Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım
batı 30 haziran olan var mı aranızda arkadaşlarrr
cnm benimçok tşk ederim dün gece o kadar üzüldümki ağlayarak gercekten çok içimden gelerek dua ettim hepimize sadece kendime değil tüm çocuğu olmayanlara artık rüyamda bile çocuk görüorum psikolojim alt üst oldu çok kafaya taktım ama bişey sölimmi hiçte umudum yok...ama RABBİMDEN ümit kesilmez. bende mantar olduğu için olmaz die düşünüorum cünkü bebeğe engelmiş duyduğuma göre offffffffff offffffffffff
eyyyyyyyyyyyyy bercesteeeeeee nerdesin eğer burdaysan 3 kere pc monitörüme tıklaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuu:)
ben arada gelip bakıyorum ama çok işim var kızlar yaa dün pc başında oturmaktan hiç iş yapmadımki hep o umutdeniz yokmu bağladı beni buraya:84:
ben geldimmmm
ya kızlar benim kasıklarım felaket ağrıyo belimde aynı şekilde ağrıyo kahverengi akıntım var e dünkü ilişkinin üstüne hemen bu kadar çabuk yerleşme kanaması olmaz herhalde ilaçlardan dicem ama bir haftadır kullanıyorum ilaçları nie başta bişi yoktuda şimdi çıktı bu offff
Bi dr a gitsen cnm önemli bişey olmasında yada dr a sorsan telefonla drunun teli varsa....
canım doktorum bugün çalışmıyo acilede gitmek istemiyorum telefonuda yok malesef
Umutdeniz yesin seni emiiiKızlarr ya benim kasıklarım çok ağırıyo adet olacakmışım gibi kociş gelsinde bi hastaneye gideyim diyorummm:26::26::26:
selamm
kasık ağrısının nesi kötü ki?
benim de var regl olcakmışım gibi sanki ağrıyo..
ama bence bu iyi çünkü regl tarihim 13ü olduğuna göre henüz regl ağrısı olamaz..
o zamaaaannn
inşallahhh yani hayırlısı bakalım
Regl günlerimiz aynı canım...Acaba hamişsem testte çıkarmı merak ettim şimdiii
aynı biliyorum
bence sıkalım kendimizi yapmayalım daha test falan..
yok çıkar daha erken test için.. yanıltıcı olabilir..
15inde yapalım testi ne dersin?
Valla canım söz veremem 15 ine kadar sabredememki ben çatlarım....Çatlamasam bile burdakiler yapışır yakamızaaa
kızlar sayfamız gitgide çoğalıyor maaşallah,ama listemizde kimler hamile kaldı yetişemiyor insan.bi tek cerenim'i yakalayabildim,hayırlı olsun,sağlıklı olsun inşallah...
diyeceğim listeden hamile kalanların ismleri ve en önemlisi kaçıncı denemede hamile kaldıklarını ve ovulasyon testi kulalnıp kullanmadıklarını- ayrıca hamileliğini kaçıncı günde ve nasıl öğrendiklerini erken belirtileri yazarlarsa çok ii olur.
aaaay çok sordum ama bence bu sayfa da muhabbetten çok bu daha önemli,sanırım bu liste ile en ilgili gölge çiçeği ilgileniyor,,,,, daha iyi anlayabilmek için bi sayfa daha mı açsak acep ay ay değil de genel anlamda.