• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Cuma da çift çizgi görmüştüm 3 günde 100 ü bile aşamamış olması maalesef hayra alamet değil çok üzgünüm şu an daha geçen ay aynı şeyleri yaşamıştım. Yeni ay yeni umutlar diyerek başladım yine aynı hüsran. Ağlamaktan yoruldum. Korkarak bu anı beklemek çok yorucu.
Canım umudunu yitirme Bi kadın doğum doktoruna görün o senin için en doğru şeyi söylicektir üzülme stres yapma sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏻🥹

Kızlar bat 20 ocaktı ama adet olmadım 3-4 gün önce erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif çıktı. Ama hiç adet olacakmışım gibi bi ağrım da yok. Biraz göğüs hassasiyetim var biraz da sarı şeffaf akıntım var. Sonradan pozitif çıkar mı acaba
Ben de aynı durumdayım henüz hastalanmadım erken gebelik testi benim de negatifti ama bekliyorum bakalım adet olmazsam ikinci testi yapacağım

Bu test bozuk mu? Testi yaptım negatifti, uyudum 1buçuk saat sonra kalktım böyleydi

Eklentiler

• 1000006592.jpg
    1000006592.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 13
Canım umudunu yitirme Bi kadın doğum doktoruna görün o senin için en doğru şeyi söylicektir üzülme stres yapma sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏻🥹
Geçen ay gözükmüştür normal bir durum olduğunu tekrarlarsa genetiği göndereceğini söylemişti. Cuma tekrar gideceğim yanına. Bakalım ne diyecek. Çok çok üzgünüm şu an elinden hiçbir şey gelmiyor

Back