• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

alla alla ya hani regl tarihinden 1 hafta sonra yapmak iyiydi?
siz dediniz ya,beni kandırdınız mı hıhhh size :60::60::60:
anaaağğ ne vakit yapalım o zaman en 'erken' ?:86::66:

En sağlıklısı o tabiki şekerim ama biz sabırsızız anammmm bizim veletlerde 9 ay durmaz heee:60::60::60::60:

En sağlıklısı o tabiki şekerim ama biz sabırsızız anammmm bizim veletlerde 9 ay durmaz heee:60::60::60::60:

dursunlar 9 ay çıldırmasınlar amann diyim :69::64:

kaç denemen oldu senin şekercim?:78:
benim 3 oldu,bu gece 4 olmasını düşünüyorum :86::82:
31 mayıs,1 haz,2 haziran deneme günlerimiz :17:

dursunlar 9 ay çıldırmasınlar amann diyim :69::64:

kaç denemen oldu senin şekercim?:78:
benim 3 oldu,bu gece 4 olmasını düşünüyorum :86::82:
31 mayıs,1 haz,2 haziran deneme günlerimiz :17:

Canım biz kaçıncı denemen derken aydan bahsediyoruz 5.ayım benim bu ayda çalışmalarım bitti benim 13 mayıstı benim ilk adetim...

Canım biz kaçıncı denemen derken aydan bahsediyoruz 5.ayım benim bu ayda çalışmalarım bitti benim 13 mayıstı benim ilk adetim...

yani bu en son reglinden itibaren kaç denemen oldu diye sordum canım benim..
biz 15.,16.,17. günler yapmış olduk yani..
inşallah geç kalmamışımdır yav :18: deneme için..

Canım bizim topiğimiz bu biz herşeyden memnunuz memnun değilsen katılmak zorunda değilsin...Ayrıca listemiz birinci sayfada kimin hamile kalıp kalmadığı orda yazıyorr teker teker takip ediyorum ben sen merak etme...Ovulasyon ve kaçıncı denemeler olduğunuda biz sohbetlerle görüşürüyoruz zaten topiğe vakit ayıran herkesin bundan haberi var...:82:

memnun değilsen katılmak zorunda değilsin.. ne kadar basit bir cevap,kendine yakıştırmışsın sorun yok!

yani bu en son reglinden itibaren kaç denemen oldu diye sordum canım benim..
biz 15.,16.,17. günler yapmış olduk yani..
inşallah geç kalmamışımdır yav :18: deneme için..

Benim adet döngüm 32 gün canım 32-14 yapıyorum çıkan sayıyı adetimin birinci gününden sayıyorum o gün ovulasyon günümm oluyoo sende yap bakalımmm:34:

Benim adet döngüm 32 gün canım 32-14 yapıyorum çıkan sayıyı adetimin birinci gününden sayıyorum o gün ovulasyon günümm oluyoo sende yap bakalımmm:34:

ben 28 günde bir adet oluyorum..
ama hiçbişey anlamadım canım ya söylediğinden..
ben çok bilgisiz kalmışım burda aranızda sanırım :59:
benim için hesaplarsan minnettar kalıcam inan :71:

ben 28 günde bir adet oluyorum..
ama hiçbişey anlamadım canım ya söylediğinden..
ben çok bilgisiz kalmışım burda aranızda sanırım :59:
benim için hesaplarsan minnettar kalıcam inan :71:

28-14=14 ediyor canım geçen adet tarihin neydiii....Diyelim mayıs 15 ti 15 ini 1. gün diyorsun 14.günün 28 ine denk geliyor buda senin yumurtlama günün oluyo sen de bakem hangi gün en son adetindiii:27::27::27:

28-14=14 ediyor canım geçen adet tarihin neydiii....Diyelim mayıs 15 ti 15 ini 1. gün diyorsun 14.günün 28 ine denk geliyor buda senin yumurtlama günün oluyo sen de bakem hangi gün en son adetindiii:27::27::27:

mayıs 16 yada 17ydi son reglim..
haziran 13ü yada 14ünde bekliyorum.. yani beklemiyorum hiç aslında :19::60:

bu durumda 29 mayıs yumurtlama tarihim sanırım..
31 mayıs,1,2 haziranda çalışma yaptık..
iyi yapmış mıyız?:44: :60:

mayıs 16 yada 17ydi son reglim..
haziran 13ü yada 14ünde bekliyorum.. yani beklemiyorum hiç aslında :19::60:

bu durumda 29 mayıs yumurtlama tarihim sanırım..
31 mayıs,1,2 haziranda çalışma yaptık..
iyi yapmış mıyız?:44: :60:

Yumurtalar 2 3 gün canlı kalabiliyolar diye biliyorum canımmm ama hiçte belli olmuyor belki geçte yumurtlamış olabilirsin yani hayırlısı artıkk...Ama ben bugünlerde bıraktım artık zaten kocişle küsüz yapmam bi kaç günn:4::4::4::4:

Yumurtalar 2 3 gün canlı kalabiliyolar diye biliyorum canımmm ama hiçte belli olmuyor belki geçte yumurtlamış olabilirsin yani hayırlısı artıkk...Ama ben bugünlerde bıraktım artık zaten kocişle küsüz yapmam bi kaç günn:4::4::4::4:

hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canımm..

küs müsün,allah iyiliğini versin :64:
aman hepimiz ööle bi ööle bi bööleyiz :86:

hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canımm..

küs müsün,allah iyiliğini versin :64:
aman hepimiz ööle bi ööle bi bööleyiz :86:

Uyuzluğu üstünde boşverr konuşmayıda düşünmüyorum daha gelmedi eve gelmesin bakalım almıcam eveee:60::60:

Back