• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Anlastik o zaman 30 umuzda bekleriz istemeye çiçekli çikolatalı... :KK70:oyy kuyban olsun kaynanasi o simsiyah saçlarına onun ay nasılda tatlıdır o simdik yaaa... :KK36:
İnşallah çabucak geçer annesi alpimizin sarılığı.. Benim kizdada hafiften varda ilerlemez inşallah...
Kız valla yara mi daha zor bu sisligin ağrısı mi bilemiyorum ikiside mevcut bende... O kalkanlar olmasa ağlayarak dolasicam yaralardan ona çözümü gene kısmen de olsa bulduk ama bu şişlik beni mahvediyor sanki tas var gibi göğüslerimde o kadar sizliyorki sanki patlıcak.. Sağmak ve de kızımın emmesi bi nebze rahatlatiyor ama.çözüm değil simdilik :KK43: inşallah alpte emer bian evvel sütün artarda... Rabbim tez sifa versin butun meme acisi cekenlere kadin milletinin yari cani gogsunde oluyor iste memiktolar açık ara önde suan aci konusunda dikiş neymiş yaninda... Bu arada benim kız emiyor ama her emiş seansı ayrı bi işkence heycan yapiyor tutamiyor sinirleniyor ağlıyor bi cinnetler geliyor bana artik zorla tikistiriyorum resmen ağzına hala elini emmeye çalışıyor sıpa sora bi tuttumu... :KK57: Memem yanar memem kanarda... İsyeaaaaannnnn!!!!! diyesim geliyor...
Kız gece gece ne güldürdün beni Allahtan seni guldursun

Ay kizlar takvimim gitmis bi tuhaf oldum nasil geldik bugunlere vay be :)
Bebislerinize su veriyor musunuz kizlar? Benim doktorum mama versen de su verme anne sutu yeter dedi. Saglik ocağı hemsiresi pamukcuk olur agzi ver dedi. Ne yapsam bilemedim.
Canim mama veriyorsan az da olsa su vermen iyi olur. Havalar sıcak zaten. Dili yinede beyaz olabilir. Karbonarlı su ile temizleyince gecer.

İyi akşamlar kusura bakma kendi derdimden yazamıyorum bizim sarılık problemimiz var sınırda sütumde iyi doktor sık sık emdir dedi uyaramiyorum zar zor uyanıyor esimde mama almış apdimil 1 bugün biraz verdik içti emzirmedimmide goguslerim sızlıyor bı mama bı öğün süt veriyorum sadece emzirsemmiki kilo kaybımiz var esimde bı öğün mama bı öğün emzir diyor ne yapayım doğuran anneler
Suyun varsa emzir canim. Göğüslerin aciyordur ama zamanla gecicek. Bu sut coo kıymetli bebekler için. Zaten sütun olupta emzirmezsen belli süre sonra sütun daha az gelir.

Yaaa biz ne zaman doğurucizzz illa takvimimiz mi kaybolsun ortadan istiyorlar gelmek için, bi sancı geliyor 10 saat bişey yok bi sancı geiyor 10 saat bişey yok höhh yani daral geldii artık :)
Bence sen 2-3 güne doğum olur sancı başladıysa yavaş yavaş düzene girer inşallah

Yaaa biz ne zaman doğurucizzz illa takvimimiz mi kaybolsun ortadan istiyorlar gelmek için, bi sancı geliyor 10 saat bişey yok bi sancı geiyor 10 saat bişey yok höhh yani daral geldii artık :)
sizin yine vakit geldi artık sıcaklardan bayılacam benimki daha dönmedi bile:( ağlayacam:)

Anlastik o zaman 30 umuzda bekleriz istemeye çiçekli çikolatalı... :KK70:oyy kuyban olsun kaynanasi o simsiyah saçlarına onun ay nasılda tatlıdır o simdik yaaa... :KK36:
İnşallah çabucak geçer annesi alpimizin sarılığı.. Benim kizdada hafiften varda ilerlemez inşallah...
Kız valla yara mi daha zor bu sisligin ağrısı mi bilemiyorum ikiside mevcut bende... O kalkanlar olmasa ağlayarak dolasicam yaralardan ona çözümü gene kısmen de olsa bulduk ama bu şişlik beni mahvediyor sanki tas var gibi göğüslerimde o kadar sizliyorki sanki patlıcak.. Sağmak ve de kızımın emmesi bi nebze rahatlatiyor ama.çözüm değil simdilik :KK43: inşallah alpte emer bian evvel sütün artarda... Rabbim tez sifa versin butun meme acisi cekenlere kadin milletinin yari cani gogsunde oluyor iste memiktolar açık ara önde suan aci konusunda dikiş neymiş yaninda... Bu arada benim kız emiyor ama her emiş seansı ayrı bi işkence heycan yapiyor tutamiyor sinirleniyor ağlıyor bi cinnetler geliyor bana artik zorla tikistiriyorum resmen ağzına hala elini emmeye çalışıyor sıpa sora bi tuttumu... :KK57: Memem yanar memem kanarda... İsyeaaaaannnnn!!!!! diyesim geliyor...
Poncik bunlar ya :KK200: memeler acikta dolasiyorum ben bi de kalkan odem yaptı kullanma dedi hemsire. Halka acik oldu yani gormeyen kalmadi :) alttan destek olmayinca iyice tasimasi zor oluyo. Eskiden minnak memelerim vardi hic uzulmemek lazim kucuk diye bugunleri de gorduk :D

İyi akşamlar kusura bakma kendi derdimden yazamıyorum bizim sarılık problemimiz var sınırda sütumde iyi doktor sık sık emdir dedi uyaramiyorum zar zor uyanıyor esimde mama almış apdimil 1 bugün biraz verdik içti emzirmedimmide goguslerim sızlıyor bı mama bı öğün süt veriyorum sadece emzirsemmiki kilo kaybımiz var esimde bı öğün mama bı öğün emzir diyor ne yapayım doğuran anneler
Sütün varsa ve içiyorsa emzir bence. Doktora sorabilirsin. Bebekler yenş doğunca öyle benimde zor uyanmıyordu ayaklarına cimcik at mecburrn... Ve burnuyla oyna.

Kilo kaybına üzülme sanırım bebeğin daha 3-4 günlük. Şişleri inmiştir
çok normal her bebek kilo kaybeder canım

Bence sen 2-3 güne doğum olur sancı başladıysa yavaş yavaş düzene girer inşallah
Canım iki üç güne gelmezse zaten salı doğumum var benim :) Suniyle başlatıcak doktor doğumu, salı gittiğimde açılmanda başlamış çocukta inmiş heptrn cumaetesiye kadar gelir demişti, bugün geldi geldiii bakalım gelmezse doktorla yarın çok dalga geçicem :)

Evet canim bunu yapmak sünnet. Zaten en fazla 2-3 gr çıkar saçı. Ben saçlarını hep kesip sakladım. Doktorlarda kesilmesinde mahsur görmüyor. Oğlumun kafası mordu. Bizde öylesine kesince farkedip doktora götürmüştük. Doktor iyi ki kesip görüşünüz bu karaciğer rahatsizligi olanlarda olur 6 aylık olunca azalmazsa başka doktora gitmeniz gerekir demisti. Şükür geçmişti hepsi.
Senle Günlerimiz aynıydı sen doğum yaptın mi canim.

Kızlar Günaydın doktordan çıktım haftaya cumaya kadar dogmazsa cuma günü suni sancıyla dogumu baslaticaklar dua edin kendi sancimla doguma gideyim
Canım şuan aynı durumdayız seninle, inşallah ikimizinde sancısı gelir de güzel güzel doğumlarımızı yaparız, stres yapmamaya çalış yine de sen bol bol yürü, ben sürekli hareket halindeyim merdiven inip çıkıyorum arada bi sancı vuruyo ama çok düzensiz

Kızlar doğum oldu çok şükür. Bebeğim yanımda ikimizde cok Iyiyiz şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Simdi kızım uyuyor emzirmek için uyandırmaya calisiyoruz uyanmıyor :)
Kendimi çok tuhaf hissediyorum hala idrak edemedim olanlarin farkinda degilim galiba.
Kizim 2700 dogdu minnacik:) doktorun dedigi gibi minyon bi kizim var. Boyuda 49 cm. Ameliyatimda gayet iyi geçti cok şükür hersey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin
Gözünüz aydın canım. Saglikli hayirli bir evlat olsun inşallah. Ufak tefek doğanlar daha çok kilo alıyo zaten. Darisi ben gibi daha doguramayanlara olsun inşallah.

Kizlar bana yardim edinnn:(
Dün emmesi için uyandiramadigimiz kizim bugün memeyi birakmiyo. Memeden çekince ağlıyo. Uyurken bile memede olmak istiyo. Göğüsü mü sıkıyorum süt falan yok. Doymadigi icin mi boyle ne yapicam sasirdim

Kizlar bana yardim edinnn:KK43:
Dün emmesi için uyandiramadigimiz kizim bugün memeyi birakmiyo. Memeden çekince ağlıyo. Uyurken bile memede olmak istiyo. Göğüsü mü sıkıyorum süt falan yok. Doymadigi icin mi boyle ne yapicam sasirdim

Canım pompa ile sağmayı drne yoksa mama takviyesi yap aç kalmasın kuzu. Sütün de gelir illa ki üzülme sakın. Süt yapan çaylardan falan iç.

Canım pompa ile sağmayı drne yoksa mama takviyesi yap aç kalmasın kuzu. Sütün de gelir illa ki üzülme sakın. Süt yapan çaylardan falan iç.

Yani şuan ac mı? Annem de illa ki normal anca 3. Gun falan gelir sutun diyo. O zaman mama vereyim diyorum gerek yok diyo bilemedim yaa :(((

Kizlar bana yardim edinnn:KK43:
Üzülme hiç ilk günler öyle oluyor duşa gir sıcak bir duş al. Sıcak suya bir bez koy sonra göğüslerine hafif hafif bastır çek. Ben yapmadım zamanım olmadı bebeğim küfezde ey di yanında kaldım yoksa eltim yapacaktı bana ona da yengesi yapmış sonra süt kanalları açılmış. Bana fırsat olmadı 3-4 gün geçince kendiliğinden geldi çok şükür. İlk günler öyle korkma.

Bebeğine gelince benimde öyle. Beni emzik gibi kullanıyor emme refleksi var aç değilse bile memede kalmak istiyor uyuyor yerine koyduğum an uyanıyor. Memeyi emmiyor ama ağzında kalsın istiyor göğsümü sıkınca fışkırmıyor ama en azından damla damla geliyo. Emzik verdim almadı.
Ev işlerimi bile yapamıyorum sürekli kucağımda kalmak istiyor

Back