Bu arada Evanora da buralarda yok canim nerde acabaAynen cnm cok erken hormonalrdan kaynaklıda olablir yediginden kaynaklı da olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada Evanora da buralarda yok canim nerde acabaAynen cnm cok erken hormonalrdan kaynaklıda olablir yediginden kaynaklı da olabilir
Anladm canm doğrudur teşekkür ederimYok cnm sen yanlış yeri okuyorsun degerin 0 lı olan bir arkadaş yazmıştı düşük çıkınca biseyler yükselmiş oluyormuş dokyor oyuzden yüksek demiş öyle yazmıştı sana
AA evet doğru ben alttaki yazıyı okumuşumcanım attığın sonuç bu bak işaretledim sonuç yazan yeri 4.75 nerde yazıyo
Bende yalancı pozitif verdi güvenilir bı test değil benceAa ben bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu idrar değdiği gibi şaak diye çıkmıştı iki çizgi 3 gün geciktim de yapmıştım. Çok hızlı sonuç veriyor. Negatifse negatif pozitifse pozitif. Hatalı diyenler oluyor ama bende hiç olmadı
Mevsimm34 Hamile olduğunuzu okuyunca çok sevindim. Uzun zamandır bakmamıştım buralara. Hayırla kavuşmak nasip olsun inşallah.Keşke canım Allah'ın izniyle görürüz o günleri de
Cnm o diğer asıl yasadıgı evine gitti tatili orda geciriyorBu arada Evanora da buralarda yok canim nerde acaba
Amin teşekkür ederim canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahMevsimm34 Hamile olduğunuzu okuyunca çok sevindim. Uzun zamandır bakmamıştım buralara. Hayırla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Canım sonucun ne oldu çıkmamış mı dahaEvet canım sabah verdim . Henüz düşmemiş e nabıza
Şimdi baktım hala yok aklımı deliriciğimCanım sonucun ne oldu çıkmamış mı daha
Sağlık ocağında mı verdinŞimdi baktım hala yok aklımı deliriciğim
Evet canım sağlık ocağına gittimSağlık ocağında mı verdin
O zaman sonuç yarına çıkar canım sağlık ocağı genelde öyle ertesi gün öğreniyorsun sonucuEvet canım sağlık ocağına gittim
Bi umut sisteme erken düşer mi diye sürekli ekranı kaydırıyorum ama nafileO zaman sonuç yarına çıkar canım sağlık ocağı genelde öyle ertesi gün öğreniyorsun sonucu
Cane bizim sağlık ocağı doktoru kurum dışıymış artış var mı diye başka doktordan rica etsem bakar mı acabaCnm o diğer asıl yasadıgı evine gitti tatili orda geciriyor
Haklısın canım sabah ola hayrola inşallah güne güzel haberle başlarsınBi umut sisteme erken düşer mi diye sürekli ekranı kaydırıyorum ama nafile
İnşallah canımHaklısın canım sabah ola hayrola inşallah güne güzel haberle başlarsın
Bakar cnm niye bakmasınCane bizim sağlık ocağı doktoru kurum dışıymış artış var mı diye başka doktordan rica etsem bakar mı acaba
Oğlum hastaydı götürdüm bakmadılar belki gebelik için bakarlar diye ümit ediyorum inşallah geri çevirmezlerBakar cnm niye bakmasın
Cok ilginç sizin ordaki doktorlarda ya birde bu artış nekdar süre bakılıyor cnm nezman tamamlanıyorOğlum hastaydı götürdüm bakmadılar belki gebelik için bakarlar diye ümit ediyorum inşallah geri çevirmezler