• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bence tekrarlayın belli olmaz inşallah vardır
İnşallah. Sabah yapayım. Bir de albi marka kuruma çizgisi çıkarıyor hep dimi?
Üstteki testi dün sabah yaptım, ertesi gün bu şekilde oldu

Eklentiler

• 1000006586.jpg
    1000006586.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 23
Geçen ay gözükmüştür normal bir durum olduğunu tekrarlarsa genetiği göndereceğini söylemişti. Cuma tekrar gideceğim yanına. Bakalım ne diyecek. Çok çok üzgünüm şu an elinden hiçbir şey gelmiyor
Rabbim en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin wardır Allahın Bi bildiği ama bize isyan yakışmaz güçlü ol

Kızlar dün ovulasyon testi yaptım pik değildi silikti gün aşırı değerlendiriyorum dün değerlendirdik bugün tekrar ovulasyon testi yaptım bu sefer pik gibi sizce bugünü değerlendiriyim mi yoksa yarınmı değerlendirsem sperm kalitesi için daha iyi olmazmi bu ay klomen kullandım birden fazla yumurtam var doktorum çatlatma iğnesi vermedi 1 yazdığım günü değerlendirdim bide 3.yazdigim gün ve bugünde 4.gun tekrar koyulaşti sizce bugünde degerlendiriyimmi

Eklentiler

• IMG20250120173130.jpg
    IMG20250120173130.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 22
Benim bu ay da olmadı 😞😞 6 aydır deniyoruz. Hormon testi yaptıracagım. drlar bir sene süre veriyor ama eğer bir sorun varsa bunu önceden bilmemiz gerekmez mi?

Kızlar dün ovulasyon testi yaptım pik değildi silikti gün aşırı değerlendiriyorum dün değerlendirdik bugün tekrar ovulasyon testi yaptım bu sefer pik gibi sizce bugünü değerlendiriyim mi yoksa yarınmı değerlendirsem sperm kalitesi için daha iyi olmazmi bu ay klomen kullandım birden fazla yumurtam var doktorum çatlatma iğnesi vermedi 1 yazdığım günü değerlendirdim bide 3.yazdigim gün ve bugünde 4.gun tekrar koyulaşti sizce bugünde degerlendiriyimmi
Eğer sperm sorunu yoksa eşinizde bence değerlendirin 12,24 saat içinde çatlıyor yumurta benim genelde öğlene doğru silikleşiyor ben riske atmak istemezdim açıkçası 🙃

Eğer sperm sorunu yoksa eşinizde bence değerlendirin 12,24 saat içinde çatlıyor yumurta benim genelde öğlene doğru silikleşiyor ben riske atmak istemezdim açıkçası 🙃
Az önce tekrar test yaptım hala silik değil gece geç degelerdiririm doktorum gün aşırı dediği için tereddütte kaldım🥰

Ben hata edip ilk testi sabah yapmadım akşam saati aşırı su içip yaptım kendime kızıyorum predictor marka almıştım çöp ettim direk negatifti
Bende hiç sabah yapmadım gün içinde yaptım negatif oldu ama olsa yine de çıkardı diye düşünüyorum

Az önce tekrar test yaptım hala silik değil gece geç degelerdiririm doktorum gün aşırı dediği için tereddütte kaldım🥰
Evet geç saatlerde değerlendirmek mantıklı. Doktorlar hep öyle söylüyor yumurtlama öncesi ve sonrası o şekilde değerlendirmek mantıklı ama yumurtlama zamanı pik öncesi pil ve çatlama yani 3 gün üst üste şansı artırır diyorlar tabi ki herhangi bir sorun yoksa 🥰

Evet geç saatlerde değerlendirmek mantıklı. Doktorlar hep öyle söylüyor yumurtlama öncesi ve sonrası o şekilde değerlendirmek mantıklı ama yumurtlama zamanı pik öncesi pil ve çatlama yani 3 gün üst üste şansı artırır diyorlar tabi ki herhangi bir sorun yoksa 🥰
Eşimin sperm testinde herhangi bir sorun çıkmadı doktor iyi dedi ben zaten dünde gece geç saatlerde değerlendirdim daha ilişkinin üstünden 24 saat geçmedi dün pik değildi baya silikti bugün öğlen ve akşam yaptığım test pik gibi dünde ilişki olduğu için tereddütte kaldım ama gece geç saatlerde değerlendiren🥰

Eşim sagolsun cok ilgileniyor canim. Elinden geleni yapıyor beni toparlamak için benim biraz daha kendimi toparlamam lazim. Malesef ki yaşadigim kaybima takili kaliyorum.. bu da beni başa döndürüyor tekrar. Haklısın canim moral bozmak yok. Herseyin güzel gitmesi icin cabalamak lazim..
Seni anlıyorum benimde hep aklımda kaybım ama şimdi çok daha iyiyim. Sende iyi olacaksın merak etme geçmiyor ama azalıyor hissetmiyorsun çok

Back