bende gebelik testi yaptım bişi yok yaaa yine yok yine yok yine yokk
İdrarını şeffaf bi şişeye koyup baksana ışıkta nasıl???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gebelik testi yaptım bişi yok yaaa yine yok yine yok yine yokk
Üzülmek yokk değilmi kuşummmmm
İdrarını şeffaf bi şişeye koyup baksana ışıkta nasıl???
Canım daha yeni evlisin azıcık bekle kızlıktan kadınlığa geçtin hormonların alışsın bi buna vücut dengelesin kendini hemen stres yapmaaa bak bana delüüüü
arkadaşlar ilişkiden sonra ayaklarınızı yukarı kaldırıyor musunuz??
yaaaaa cnm öyle ama işte cok istiorum ve sabırsızım artık kader sen evleneli ne kadar olduki sende gencsin daha offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:92::92:
neler neler amuda bile kalktım olmadı:18::18::18:
benim kasıklarım ağırıyo yaa kasıkta demeyelimde içerde bişeyler oluyo batıyoo offf
Benim kasıklarım ağırıyo yaa kasıkta demeyelimde içerde bişeyler oluyo batıyoo offf
banada oldu aynısı bütün hamilelik belirtilerini psikolojik olarak yasadım ama sonuc hüsranD:
banada oldu aynısı bütün hamilelik belirtilerini psikolojik olarak yasadım ama sonuc hüsranD:
Ben psikolojik olduğuna inanmıyorum yada inanmak istemiyorum...
kızlar ya eşimde varikaros mu ne bu çıktı ya acaip üzüldü ya şimdi ne olcak bilmiyoruz dr amelyat dedi ama bizim izin alıp amelyaz olacak zamanımız yok seçim dönemi olduğu için izinler kapanmış offf acaip üzüldük kızlar ya şimdi ne olur bilmiyorum naparız ama ameliyata kadar ben bazı kürler uyguluayacam dua edin nolur bugün kandil