Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
Bu aralar kasım kampanyasından mıdır bilemedim siparişlerde sıkıntı var bizimki 10 gün oldu daha bugun kargoya verildi. para iadesi içinde müşteri hizmetlerinle görüştünüz mü iadesi olur mutlaka

Kızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Ben 1 tame lcw den aldım , memnun kalırsam tekrar alırım diye düşündüm.
Evet ya bizlerde öyleymişiz. Bende anlamadım bu doktorlar yani şeker yoksa yapısal demektir
Kızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
Ben sıkıntı çıkacağını sanmıyorum , mağazaları falanda var kurumsal bir firma. Kasım indirimlerinden dolayı gecikmiştir. Ama bi müşteri hizmetleriyle de görüşün isterseniz

Benimde akşamları karnım semsert oluyor Tunişte topaklanıyor. Son 1 haftadır böyle. Bugün 3 tane topaç gibi oğlan doğurmuş kuzenime dedim bunlar kasılma giderek artacak dedi. Ama ben farklı bir şey hissetmiyorum. Benim canım biraz pektir, acı-ağrı eşiğimde yüksek baya hatta çatı ağrısını burda bi arkadaş anlatınca çatı ağrım olduğunu anladım
Bebek odası hariç temel çoğu şeyi aldık ama ya dolaplarda ya kutularda duruyor hala. İçimdeki his 38. Hafta doğum yapacağımı söylediği için ben de bi rahatlık var. Aralık başında izine çıkıp geniş geniş hazırlanırım diye planladım hep. Şükürler olsun ki annemle aramızda sadece 750 metre var annemle 3 günde her şeyi hallederiz inşallah. Erkek bebekler geç doğuyor diyorlar ben de geç doğmuşum, hatta günüm geçtiği için sezeryanla almışlar. Bide oğlak olmasını gerçekten çok istiyorum, ocağın ilk 10 gününü kesin görürüz diye umut ediyorum. Oğlum bize sürpriz yapmaz inşallah.

incia nasıl peki kullandın mı
Yok daha kullanmadım bu hafta bitmeden yıkama yapmaya başlıcam ama zaten şuan temiz kıyafetler pek anlayamam sanırım anca bebişler doğup lekeliycekler kıyafetleri öyle anlıycaz sanırım ☺ ben temiz içerik %100 doğal diye incia aldım

Bende içeriği temiz olsun istiyorum ama dediğin gibi lekelenince belli olur

Ben amatör bir hamile olarak gerçekten çatı muayenesini bilmiyorum. 3 kere aşılama yaptırdım, gün aşırı yumurta takibi yaptırdım. Hsg çektirdim, histeroskopi yaptırdım. Bunlardan zor değildir diye düşünüyorum. Neyden çekiniyoruz anlamadım

Gram çekincek birşey yok biliyor musun. Senelerdir insanlarımızın abarttığı bir durum sadece. Kendini kastığın zaman her türlü canın acıyor. Çünkü canım acıyacak algısına odaklıyorsun kendini acımasada acıyormuş gibi hissediyorsun. Ama rahat olursan doktora bırakırsan kendini 3 sn sürmüyor hemen bitiyor acımıyorda. Doktor iki parmağıyla çatı genişliğini ölçüyor hepsi bu. Biz kadınlar o çatala çıkıp ne muayeneler oluyoruz aslında bu korkulacak birşey değil bence

Yaptırdıklarına ek olarak tüp bebek yaptırmış ve daha önce hem çatı hemde açıklık için defalarca muayene edilmiş biri olarak söylüyorum , Onlardan biraz daha zor bence yani burada zor olan kısım doktorun ya da ebenin bu muayeneyi el ile yapması. Aslında acı demekten ziyade rahatsız edici bir durum desek daha doğru olur bence

Ben de öyle düşünüyorum ama herkeste bi panik çatı muayenesi diye, abartmıyorum en az 50 kere alttan muayene olmuşumdur, bana çok normal geliyor. Araştırdım da çatı muayenesini benim bilmediğim anlamadığım bir şey mi var onu merak ettim

Elle muayene ben de yaptırdım, belki hamilelik psikolojisiyle ve baskısıyla zorluyordur. Ben rahatsız olmam inşallah.

Ya bu kıskaçlı saç tokası gibi birşey koyuyorlar ya normal kadın hastalıkları için gittiğinde muayene etmek için. O daha çok rahatsız ediyor mesela beni. Ama bu çatı muayenesi hiç korkutulduğum kadar değilmiş zaten diyorum ya 3 sn sürüyor bitiyor. Bence kafamızda büyütmediğimiz sürece acımaz

Evet katılıyorum tek rahatsız eden şey elle yapılması psikolojik olarak rahatsız ediyor oda can yakıcı olduğu için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…