hoşgeldinizzz efendimtopiğimiz size sizde topiğimize uğur getirin inşallahhhh
kısmet emelistciğim birdahaki aya inşallahkızlar benide listeden silebilirsiniz maalesef bugün kırmızılar geldi offffffffffffffffffff
idrarda tortu nasıl oluyormuş öyle :44:Kızlar yeni bir bilgi getirdimm size idrarınız koyulaşır ve içinde toz gibi tortu olursa hamişsiniz herkes öyle diyoooo
kızlar yeni bir bilgi getirdimm size idrarınız koyulaşır ve içinde toz gibi tortu olursa hamişsiniz herkes öyle diyoooo
kısmet emelistciğim birdahaki aya inşallah
ne zamandır deniyorsunuz? bence tamemen psikoljik. strese sokuyoruz kendimizisaol cnm ama artık hiç umudum yok doktora gidiim bakiim nie olmuyor
ohooo bakalım daha neler duyacağız idrar asitli birşey hertürlü köpürür bencebende idrarın içerisine karbonat atınca köpürürse eğer hamile oluyomuşun eğer kabarmassa değilmişin falandı galiba...
ohooo bakalım daha neler duyacağız idrar asitli birşey hertürlü köpürür bence
ohooo bakalım daha neler duyacağız idrar asitli birşey hertürlü köpürür bence
ne zamandır deniyorsunuz? bence tamemen psikoljik. strese sokuyoruz kendimizi
kızlar benide listeden silebilirsiniz maalesef bugün kırmızılar geldi offffffffffffffffffff
selam kızlar bu sabah ne oldu tahmin edin
kaynanam çıktı geldi, ayrı şehirlerde oturuyoruz yaklaşık 1,5 yıldır konuşmuyordum. habersiz küt diye geldi aramızdaki problemleri çözelim diye bizim çalışmalar aksadı tabi, neyse yarın akşam gidiyor
idrarda tortu nasıl oluyormuş öyle :44:
Kum toz gibi ben yaptım bende var birazda koku vardı baktım hamişler hep öyle diyooo ama kısmet tabiii
yeni evli sayılırım canım evlendiğimizden beri istioruz hiç korunmadık 10 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?