HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Adetine bir hafta kalan bayanlar kan tahlilinde sonuç belli oluyormuş neden yaptırmıyorsunuzzzyaaaa

Canım daha yeni evlisin azıcık bekle kızlıktan kadınlığa geçtin hormonların alışsın bi buna vücut dengelesin kendini hemen stres yapmaaa bak bana delüüüü

yaaaaa cnm öyle ama işte cok istiorum ve sabırsızım artık kader sen evleneli ne kadar olduki sende gencsin daha offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:92::92:

allahım ne olur bu ay göster bana ve bu topikteki tüm arkadaşlara ikinci çizgiyi göster sağlıklı bir bebeşlerimiz olsunnn:109::109::109::109:

yaaaaa cnm öyle ama işte cok istiorum ve sabırsızım artık kader sen evleneli ne kadar olduki sende gencsin daha offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:92::92:

Benimde aynı sayılırr tam bi sene olacak ayın 19 unda...Ama bekliyorum yapacak bişey yok...

Benim kasıklarım ağırıyo yaa kasıkta demeyelimde içerde bişeyler oluyo batıyoo offf

canımmm üzülmeyin sonucta halledilebilecek birşey..
keçiboynuzu kürünü uygulamaya başlaaa...
ama ameliyatı da ihmal etmeyin..

kızlar kaç gündür evde yoktum baya bir geride kalmışımm...
geçmişi okumaya çalışıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…