Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı hı silinmiyo bizi de kandırdın ekleyin sonra silersiniz diye. Ama silinmedi neyse artııkk gizlimiz saklımız yok.
becerdimmmm sildim cnmmmgizlimiz saklımız yok evette kapalı olduğum için açık fotoları sadece siz görün diye ekledim...
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
aklıma bişey takıldıda size danışayım dedim
ben folik aside başladım geçen hafta günde 3 defa içiyorum yemeklerden sonra sizce fazla değilmi
siz kullanıyorsanız eğer günde kaç defa içiyorsunuz.
bide diyelimki ben bu ay hamile kaldım (inş..) bebeğin doğum tarihini son adet gününe göremi söylüyolar.netten baktım o şekilde ama bide size sorayım dedim
ikinciye niyetleniyorum bu ay hayırlısı bakalım
Mavusbebek 03 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Candas 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
Tatliasik 05 Haziran
kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran
Aysunsedat 09 Haziran
Emotionleon 10 Haziran
Serdarzu 10 Haziran
kızlarrrr listede adı olanlar ne alemdeler son haftaya girdiler belirti vs yokmuu????
kızlar bişi sorcam benim reglim 18-19 u gibi olması gerekiyo bu ay gluphagace ve progestan vermişti onları kullanıyorum bu ay eşim sürekli eğitimlere gidip geldiği için ilişkimiz olmadı pek bir kez muayeneden 3-4 gün önce birde dün gece oldu bu ay şansım yok o yüzden biliyorum ama sabah lavoboda kahverengimsi bi akıntı geldi kafamma takıldı ama devamında bişi gelmeyince önemsemedim az önce yine kahverengimsi akıntı geldi reglime daha çok var bu akıntı ne oluyoki acep ilaçlar yanetki falanmı yapıyo bilgisi olan cvp versin lütfen kafam karıştı
Salam canlarıııım.
Adetime 4 gün kaldı hiç bir belirti yok, hiç bir yerim ağrımıyor. Adet gecikmesi ola bilir bende bu normal haldi 5 gün fln.. Erkenden test yapmak istemiyorum. Beyaz akıntım var ama, soğan kürümden olabilirmi?
İçimde bir hiss var men kesin Ama belirtiler bunu söylemiyo
slm kızlar ben yeni üyenizim..
23 yaşındayım 1 oğlum var..bende bu ay hamile kalmak istiyorum..spiralle korunuyordum 1 haziranda çıkarttırdım..folik asit vitamin ve demir hepsi bir olan yeni kan hapı çıkmış ondan yazdı doktor..
gebe kal gel dedi inş..
bat 28 haziran.. yaa ben ikiz istiyorum ama
slm cnm listenin sonunda beni de koymuşsun ama bi şeyler demek için erken şöyle ki : 4 günden beri adet belirtilerimi yaşıyorum (göğüslerde şişkinlik ve acı, kasık ağrısyla karışık mide bulantısı) ama ben bunları her ay yaşıyorum zaten diğer aylardan farkı olarak özellikle sağ kasığımda küçük ağrılar oluyor sadece ama çok da bel bağlamak istemiyorum (psikolojik de olabilir.) kocişe bugün test siparişi verdim her an yapabilirim ama olsa bile henüz çıkacağını sanmıyorum daha altı gün var biraz daha bekleyeyim ben :26:
Salam canlarıııım.
Adetime 4 gün kaldı hiç bir belirti yok, hiç bir yerim ağrımıyor. Adet gecikmesi ola bilir bende bu normal haldi 5 gün fln.. Erkenden test yapmak istemiyorum. Beyaz akıntım var ama, soğan kürümden olabilirmi?
İçimde bir hiss var men kesin Ama belirtiler bunu söylemiyo
kızlar bişi sorcam benim reglim 18-19 u gibi olması gerekiyo bu ay gluphagace ve progestan vermişti onları kullanıyorum bu ay eşim sürekli eğitimlere gidip geldiği için ilişkimiz olmadı pek bir kez muayeneden 3-4 gün önce birde dün gece oldu bu ay şansım yok o yüzden biliyorum ama sabah lavoboda kahverengimsi bi akıntı geldi kafamma takıldı ama devamında bişi gelmeyince önemsemedim az önce yine kahverengimsi akıntı geldi reglime daha çok var bu akıntı ne oluyoki acep ilaçlar yanetki falanmı yapıyo bilgisi olan cvp versin lütfen kafam karıştı