Korku yok kuzum at onu kafandan ki rahat doğuma gidersin.. Ah bian evvel tattirsin Rabbim sizede bu duyguyu doğduğu an aklımdan çıkmıyor hic varya o simsiyah saclari gordugum an tarifsiz... ondan azıcık uzak kalsam içim eriyor bitiyorum özleminden... Kendimden çok bebeğinin nazari korkutuyor beni.. Ve benim nazarim degiyor çocuğa en çok.. Fazla seviyorum sanırım...
Oioi diye bisi bizimki ama emzigi aventinmis kuzum ilk zorlandı benim kızımda ama sonradan aldı pembe tavsanli emzigimizin kulağına yapisiyor çekiştiriyor sarılıyor.. Sürekli zaten almıyor vermiyorumda çok agladiginda bide uyuma asamasinda yatistirma amacli veriyorum ağzına çok komik emiyor cop cop...
bak bundan iste..
Çok güzelmiş bende alayım ya sever belki bunu. Uyku sırası yardımcı olsa yeter bana :)
Karnımdaki kadar evet hareketler degismedi pek hala kıpır kıpır hic yeni dunyaya gelmişim azıcık edepli uslu durayim demiyor bu çok fena çok..
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
masallah subhanallah...
Ay ben yanıyorum çocuğum daha çok yanıyor gobek dusmedi diye yikattirmiyorlar bana çocuğumu pisti yavrum benim hatta daha bile ortmeye giydirmeye calisiyolar usur o daha cok kucuk diye pervaneye elimi surebilirmiyim acaba ben kırarlar o eli kiz.. Emzirme zamanlarimiz oldukça sulu geçiyor valla ikimizde kan ter icindeyiz.. Bi daha yazın doğurmak yok..
O hisse bakma kız yalan o yalan hep kandırdı beni dogurana kadar.. Yoksa 36 37. hafta bilemedim 38 dogurmustum ben..
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
sağ salim cabicik dogur sende inşallah canım Allahım tez kurtarsın inşallah...