HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

eyyyyyyyyyyyyy bercesteeeeeee nerdesin eğer burdaysan 3 kere pc monitörüme tıklaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuu:)

tebrik ederim canımmm..
allah tamamına erdirsin inş...

daha evlenmeden önce bölesine hayran olduğum bebiş resimleri var bi kaç tanebende şimdilik bitanesini paylaştım çok tatlı ama dimi

Son düzenleme:

canım umutsuz olmaaa...
benim eltimde ileri derecede mantar ve iltihap var..
şuan 3. çocuguna 3,5 aylık hamileee...

eyyyyyyyyyyyyy bercesteeeeeee nerdesin eğer burdaysan 3 kere pc monitörüme tıklaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuu:)

ben geldim canım ne oldu yaaa bi tutmadın şu kırmızıları sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacağız artık

ben arada gelip bakıyorum ama çok işim var kızlar yaa dün pc başında oturmaktan hiç iş yapmadımki hep o umutdeniz yokmu bağladı beni buraya:84:

ben arada gelip bakıyorum ama çok işim var kızlar yaa dün pc başında oturmaktan hiç iş yapmadımki hep o umutdeniz yokmu bağladı beni buraya:84:

Umutdeniz yesin seni emiiiKızlarr ya benim kasıklarım çok ağırıyo adet olacakmışım gibi kociş gelsinde bi hastaneye gideyim diyorummm:26::26::26:

ben geldimmmm
ya kızlar benim kasıklarım felaket ağrıyo belimde aynı şekilde ağrıyo kahverengi akıntım var e dünkü ilişkinin üstüne hemen bu kadar çabuk yerleşme kanaması olmaz herhalde ilaçlardan dicem ama bir haftadır kullanıyorum ilaçları nie başta bişi yoktuda şimdi çıktı bu offff

Bi dr a gitsen cnm önemli bişey olmasında yada dr a sorsan telefonla drunun teli varsa....

Umutdeniz yesin seni emiiiKızlarr ya benim kasıklarım çok ağırıyo adet olacakmışım gibi kociş gelsinde bi hastaneye gideyim diyorummm:26::26::26:

selamm

kasık ağrısının nesi kötü ki?
benim de var regl olcakmışım gibi sanki ağrıyo..
ama bence bu iyi çünkü regl tarihim 13ü olduğuna göre henüz regl ağrısı olamaz..
o zamaaaannn
inşallahhh yani hayırlısı bakalım

Regl günlerimiz aynı canım...Acaba hamişsem testte çıkarmı merak ettim şimdiii

Regl günlerimiz aynı canım...Acaba hamişsem testte çıkarmı merak ettim şimdiii

aynı biliyorum

bence sıkalım kendimizi yapmayalım daha test falan..
yok çıkar daha erken test için.. yanıltıcı olabilir..
15inde yapalım testi ne dersin?

kızlar sayfamız gitgide çoğalıyor maaşallah,ama listemizde kimler hamile kaldı yetişemiyor insan.bi tek cerenim'i yakalayabildim,hayırlı olsun,sağlıklı olsun inşallah...

diyeceğim listeden hamile kalanların ismleri ve en önemlisi kaçıncı denemede hamile kaldıklarını ve ovulasyon testi kulalnıp kullanmadıklarını- ayrıca hamileliğini kaçıncı günde ve nasıl öğrendiklerini erken belirtileri yazarlarsa çok ii olur.

aaaay çok sordum ama bence bu sayfa da muhabbetten çok bu daha önemli,sanırım bu liste ile en ilgili gölge çiçeği ilgileniyor,,,,, daha iyi anlayabilmek için bi sayfa daha mı açsak acep ay ay değil de genel anlamda.

aynı biliyorum

bence sıkalım kendimizi yapmayalım daha test falan..
yok çıkar daha erken test için.. yanıltıcı olabilir..
15inde yapalım testi ne dersin?

Valla canım söz veremem 15 ine kadar sabredememki ben çatlarım....Çatlamasam bile burdakiler yapışır yakamızaaa

Valla canım söz veremem 15 ine kadar sabredememki ben çatlarım....Çatlamasam bile burdakiler yapışır yakamızaaa

alla alla ya hani regl tarihinden 1 hafta sonra yapmak iyiydi?
siz dediniz ya,beni kandırdınız mı hıhhh size
anaaağğ ne vakit yapalım o zaman en 'erken' ?:86:

Canım bizim topiğimiz bu biz herşeyden memnunuz memnun değilsen katılmak zorunda değilsin...Ayrıca listemiz birinci sayfada kimin hamile kalıp kalmadığı orda yazıyorr teker teker takip ediyorum ben sen merak etme...Ovulasyon ve kaçıncı denemeler olduğunuda biz sohbetlerle görüşürüyoruz zaten topiğe vakit ayıran herkesin bundan haberi var...:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…