- 16 Şubat 2020
- 1.714
- 1.655
Ben burda paylaşılan lcw emzirme atletinden aldım kaplı rahat olur diye düşünüyorumKızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burda paylaşılan lcw emzirme atletinden aldım kaplı rahat olur diye düşünüyorumKızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Aa yok bakmadım.. bebek ikonu vardı üstünde.. belki bebeklerde ilk başta kafa ve eller soğuk oluyor ya, o yüzden doğru sonuc vermeyebilir diye riske girmek istememiş olabilirler, vucudundan ölçeriz..Kılavuza baktın mı 3 aya kadar olan bebeklerde kullanılmaz yazıyordu
Benim hamile arkadaşlarım çok memnun genel olarak emzirme atletden sütyenden daha çok kullanılıyor diyorlarBen burda paylaşılan lcw emzirme atletinden aldım kaplı rahat olur diye düşünüyorum
Burda paylaşılan lcw emzirme atleti kaplı mi acabaBen burda paylaşılan lcw emzirme atletinden aldım kaplı rahat olur diye düşünüyorum
Evet ben mağazada da görmüştüm kaplı arkadaşta paylaştı burda geçen iki renginide alcam ozamanBurda paylaşılan lcw emzirme atleti kaplı mi acaba
Kizlar sezeryan olcam ben çatı muayenesi olmuyo dimi?İlk gebeliğimde 37. Haftada çatı muayenesi yaptı doktor, sezaryene karar verdi
Planlı sezaryense çatı muayenesi olmaz canım.Kizlar sezeryan olcam ben çatı muayenesi olmuyo dimi?
Trendyolda mı canım neredeKızlar takip ettiğim bi influencer kod paylaşmış SİVENO ürünleri için alıcaklar varsa kod MERİKSİVENO20 baya indirimli oluyor ben kaptım
Beni annem normal dogumla 5,5 kilo dogurmus:) gayet de saglikliyim. Iri bebek de degilmisim zaten boyum da kisa. Bnce hiç dertlenmeyinBiz 3 kardeşiz 3 müzde 4.5 kg üzeri doğmuşuz, ben 4800 gram annem gayette çatır çatır normal doğumla doğurmuş, hiç de birşey olmamış, gerekirse de sezaryen olurdu.
Hepimiz gayet sağlıklıyız, genetik olarak iri doğmuşuz.
Nesini bu kadar korkutucu anlatıyor bu doktorlar anlamıyorum ya, hiç dinlemeyin sağlıkla gelecek inşaAllah yavrunuz
Ben de cuma 30.haftaya giricem. Neredeyse derin nefes alamıyorum cogu zaman. Yalniz değilsin bn de aynilarini yaşıyorumKızlar selam feci bir nefes darlığı yaşıyorum daha 30. Haftanın içindeyim bunun 35-36 37 si var diyorum otururken sopa yutmuş gibi oturma ihtiyacı duyuyorum uydura resmen kaburga kemiklerine dayanmış durumda
Ay evet trendyolda söylemeyi unutmuşum onuTrendyolda mı canım nerede
Yalnız değilsin canım ben 28 den beri öyleyimKızlar selam feci bir nefes darlığı yaşıyorum daha 30. Haftanın içindeyim bunun 35-36 37 si var diyorum otururken sopa yutmuş gibi oturma ihtiyacı duyuyorum uydura resmen kaburga kemiklerine dayanmış durumda
Ay bende çok alıştım valla bence bi tepetaklak olma durumu yaşayabilirizDoğumdan sonra ne yapacağız bilmiyorum, çok alıştım ben bu yatmalara şimdi herkes prenses gibi gibi davranıyor inşaAllah sonrasında tepetaklak olmayız
30 derece 800 devir hassasta yıkadık biz. Kolay gelsinBebek kıyafetlerini yıkayan hamişler makinede hangi program derecede yıkadınız bnde yarın başlıyorum artık
Ya ne saçma ve hadsiz insanlar var gerçekten. Hiç takma arkadaşım böyle lafları.Cumartesi günü misafirliğe gittik bana ev sahibi dediki sanki 1 yıldır hamilesin gibi bu arada 7 aylık doğan çocuk yaşar ama 8 aylık doğan yaşamaz sıkıntılı derler falan yaptı ve bunu diyen erkek ben çok gerildim. Psikolojik te sancım olabilir mi acaba diyorum hamilelere düşünmeden konuşulmamalı ama ya
Bunu bende duydum hatta arkadaşım yaptı doğum sırasında ama pek de bi etkisi olmadıKızlar ben bi konu daha atayım ortaya; Meryem ana otu. Gece uyuyamayınca kasım ve aralık grubunu okudum hep. Kasım grubunda galiba bi arkadaşın sabah 6da sancısı başlamış meryem ana otunu kaynatmış içmiş duşunu almış hastaneye gitmişler 9da. 11de doğum yapmış maşallah. Instagramda falan çok gördüm Meryem ana otunu öneren ama yakın çevremde hiç kullanan ya da öneren olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz kullanıp kullanmamakla ilgili?
Ya doktorlar genelde en kötüyü söylüyorlar ama bazılarıda tam felaket tellalı gibi gerçekten. Baksana cinsiyeti bile adam akıllı söylememiş. İnşallah gideceğin doktor daha iyi olurO kadar haklısın ki doktorum da perinatalog 2 tarama temiz seker temiz iri bebek.olabilir diyor sonra kafa büyük diyor sonra sıvı artmış şekerin mı var diyor takipte rahatlatıcı ilerletmiyor söyle soyleyeyim cinsiyet partisi istiyorum kağıda yazar misiniz dedim 14 hafta fln nasıl emin olabiliyorsunuz ben korkarım yapamam dedi hocam neyden bi sorun mu var dedim hayır doğumun olacagindan sonuna kadar ilerleyeceginfen dedi. sırf tüp bak hastane diye perinatalogla devam edelim dedim inşallah ora ile ilişiği önümüzdeki hafta kesmek nasip olur
Merhaba canım , owli korse güzel bence de. Temiz bulursan ikinci el alınabilir diye düşünüyorumMerhaba herkese nasılsınız, umarım her şey yolundadır en son ikiz anneleri doğum yapmıştı sanırım inşallah onlar da iyidir
Epeydir yazmıyordum 29+6 dayız bizde her şey yolunda
Çoğu eşyasını aldık ama hala yıkama, hastane çantası hazırlama yapmadım 32.haftayla birlikte onu da yaparım diye düşünüyorum. Bir de owli korse almayı düşünüyorum ama 2.el almak mantıklı olur mu sizce
Korse işini ne yaptınız
Ben de aldım bir şeyler canım teşekkür ederimAy evet trendyolda söylemeyi unutmuşum onu
Ben de aldım bir sürü şey baya zaman geçti hala paketleniyor yazıyor bekliyorum ben de.Kızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
Canım bahsettiğin şey yalancı kasılmalar , endişelenme hiç bu haftalarda olması normalmişmerhaba kızlar . bebişleri olan annelere allah analı babalı buyutsun ınsalh . saglıcakla . kızlar benm bayadr bebısım toplnyr bole karnm sert oluyor. bı agrı gırıyor snra yumusuyor. ama gunde nı 4 5 kere bole olyrz . yarın doktra gıdecyız baklm nolck . plesanta prıvea benm . korkyrm da acıkcası . 32+4 teyiz.
Aynen zıbın giyidiriliyor , eldiven çorap şapka battaniyeyi de unutmaKızlar hemşireye verilecekleri hazırlıyorum da alt üst takımın altına zıbın mı giyiliyor bir tek başka bir şey koyacak miyim alt için
Ah bende aynıyım ya. Tuvalette uyumak istiyorumEvet öyle oluyor bende bazen dışarı çıkmadan yapıyorum çıkınca sanki bidaha gelmiş gibi tuvalete yatıp kalkicam artık nerdeyse
Ben uni baby yeni doğan yani sarı kapak olanı aldımSenin aracılığınla herkese sormui olim deterjan olarak ne kullandınız ?
Ay bunu konuşmamıştık sanki. 25 mm altı risk 25-30 mm arası ise kontrol gerektiriyor diye biliyorum. Bir şey demediler mi bununla ilgili ? Ya da belki 3. Trimester için bu benim bildiklerim geçerli olmayabilir.Bir de 2.7 ölçtüler dün serviks uzunluğunu
Evet bizde var. Ben geçen sene yeni doğum yapmış arkadaşıma vermiştim bir süre onlar kullandı çok memnun kaldılar aynısından kendileri de aldı sonradan. Doğru ölçüm yapıyorKızlar bu ateş ölçerden alan var mı ?