3 saatte bir veriyorum 8 de emdi kustu, 11 e kadar bekledim 11 de emzirdim yine kusunca mama verdim onu kusmadıÇok geliyo olabilir mi acaba ne sıklıkla emziriyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saatte bir veriyorum 8 de emdi kustu, 11 e kadar bekledim 11 de emzirdim yine kusunca mama verdim onu kusmadıÇok geliyo olabilir mi acaba ne sıklıkla emziriyosun
Tazyikli olabilir mi süt, o aklıma geldi bir tek.3 saatte bir veriyorum 8 de emdi kustu, 11 e kadar bekledim 11 de emzirdim yine kusunca mama verdim onu kusmadı
Yani sütünde ne sorun olabilir ki sanmıyorum. Değişik bir şey yedin mi son bir iki günde?3 saatte bir veriyorum 8 de emdi kustu, 11 e kadar bekledim 11 de emzirdim yine kusunca mama verdim onu kusmadı
Ben 40 çıkınca deri altı implant taktırdım, ben de bir sıkıntı olmadı şu ana kadar, hapla aynı etki gibi düşünebilirsin, bu arada hem hap hem deri altı ikisinde de renk olamiyorsun çünkü yumurtlamıyorsunEvet çok doğru. Bu arada ayıp olmayacaksa kızlar siz hangi korunma yöntemini kullanacaksınız? Ben şu deri altını düşünüyorum ama gerçekten etkili mi yoksa spiralden mi gidilmeli kafamda deli sorular üstelik hala regl olamadım 2 ay oldu
Sanmam rutinleri çok belli. Gündüz de yarım saatte bir uyanıyorAcaba gece gündüz mü karıştı ya niye öyle oldu
Ay inşallah geçici bir dönemdir o zaman ne diyelimSanmam rutinleri çok belli. Gündüz de yarım saatte bir uyanıyor
Saç konusu benimde aynı geçen kv kp geldiler heryer saçmış kp heryerden saç topluyormuş bana öyle dedi tülbent bağla evde diyor benim evimde yani yok dedim bağlayamam hormonlardan kaynaklı dökülüyor geçicek dedim benimki de ben ağzına emziği veriyorum o çekip atıyor hele bazen Bi tükürmesi var emziği karşı duvara fırlayacak neredeyse dilini çok iyi kullanmaya başladı. Dışarı da çıkartılmıyor ki hava buz gibi bebek arabası desen çok ağır kaç kat indir bindir yapamam tek başıma. Dediğin gibi keşke eşler bizim yanımızda olabilse eşime diyorum geçen gün keşke gitmesen beraber baksak hep diyorum ne yapayım para lazım bak ev geçindiriyoruz diyorToparlanıcaz inşallah benimde saçlarım çok dökülüyor kilo aldım iyi değilim. Kıızmda sırıtıyor birde emziğini çıkarmayı öğrendi ağzından çekiyor eşim kameradan izlemiş beni arıyor bunun uyunaya niyeti yok diye. Dışarı çıkarsam kanguru belimi ağrıtıyor bebek arabasıza burda değil. Keşke erkeklere de maaş bağlansa ilk 1 yıl çalışmasalar bizle çocuk baksalar
Evet tazyikli ama bu kadar etki eder mi kiTazyikli olabilir mi süt, o aklıma geldi bir tek.
Yok farklı bir şey yemedim hiç ama tazyik var, bir de bu aralar kızım çok gazlı ondan herhalde diye düşünmeye başladımYani sütünde ne sorun olabilir ki sanmıyorum. Değişik bir şey yedin mi son bir iki günde?
Tazyiktendir canım o zaman gaz da tazyik yüzünden olur. Önden biraz elinle sağıp öyle emziemeyi deneyebilirsin.Yok farklı bir şey yemedim hiç ama tazyik var, bir de bu aralar kızım çok gazlı ondan herhalde diye düşünmeye başladım
sizde reflü yok muydu? normalde de kusuyordu diye hatırlıyorum. ama sütü kusup mamayı kusmaması garipmiş. çok mu fazla kusuyor yoksa biraz biraz mı?3 saatte bir veriyorum 8 de emdi kustu, 11 e kadar bekledim 11 de emzirdim yine kusunca mama verdim onu kusmadı
Ayy nefret ediyorum o durumdan kocamo dövcektim kaç kere o yüzdenO kadar salla kaç saat tam uyuttum derken yanlışlıkla yanında hapşır ve uyansın
Gelip her yer saç diye şikayet edeceğine eline bi süpürge alıp temizlesin yardım etsin o zamanSaç konusu benimde aynı geçen kv kp geldiler heryer saçmış kp heryerden saç topluyormuş bana öyle dedi tülbent bağla evde diyor benim evimde yani yok dedim bağlayamam hormonlardan kaynaklı dökülüyor geçicek dedim benimki de ben ağzına emziği veriyorum o çekip atıyor hele bazen Bi tükürmesi var emziği karşı duvara fırlayacak neredeyse dilini çok iyi kullanmaya başladı. Dışarı da çıkartılmıyor ki hava buz gibi bebek arabası desen çok ağır kaç kat indir bindir yapamam tek başıma. Dediğin gibi keşke eşler bizim yanımızda olabilse eşime diyorum geçen gün keşke gitmesen beraber baksak hep diyorum ne yapayım para lazım bak ev geçindiriyoruz diyor
Evet reflü var normalde de kusuyor ama şu an abartı fazla kusuyor emdiği sütün neredeyse tamamını çıkardı Mamada da kustu ama gaz çıkarırken az miktarda.sizde reflü yok muydu? normalde de kusuyordu diye hatırlıyorum. ama sütü kusup mamayı kusmaması garipmiş. çok mu fazla kusuyor yoksa biraz biraz mı?
6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum ama bizim kız çok kustuğu için doktor bu kontrolden sonra belki başlayabileceğimizi söylemişti henüz gitmedik gidince göreceğizKızlar siz erkenden ek gıdaya başladınız mı ?
Ben başladım yavaştan, havuç ve muz verdim sonra hastalandı ben de ara verdim. Şimdi tekrar başlayacağımKızlar siz erkenden ek gıdaya başladınız mı ?
Hayır. Oturması lazım önceKızlar siz erkenden ek gıdaya başladınız mı ?