- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
ben programımı ayarlasınlar diye uğraşıcam. yardımcı olmazsa okul çıkarım izne artık.Ben hamilelikte sorunum oldugu halde cok zor aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben programımı ayarlasınlar diye uğraşıcam. yardımcı olmazsa okul çıkarım izne artık.Ben hamilelikte sorunum oldugu halde cok zor aldim
bu çaresizlik hissini çok iyi biliyorum. çoğumuz benzer duygular yaşıyoruz. önceki çocuğumda da bunu yaşamıştım ben o da çok zordu ama çok güzel anlar da oldu. bu zorluklar geçecek. ömürlerinin minicik bir bölümü işte böyle yaygarayla geçiyor. umarım en kısa sürede sakinler ve mutlu bebecikler olurlarÇok yorgunum. Biraz önce eşime bu çocuk nasıl büyüyecek dedim, sarıldım ağladım, ağlıyorum. Çünkü gerçekten bilmiyorum. İlkinde de bu duyguyu yaşadım, büyüyecek biliyorum ama bu kadar zorluk yaşamak mı bu kadar zor olması mı bana bazen fazla geliyor. Bir günde kaç defa emziriyorum, kaç defa uyutmaya çalışıyorum bilmiyorum. Sürekli kucakta tutmaktan çok yorgunum ama asıl beni tüketen şey emek vermeme rağmen beceriksizlik hissi yaşamak. Elimden gelen, bildiğim her şeyi yapıyorum ama olmuyor işte bazen, bebeği mutlu edemiyorum ve bu beni çok üzüyor. Çok şükür hayattayız ve saglıklıyız, yarın yeni bir gün olacak ve böyle hissetmeyecegim ama şimdi böyle hissediyorum işte ne yapayım. İyi olalım, bebekler büyüsünler![]()
Netten araştırdım şimdi bende alfa 60 dan büyük beta 55 den küçük olması gerekiyormuş değerleriNeye dikkat etmek gerekiyor acaba
Ben de alfa beta onları bilmiyorum canım. Doktorun dediği kadar biliyorum
Biraz önce aynı durumu bende yaşadım nasıl geçecek bugünler diye ağladım ama buna da ihtiyacımız var. Nasıl bebekler ağlayarak stresi atıyorsa bizimde stresimizi ifade ederek atmaya ihtiyacımız var. Bana bu dönemde ağlamak çok iyi geliyor :)Çok yorgunum. Biraz önce eşime bu çocuk nasıl büyüyecek dedim, sarıldım ağladım, ağlıyorum. Çünkü gerçekten bilmiyorum. İlkinde de bu duyguyu yaşadım, büyüyecek biliyorum ama bu kadar zorluk yaşamak mı bu kadar zor olması mı bana bazen fazla geliyor. Bir günde kaç defa emziriyorum, kaç defa uyutmaya çalışıyorum bilmiyorum. Sürekli kucakta tutmaktan çok yorgunum ama asıl beni tüketen şey emek vermeme rağmen beceriksizlik hissi yaşamak. Elimden gelen, bildiğim her şeyi yapıyorum ama olmuyor işte bazen, bebeği mutlu edemiyorum ve bu beni çok üzüyor. Çok şükür hayattayız ve saglıklıyız, yarın yeni bir gün olacak ve böyle hissetmeyecegim ama şimdi böyle hissediyorum işte ne yapayım. İyi olalım, bebekler büyüsünler![]()
400luk ten gunde 3 damla onerdi doktorumuzOcean d vitamini damladan kaç damla veriyorsunuz
Teşekkürler400luk ten gunde 3 damla onerdi doktorumuz
Evet bende kendimde sorun olduğunu düşündüm ama 13 Ocakta kalmış dimiGruptaki eski diğer yazışmalar gitmiş mi ?bana mı oyle geliyor?
Evet daha önce ki yazışmalar gitmiş özellikle mi yapıldı acaba anlamadımEvet bende kendimde sorun olduğunu düşündüm ama 13 Ocakta kalmış dimi
Merhaba kaçıncı haftada bıraktınız ve bırakınca hemen doğum oldu mu acabaInslh hayirlisi doktorum nidicard kullaniyordum birakdirdi kullanma nezmn gelirse gelsin dedi ama nebilim daha erken gibi
Üzüldüm ben de iyice altlarda kalmış konuda böyleEvet daha önce ki yazışmalar gitmiş özellikle mi yapıldı acaba anlamadım![]()
Mrb cnm yeni gordum msji 31 haftada basladim 34 birakdim 36+4de dogumun olduMerhaba kaçıncı haftada bıraktınız ve bırakınca hemen doğum oldu mu acaba
Rabbim yardımcın olsun gaz sorunu kısmına muhakkak bakmissindir diye düşünüyorum uyku durumu nasıl?Dünden beri bebeğim göğüsü de tutmuyor mamayı da ağlıyor kızarıyor zar zor bi iki dakika meme birazcık biberon veriyorum. Meme reddi desem biberonu isterdi tok ta değil. Diline baktım pamukçuk değil dili iki gündür dışarı da ama tuhaf bi döngüdeyim![]()
Atak haftası olabilir miDünden beri bebeğim göğüsü de tutmuyor mamayı da ağlıyor kızarıyor zar zor bi iki dakika meme birazcık biberon veriyorum. Meme reddi desem biberonu isterdi tok ta değil. Diline baktım pamukçuk değil dili iki gündür dışarı da ama tuhaf bi döngüdeyim![]()
Atak haftalarından hiç anlamıyorum araştırmadım az önce sen yazınca baktım benziyor biraz yaptıkları tepkileri zamanı vs iki gün sonra 2 aylık olacak. Bide gerçek mi bu atak haftaları dedikleriAtak haftası olabilir mi
Gece uyudu gündüz orta. Uzun zamandır zaten normal insan gibi gece uyuyor gündüz ara ara uyuyor geneli uyanık. Gaz mı değil mi çözemedim gaz gibi memeyi verince kendini sıkıyor kızartıyor biberonu da fazla tutmak istemiyor ama emziği hemen tutup sakinleşiyor uykuya geçiyor hatta ondan emzik veremiyorum aç ise ağlayıp mızmız yapıp duruyor.Rabbim yardımcın olsun gaz sorunu kısmına muhakkak bakmissindir diye düşünüyorum uyku durumu nasıl?
Peki emzirme sonrası gaz çıkarma olayı nasıl? Peki evden dışarı çıkıp yeni yerler gördü mü?Gece uyudu gündüz orta. Uzun zamandır zaten normal insan gibi gece uyuyor gündüz ara ara uyuyor geneli uyanık. Gaz mı değil mi çözemedim gaz gibi memeyi verince kendini sıkıyor kızartıyor biberonu da fazla tutmak istemiyor ama emziği hemen tutup sakinleşiyor uykuya geçiyor hatta ondan emzik veremiyorum aç ise ağlayıp mızmız yapıp duruyor.
Yaklaşık on gündür felan yoğun geçiyor yorgunluk vs geceleri çıkarmıyorum arada. Düzenli yapmıyorum gündüz çıkarırım genel de. Dışarı da doktor hariç çıkarmadım.Peki emzirme sonrası gaz çıkarma olayı nasıl? Peki evden dışarı çıkıp yeni yerler gördü mü?