıyor

Bunu duyduğuma sevindim vallahi dert ediyordum bezi azaldı diye. 2 bacaklarını sıkıyordu. 3ün de beli büyük napcaaz bilmiyorum. 😅 Sürekli kakası sırttan taşıyor
Ben 4 numaraya geçtim Molfix sarı paket var onun belinlastikli kakayi tasirmoyor ben de yeni kesfettim

Oyu kıyamam yaa kuzucuğa neyse ki yapmış sonunda çok zorlandı mı
Ben öyle durumlarda bir kaba sucak su koyup içine ıslak mendil atıyorum bebeğin altına da alt açma bezini serip içinden ıslak mendilleri alıp suyla beraber siliyorum yıkanmış gibi oluyor

Yok ya kim dediyse yalan🤪 ebe mama verme demişti ben rahatlaması için azcık veriyorum günde 1 kere napem yoksa habire meme istiyo..2 bizdede taşırıyodu sıkıyodu 3de hiç taşırma olmadı sırtını bol mu bırakıyosun bide sırt kısmını daha uzun tut taşmaz

Back
X