Aaa bunu ilk defa duydum ne alaka yaniBende aldım da bugün geldi kullanma kılavuzunda 3 aya kadar bebeklerde kullanmayın yazıyordu
Bu aralar kasım kampanyasından mıdır bilemedim siparişlerde sıkıntı var bizimki 10 gün oldu daha bugun kargoya verildi. para iadesi içinde müşteri hizmetlerinle görüştünüz mü iadesi olur mutlakaKızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
Rica ederim canımBen de aldım bir şeyler canım teşekkür ederim
Evet 2 gün dediler geçti hala yokBu aralar kasım kampanyasından mıdır bilemedim siparişlerde sıkıntı var bizimki 10 gün oldu daha bugun kargoya verildi. para iadesi içinde müşteri hizmetlerinle görüştünüz mü iadesi olur mutlaka
Ben 1 tame lcw den aldım , memnun kalırsam tekrar alırım diye düşündüm.Kızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Evet ya bizlerde öyleymişiz. Bende anlamadım bu doktorlarBiz 3 kardeşiz 3 müzde 4.5 kg üzeri doğmuşuz, ben 4800 gramannem gayette çatır çatır normal doğumla doğurmuş, hiç de birşey olmamış, gerekirse de sezaryen olurdu.
Hepimiz gayet sağlıklıyız, genetik olarak iri doğmuşuz.
Nesini bu kadar korkutucu anlatıyor bu doktorlar anlamıyorum ya, hiç dinlemeyin sağlıkla gelecek inşaAllah yavrunuz
Ben sıkıntı çıkacağını sanmıyorum , mağazaları falanda var kurumsal bir firma. Kasım indirimlerinden dolayı gecikmiştir. Ama bi müşteri hizmetleriyle de görüşün istersenizKızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
incia nasıl peki kullandın mıBen incia aldım kuzum. Kızımda uni baby kullanmıştım.
Yok daha kullanmadım bu hafta bitmeden yıkama yapmaya başlıcam ama zaten şuan temiz kıyafetler pek anlayamam sanırım anca bebişler doğup lekeliycekler kıyafetleri öyle anlıycaz sanırım ☺ ben temiz içerik %100 doğal diye incia aldımincia nasıl peki kullandın mı
Benim de planli sezeryan. Bize yok çatıKizlar sezeryan olcam ben çatı muayenesi olmuyo dimi?
Bende içeriği temiz olsun istiyorum ama dediğin gibi lekelenince belli olurYok daha kullanmadım bu hafta bitmeden yıkama yapmaya başlıcam ama zaten şuan temiz kıyafetler pek anlayamam sanırım anca bebişler doğup lekeliycekler kıyafetleri öyle anlıycaz sanırım ☺ ben temiz içerik %100 doğal diye incia aldım
Benim ilk hamileliğimde normal düşünüldüğü halde yapılmamıştıKizlar sezeryan olcam ben çatı muayenesi olmuyo dimi?
Neyse ebebekten leke çıkarıcı alırız en kötü yaBende içeriği temiz olsun istiyorum ama dediğin gibi lekelenince belli olur
Gram çekincek birşey yok biliyor musun. Senelerdir insanlarımızın abarttığı bir durum sadece. Kendini kastığın zaman her türlü canın acıyor. Çünkü canım acıyacak algısına odaklıyorsun kendini acımasada acıyormuş gibi hissediyorsun. Ama rahat olursan doktora bırakırsan kendini 3 sn sürmüyor hemen bitiyor acımıyorda. Doktor iki parmağıyla çatı genişliğini ölçüyor hepsi bu. Biz kadınlar o çatala çıkıp ne muayeneler oluyoruz aslında bu korkulacak birşey değil benceBen amatör bir hamile olarak gerçekten çatı muayenesini bilmiyorum. 3 kere aşılama yaptırdım, gün aşırı yumurta takibi yaptırdım. Hsg çektirdim, histeroskopi yaptırdım. Bunlardan zor değildir diye düşünüyorum. Neyden çekiniyoruz anlamadım
Yaptırdıklarına ek olarak tüp bebek yaptırmış ve daha önce hem çatı hemde açıklık için defalarca muayene edilmiş biri olarak söylüyorum , Onlardan biraz daha zor benceBen amatör bir hamile olarak gerçekten çatı muayenesini bilmiyorum. 3 kere aşılama yaptırdım, gün aşırı yumurta takibi yaptırdım. Hsg çektirdim, histeroskopi yaptırdım. Bunlardan zor değildir diye düşünüyorum. Neyden çekiniyoruz anlamadım
Ben de öyle düşünüyorum ama herkeste bi panik çatı muayenesi diye, abartmıyorum en az 50 kere alttan muayene olmuşumdur, bana çok normal geliyor. Araştırdım da çatı muayenesini benim bilmediğim anlamadığım bir şey mi var onu merak ettimGram çekincek birşey yok biliyor musun. Senelerdir insanlarımızın abarttığı bir durum sadece. Kendini kastığın zaman her türlü canın acıyor. Çünkü canım acıyacak algısına odaklıyorsun kendini acımasada acıyormuş gibi hissediyorsun. Ama rahat olursan doktora bırakırsan kendini 3 sn sürmüyor hemen bitiyor acımıyorda. Doktor iki parmağıyla çatı genişliğini ölçüyor hepsi bu. Biz kadınlar o çatala çıkıp ne muayeneler oluyoruz aslında bu korkulacak birşey değil bence
Elle muayene ben de yaptırdım, belki hamilelik psikolojisiyle ve baskısıyla zorluyordur. Ben rahatsız olmam inşallah.Yaptırdıklarına ek olarak tüp bebek yaptırmış ve daha önce elle muayene edilmiş biri olarak söylüyorum , Onlardan biraz daha zor benceyani burada zor olan kısım doktorun ya da ebenin bu muayeneyi el ile yapması. Aslında açıdan çok rahatsız edici bir durum diyebiliriz
Ya bu kıskaçlı saç tokası gibi birşey koyuyorlar ya normal kadın hastalıkları için gittiğinde muayene etmek için. O daha çok rahatsız ediyor mesela beni. Ama bu çatı muayenesi hiç korkutulduğum kadar değilmiş zaten diyorum ya 3 sn sürüyor bitiyor. Bence kafamızda büyütmediğimiz sürece acımazBen de öyle düşünüyorum ama herkeste bi panik çatı muayenesi diye, abartmıyorum en az 50 kere alttan muayene olmuşumdur, bana çok normal geliyor. Araştırdım da çatı muayenesini benim bilmediğim anlamadığım bir şey mi var onu merak ettim
Evet katılıyorum tek rahatsız eden şey elle yapılması psikolojik olarak rahatsız ediyor oda can yakıcı olduğu için değilYaptırdıklarına ek olarak tüp bebek yaptırmış ve daha önce hem çatı hemde açıklık için defalarca muayene edilmiş biri olarak söylüyorum , Onlardan biraz daha zor benceyani burada zor olan kısım doktorun ya da ebenin bu muayeneyi el ile yapması. Aslında acı demekten ziyade rahatsız edici bir durum desek daha doğru olur bence