• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay oldu 😰
Ben 40 çıkınca deri altı implant taktırdım, ben de bir sıkıntı olmadı şu ana kadar, hapla aynı etki gibi düşünebilirsin, bu arada hem hap hem deri altı ikisinde de renk olamiyorsun çünkü yumurtlamıyorsun

Toparlanıcaz inşallah benimde saçlarım çok dökülüyor kilo aldım iyi değilim. Kıızmda sırıtıyor birde emziğini çıkarmayı öğrendi ağzından çekiyor eşim kameradan izlemiş beni arıyor bunun uyunaya niyeti yok diye. Dışarı çıkarsam kanguru belimi ağrıtıyor bebek arabasıza burda değil. Keşke erkeklere de maaş bağlansa ilk 1 yıl çalışmasalar bizle çocuk baksalar
Saç konusu benimde aynı geçen kv kp geldiler heryer saçmış kp heryerden saç topluyormuş bana öyle dedi tülbent bağla evde diyor benim evimde yani yok dedim bağlayamam hormonlardan kaynaklı dökülüyor geçicek dedim benimki de ben ağzına emziği veriyorum o çekip atıyor hele bazen Bi tükürmesi var emziği karşı duvara fırlayacak neredeyse dilini çok iyi kullanmaya başladı. Dışarı da çıkartılmıyor ki hava buz gibi bebek arabası desen çok ağır kaç kat indir bindir yapamam tek başıma. Dediğin gibi keşke eşler bizim yanımızda olabilse eşime diyorum geçen gün keşke gitmesen beraber baksak hep diyorum ne yapayım para lazım bak ev geçindiriyoruz diyor 🥹

O kadar salla kaç saat tam uyuttum derken yanlışlıkla yanında hapşır ve uyansın 😑

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Yok farklı bir şey yemedim hiç ama tazyik var, bir de bu aralar kızım çok gazlı ondan herhalde diye düşünmeye başladım
Tazyiktendir canım o zaman gaz da tazyik yüzünden olur. Önden biraz elinle sağıp öyle emziemeyi deneyebilirsin.

• Beğen
Reactions: Gao
3 saatte bir veriyorum 8 de emdi kustu, 11 e kadar bekledim 11 de emzirdim yine kusunca mama verdim onu kusmadı
sizde reflü yok muydu? normalde de kusuyordu diye hatırlıyorum. ama sütü kusup mamayı kusmaması garipmiş. çok mu fazla kusuyor yoksa biraz biraz mı?

Saç konusu benimde aynı geçen kv kp geldiler heryer saçmış kp heryerden saç topluyormuş bana öyle dedi tülbent bağla evde diyor benim evimde yani yok dedim bağlayamam hormonlardan kaynaklı dökülüyor geçicek dedim benimki de ben ağzına emziği veriyorum o çekip atıyor hele bazen Bi tükürmesi var emziği karşı duvara fırlayacak neredeyse dilini çok iyi kullanmaya başladı. Dışarı da çıkartılmıyor ki hava buz gibi bebek arabası desen çok ağır kaç kat indir bindir yapamam tek başıma. Dediğin gibi keşke eşler bizim yanımızda olabilse eşime diyorum geçen gün keşke gitmesen beraber baksak hep diyorum ne yapayım para lazım bak ev geçindiriyoruz diyor 🥹
Gelip her yer saç diye şikayet edeceğine eline bi süpürge alıp temizlesin yardım etsin o zaman

sizde reflü yok muydu? normalde de kusuyordu diye hatırlıyorum. ama sütü kusup mamayı kusmaması garipmiş. çok mu fazla kusuyor yoksa biraz biraz mı?
Evet reflü var normalde de kusuyor ama şu an abartı fazla kusuyor emdiği sütün neredeyse tamamını çıkardı Mamada da kustu ama gaz çıkarırken az miktarda.

Kızlar siz erkenden ek gıdaya başladınız mı ?
6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum ama bizim kız çok kustuğu için doktor bu kontrolden sonra belki başlayabileceğimizi söylemişti henüz gitmedik gidince göreceğiz

Back