• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım şuan aynı durumdayız seninle, inşallah ikimizinde sancısı gelir de güzel güzel doğumlarımızı yaparız, stres yapmamaya çalış yine de sen bol bol yürü, ben sürekli hareket halindeyim merdiven inip çıkıyorum arada bi sancı vuruyo ama çok düzensiz
Benimde gece çok hafif belime sancı girdi benim ikinci doğumum ilkindede suni sanciyla yaptim kendi sancim yoktu bir telaş sardı beni yine Inşallah ikimizde kendi sancimizla doguma gideriz 5 dakikaya düşmeden gelme dedi doktor bana sana bisey dedimi

Ay canim ayni seyleri yasamisiz valla senin de mi goguslerin yara oldu? :KK43:
Ben de silikonu biraktim ama cok aciyo emzirirken.
Bıraktım canım çünkü çocuk doymuyordu ve bıraktirmak zor oluyor diyorlardi bir yandan da kendi isteğiyle birakmasina sevindim. Şu an hala çok yanıyor canim ama katlaniyorum ayaklarimi vuruyorum resmen yerlere

Yani şuan ac mı? Annem de illa ki normal anca 3. Gun falan gelir sutun diyo. O zaman mama vereyim diyorum gerek yok diyo bilemedim yaa :KK43:((

Sütün yoksa açtıe muhtemelen canım. Yani sağdığında hiç gelmiyorsa evet. Mama vermelisin şekeri falan düşebilir yeğenimin düşmüştü şekeri. Ki sarılık riski de artıyor aç olduğunda. Sağ bir sütü bak bakalım hiç yoksa mama vermelisin süt gelene kadar. Sezaryen olunca biraz geç geliyor

Benimde gece çok hafif belime sancı girdi benim ikinci doğumum ilkindede suni sanciyla yaptim kendi sancim yoktu bir telaş sardı beni yine Inşallah ikimizde kendi sancimizla doguma gideriz 5 dakikaya düşmeden gelme dedi doktor bana sana bisey dedimi
bana da suyun gelirse ya da düzenli sancıların olursa gel dedi ama bişey yok yarın da tekrar kontrolüm var zaten bakalım ne olacak belki açılmam falan arttıysa salıyı da beklemeyebilir suni için

bana da suyun gelirse ya da düzenli sancıların olursa gel dedi ama bişey yok yarın da tekrar kontrolüm var zaten bakalım ne olacak belki açılmam falan arttıysa salıyı da beklemeyebilir suni için
Evwt banada suyun gelirse hemen gel dedi inşallah sağlıkla kucagimiza alırız inşallah daha kanala girmemiş benimki ikinci doğumda geç giriyormus biraz araştırdım hayırlısı hakkımızda

Yani şuan ac mı? Annem de illa ki normal anca 3. Gun falan gelir sutun diyo. O zaman mama vereyim diyorum gerek yok diyo bilemedim yaa :KK43:((
Canim sana tavsiyem bebeği ac bırakma sarılık artar benim oglumunda şekeri düştü damar yolu falan açtılar uzun süre uyanmiyorsa yada sürekli agliyorsa mutlaka doktira götür yada besle sütun varsa sütle yoksa mamayla doktorunla görüş mutlaka sıkıntı olmasın bol sütün olsun inşallah

Benimkide öyle idi sütüm var geliyor manaya gerek yok diye emzirdim sarılık yüksek çıktı eşim mama almış aklımın 1 mama takviyesi ettik bu gün sarılık seviyesi aynı kalmış şimdi aldık doktor iki saatte bir emzir diyor sütüm yok diye emzirmenin kol yapma emdikce sütun çoğalır

Evwt banada suyun gelirse hemen gel dedi inşallah sağlıkla kucagimiza alırız inşallah daha kanala girmemiş benimki ikinci doğumda geç giriyormus biraz araştırdım hayırlısı hakkımızda
Benim karin agrilarim falan artmaya basladi hafif hafif bakalim devami gelirse artarsa insallah yarin falan dogururum :))

Canım ılk üç gün ben mama takviyesi yaptım süt olmadığı için memede kalma konusuna da emzik tutturarak çare buldum süt yapıcı çay içtim bol bol ve hep sagdım ne kadar çıktığını kontrol için ılk günler iki gogusten 30 CC zor çıkıyordu şimdi emip uyuyo peşine sagiyorum 120 CC den fazla çıkıyo bide bebek emdikten sonra bile sondaki sarı süt önemli diye mutlaka sagdim ılk yedi gün çok yararlı süt oluyormuş sonda onu da alıp icirdim bi haftada 100 gr aldı şişliği ne kadar inmişti bilmiyorum tabi daha fazla almış olabilir doktor çok beğendi bi hafta zor geçiyo o süt olmadan emdiginden göğüs ucu yara oluyo ona da silikon ucla çare buldum sürekli kremledim derisi değişti rahatladı artık acimiyo

Benim vücudumda küçük sivilce çıktı deli gibi kaşınıyor hergun artıyor doktora sordum hamilelikten sicaktanmis delircek gibiyim çok kaşınıyor her yerim doldu

Biz 6 gunluguz benim istahim 0 hicbi sey yemek istemiyorum corba ve kompostayla yasiyorum. Hala dogumu uzerimden atamadim heralde ondan. Yuzum bembeyaz goren herkes beslenmene dikkat et diyo ama icimden gelmiyo. Senin ne zaman acildi canim istahin :)
Başlarda bende öyleydim de canım 1-2 hafta geçince düzeldi galiba benim iştah. Fazla düzeldi hiç boş durmuyor ağzım :D

Hehee:)) benm iştahm bi 5.6.7. Aylarda vardı:) kilolarıda o zamn aldım. Yazın sıcaktan insan hep soğuk ve sıvı şeyler istiyor ne biliyim:) sen yinede dikkat et canım.
Sanırım bi ben böyleyim napalim çare aricam artık bu halime. En azından kilo aldirmayacak biseyler bulmam lazım

Suyun varsa emzir canim. Göğüslerin aciyordur ama zamanla gecicek. Bu sut coo kıymetli bebekler için. Zaten sütun olupta emzirmezsen belli süre sonra sütun daha az gelir.
Canım bizde zor kilo aldığımız için doktor her emzirmeden sonra mama ver reddedene kadar diyor. Sarıliik için faydası olur mu bilmiyorum da kilo aldirmak için böyle demişti doktorum

Benim karin agrilarim falan artmaya basladi hafif hafif bakalim devami gelirse artarsa insallah yarin falan dogururum :))
Inşallah canım benim öyle çok sancim yok nstdede yotu bugün hatta hiç yoktu nstde çok hafif bir adet ağrısı belde ama uyumaya engel olacak kadar değildi bakalım hayırlısı

Kızlar 12 günde hamile kaldığım kiloya düştüm zaten 9 10 kilo almıştım tabi tombik hamile kaldığım için bi 10 kilo daha vermem lazım bundan sonrası için dikkatli olmalıyım sezeryan tabi spor için bi süre daha beklemeliyim sanırım

Neden zor kilo aldı. Doğalı ne kadsr oldı ki hemen doktor mama dedi?
Canım bizde zor kilo aldığımız için doktor her emzirmeden sonra mama ver reddedene kadar diyor. Sarıliik için faydası olur mu bilmiyorum da kilo aldirmak için böyle demişti doktorum

Öyle canım sıcak başa bela.. kendin olsan idare ediyorsun bir şekilde ama bebek zor oluyor. Yaz bebeği daha başkaymış yani... mayıs güzeldi bee :KK70: fan hızını da düşürebilirsin bu arada püfür püfür üflemez sürekli o zaman. Bak o da şimdi aklıma geldi.
Fan 1. Duzeyde kapi acik 27 de duzeni tutturduk :D binlerce sukur olsun yine kusuyor ama daha az gercekten zormus bebekle sicakta ozlemle eylulu bekliyoruz ;)

Kızlar 12 günde hamile kaldığım kiloya düştüm zaten 9 10 kilo almıştım tabi tombik hamile kaldığım için bi 10 kilo daha vermem lazım bundan sonrası için dikkatli olmalıyım sezeryan tabi spor için bi süre daha beklemeliyim sanırım
Masallah canim bende verdim cok sukur bi 5 kilom kaldi onuda 40imiz ciktiktan sonra verecem ins diyetle ama sezeryan gobegi nolacak bilmiyorum sarmadim da baya sarkiyor onuda artik sporla kaybedecez :)

Back