Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Hahahaha ilk bebesi düşük kilolu olanlar iriliği nasıl savunuyor ama
İmza ilk bebesi 2860 doğan ana

Ben incia aldım kuzum. Kızımda uni baby kullanmıştım.

Ben aldım henüz yeni geldi denemedim canım.

Bende aldım da bugün geldi kullanma kılavuzunda 3 aya kadar bebeklerde kullanmayın yazıyordu

Güzel haberler alırsın inşallah canım yarın

Mide kapakcgindan yediklerinin asidi boğazına doğru çıkıyor. Kaç defa acillik oldum :) ya kafa ya ayak mide altında baskı yaptığı için mide şekilden şekile giriyor diye oluyor dedi doktor. Gavisvon gün de 4 5 aç karna iç baharat salça türevi tüketme meyve asit yapar dikkat et

Miğde yanması şurupla biraz geçiyor sonra gene başlıyor hele aşağı falan egilirsem felaket yatincada direk migdem yanıyor tamamen hamilelikle alakali bence önceden hiç böyle şikayetlerim yoktu

Lady Luck canım elele sen mi kullanıyordun sallanırken ses çıkarıyor mu kumaşı nasıl ketenimsi mi yoksa poşet gibi mi hışırtılı

Oyy valla bugün iyiydim ablam patates salataıs yapmıştı ayıptır söylemesi bi avuç kadar yedim sonra öldüm mide yanmasından içinde soğan bile yoktu yani. Gavisconsoda bana mısın demedi yine devam yanmaya. Benimkinin tam kafası midemin altında sanırım ondan mide şekil değiştirdi

Miğde yanması şurupla biraz geçiyor sonra gene başlıyor hele aşağı falan egilirsem felaket yatincada direk migdem yanıyor tamamen hamilelikle alakali bence önceden hiç böyle şikayetlerim yoktu
Benimde hamilelik dışında kolay kolay olmaz mide sorunum. Kızımda da çok gaviscon tüketmiştim hatırlıyorum. Baya saçlı doğdu kızım. Sanırım mide yanmasının saçla bi alakası var gerçekten

Bizimki peruklu mu doğacak acaba bende dediğini zi duymuştum saçlı olunca yaniyormus galiba büyükler öyle diyor

Biz 3 kardeşiz 3 müzde 4.5 kg üzeri doğmuşuz, ben 4800 gram annem gayette çatır çatır normal doğumla doğurmuş, hiç de birşey olmamış, gerekirse de sezaryen olurdu.
Hepimiz gayet sağlıklıyız, genetik olarak iri doğmuşuz.
Nesini bu kadar korkutucu anlatıyor bu doktorlar anlamıyorum ya, hiç dinlemeyin sağlıkla gelecek inşaAllah yavrunuz

Kızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Ben kış diye emzirme atleti de aldım normalde de atlet kullanmayı severim. Dükkanda deneyip netten sipariş verdim ama kaplı değil dışarıda kullanılmaz uç belli eder. Kaplı model de alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…