Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar selam biz yarın 30 haftalık oluyoruz inşallah heyecan başladığı zaman yaklaştıkça bebeğin odası için Havva nemlendirme makinesi ve odasının kapısı için isimlik düşünüyorum yaptıran varsa bana fikir olması açısından paylaşabilir mi ya da nemlendirici alan varsa paylaşabilir mi

Kızlar takip ettiğim bi influencer kod paylaşmış SİVENO ürünleri için alıcaklar varsa kod MERİKSİVENO20 baya indirimli oluyor ben kaptım

Beni annem normal dogumla 5,5 kilo dogurmus:) gayet de saglikliyim. Iri bebek de degilmisim zaten boyum da kisa. Bnce hiç dertlenmeyin

Kızlar selam feci bir nefes darlığı yaşıyorum daha 30. Haftanın içindeyim bunun 35-36 37 si var diyorum otururken sopa yutmuş gibi oturma ihtiyacı duyuyorum uydura resmen kaburga kemiklerine dayanmış durumda

Kızlar selam feci bir nefes darlığı yaşıyorum daha 30. Haftanın içindeyim bunun 35-36 37 si var diyorum otururken sopa yutmuş gibi oturma ihtiyacı duyuyorum uydura resmen kaburga kemiklerine dayanmış durumda
Ben de cuma 30.haftaya giricem. Neredeyse derin nefes alamıyorum cogu zaman. Yalniz değilsin bn de aynilarini yaşıyorum

Yalnız değilsin canım ben 28 den beri öyleyim

Doğumdan sonra ne yapacağız bilmiyorum, çok alıştım ben bu yatmalara şimdi herkes prenses gibi gibi davranıyor inşaAllah sonrasında tepetaklak olmayız
Ay bende çok alıştım valla bence bi tepetaklak olma durumu yaşayabiliriz
Bebek kıyafetlerini yıkayan hamişler makinede hangi program derecede yıkadınız bnde yarın başlıyorum artık
30 derece 800 devir hassasta yıkadık biz. Kolay gelsin
Ya ne saçma ve hadsiz insanlar var gerçekten. Hiç takma arkadaşım böyle lafları.
Nasıl oldu kasılmaların ?
Bunu bende duydum hatta arkadaşım yaptı doğum sırasında ama pek de bi etkisi olmadı
Ya doktorlar genelde en kötüyü söylüyorlar ama bazılarıda tam felaket tellalı gibi gerçekten. Baksana cinsiyeti bile adam akıllı söylememiş. İnşallah gideceğin doktor daha iyi olur
Merhaba canım , owli korse güzel bence de. Temiz bulursan ikinci el alınabilir diye düşünüyorum

Canım bahsettiğin şey yalancı kasılmalar , endişelenme hiç bu haftalarda olması normalmiş
Kızlar hemşireye verilecekleri hazırlıyorum da alt üst takımın altına zıbın mı giyiliyor bir tek başka bir şey koyacak miyim alt için
Aynen zıbın giyidiriliyor , eldiven çorap şapka battaniyeyi de unutma
Evet öyle oluyor bende bazen dışarı çıkmadan yapıyorum çıkınca sanki bidaha gelmiş gibi tuvalete yatıp kalkicam artık nerdeyse
Ah bende aynıyım ya. Tuvalette uyumak istiyorum
Senin aracılığınla herkese sormui olim deterjan olarak ne kullandınız ?
Ben uni baby yeni doğan yani sarı kapak olanı aldım
Bir de 2.7 ölçtüler dün serviks uzunluğunu
Ay bunu konuşmamıştık sanki. 25 mm altı risk 25-30 mm arası ise kontrol gerektiriyor diye biliyorum. Bir şey demediler mi bununla ilgili ? Ya da belki 3. Trimester için bu benim bildiklerim geçerli olmayabilir.
Kızlar bu ateş ölçerden alan var mı ?
Evet bizde var. Ben geçen sene yeni doğum yapmış arkadaşıma vermiştim bir süre onlar kullandı çok memnun kaldılar aynısından kendileri de aldı sonradan. Doğru ölçüm yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…