• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Kızlar bu sütleri akacak derecede çok olanlar artması için herhangi bir şey yaptınız mı nerdeyse 2 ay olacak ben hala artırmaya çalışıyorum denemediğim yöntem kalmadı çok az maalesef yapısal herhalde artmayacak gibi bu saatten sonra
Her talep ettiğinde emzirdim ben. Özel bir şey yapmadım.

Kızlar bu sütleri akacak derecede çok olanlar artması için herhangi bir şey yaptınız mı nerdeyse 2 ay olacak ben hala artırmaya çalışıyorum denemediğim yöntem kalmadı çok az maalesef yapısal herhalde artmayacak gibi bu saatten sonra
Yapısalda olabilir ama su haddinden fazla tüketiyorum çünkü içim yanıyor emzirdikçe şişem tepemde. Duşta gögüslere nazik masaj. Ve stressiz bebek uyanacak korkusu olmadan 2 saatçikte olsa uyku. Eşim bakıyor akşam ben uyuyom deliksiz 2.3 saat o stres yok iyi geliyor. Birde rezene kimyon çayı gün aşırı kullanıyorum çok iyi geldi. .

Ayakta durabiliyorsanız sadece soğuk uygulayın benim basladıgı zaman ayakta durmam mumkun olmıyor cocuklar kendini toparlayana kadar gelmemesi için dua ediyorum yoksa basladıgı an elime değil telefonu almak lavaboya bile gidemiyorum
Valla benim gözler kapanıyor. Beynim içerde dönüyor sanki. Başımı boynumdan kessem rahatlayacam sanki o derece. Çok lanet bişey. Şimdi ağrısı geçsede ağırlığı var.

sizin meme reddi yoksa sorun etmeyebilir bebek. ama biberon verildiği zaman meme reddi riski hep oluyormus. zaten iki kere veriyoswn siringaya gecmeni tavsiye ederim.
siringadan biberona geçmiştim zaten siringayi ve kaşık biberonu hiç kabul etmedi

Ben yeme içme bakımından özel bir şey yapmadım normal besleniyorum sadece gaz yapar diye herhangi bir şeyi kesmedim ama çok sık sağım yapmıştım ilk zamanlar power Pumping yöntemini falan da yapmıştım onların etkisi ile çoğaldı herhalde ama her şeyin fazlası zarar şimdi azaltmak için uğraşıyorum🤦🏻‍♀️

Tesekkur ederim ama eger reflu varsa nasil duzelicek bu durum yani tedavisi varmi acaba

Reflüsü ağırsa kilo kaybı varsa şurup verebiliyor dr biz kullandık 1 ay ama birçok bebekte olan bir durummuş, birkaç aya geçer diyor herkes. Şu an mide kapakçığı henüz tam gelişmediği için oluyormuş.
Dedikleri gibi besledikten sonra hemen yatırma bi süre tut kucağında. Gazını mutlaka çıkar yatırmadan önce. Reflü yatağı gibi daha açılı olacak şekilde yatır. Bir de ben kucağımda tutarken de emzik veriyorum sanki midesini yatıştırıyor oturuyor içtikleri gibi geliyor.

Power pumping yaparken sütü az olanlar nasıl yapıyorsunuz? Başta 20dk sağ diyor ama ameliyattan sonra sütüm o kadar azaldı ki 20dk süt gelmiyor benim. 10dk sürmüyor bile. Süt çıkmasa bile boş boş sağıp 20 dakikayı dolduracak mıyım?

Ben beklemiyordum açıkçası. Protein ağırlıklı besleniyorum. Birde benimki her beslenmeden sonra tuvaletini yapar. Yediğini atıyor nasıl kilo almak diyordum alakası yokmuş demek.
Ben de bunu merak ediyordum benim oğlum da nerdeyse her beslenmeyle kaka yapıyor nası kilo alacak bu çocuk dedim hatta kendi kendime😅 ilgisi olmamasına sevindim.
özel bi beslenme programınız var mı protein için?
benim günlük iki yumurta standart gerisi allaha emanet 🤣

Power pumping yaparken sütü az olanlar nasıl yapıyorsunuz? Başta 20dk sağ diyor ama ameliyattan sonra sütüm o kadar azaldı ki 20dk süt gelmiyor benim. 10dk sürmüyor bile. Süt çıkmasa bile boş boş sağıp 20 dakikayı dolduracak mıyım?
evet canim zaten hiç biriminden surekli sut gelmiyor. amac uyarıyı vermek. ben 20 dk da cok canim yandi. 10 ar dk tan 3 tur döngüyle yaptim .

20 dk çok uzun geliyor bana ilk zamanlar süt azken 10 dakika yapıp ötekine geçiyordum. böylece 10 dk diğeri dinlenmiş oluyordu. 10 dk lardan sonra iki kez beşer dk yaptım hep

Ben de bunu merak ediyordum benim oğlum da nerdeyse her beslenmeyle kaka yapıyor nası kilo alacak bu çocuk dedim hatta kendi kendime😅 ilgisi olmamasına sevindim.
özel bi beslenme programınız var mı protein için?
benim günlük iki yumurta standart gerisi allaha emanet 🤣
Özel yok canım . Bebek çok gazlı kuru bakliyat tüketmiyorum. Geçen nohut yemeği vardı oda garnitör olarak içine kamyonda koymuştum çocuk bizi maf etti tövbe ettim. Bir müdetten uzak durucam. Süt sade tüketmiyorum yoğun gaz yapıyor. Gerisi sabah yumurta peynir zeytin kayısı suyu tüketiyorum. Akşamda yemeklerimin yanında yada içinde mutlaka et balık tavuk kıyma birşey var. Ekmek tüketmiyorum. Yemeğimide doyunca yiyorum açıkçası kilomda gitsin istedim zaten bu beslenmeyle doğum kilom 1 kilo kalmış . Bu çocuk beni tığ edicek belli. Gaz için halay çekiyoruz. O arada eğleniyorum en azından stresimi atıyorum çocukta pat pat çıkarıyor 🤣🤣

Özel yok canım . Bebek çok gazlı kuru bakliyat tüketmiyorum. Geçen nohut yemeği vardı oda garnitör olarak içine kamyonda koymuştum çocuk bizi maf etti tövbe ettim. Bir müdetten uzak durucam. Süt sade tüketmiyorum yoğun gaz yapıyor. Gerisi sabah yumurta peynir zeytin kayısı suyu tüketiyorum. Akşamda yemeklerimin yanında yada içinde mutlaka et balık tavuk kıyma birşey var. Ekmek tüketmiyorum. Yemeğimide doyunca yiyorum açıkçası kilomda gitsin istedim zaten bu beslenmeyle doğum kilom 1 kilo kalmış . Bu çocuk beni tığ edicek belli. Gaz için halay çekiyoruz. O arada eğleniyorum en azından stresimi atıyorum çocukta pat pat çıkarıyor 🤣🤣
bizden gitsin onlara löp löp et olsun 🤣
bizi de kereviz mahvetmişti bi yedim de ikimizi de mahvetti. daha da yemem. maşallah hep böyle devam etsin inşallah

Back
X