Çok geçmiş olsun. Sağlıkla çıkarsınız inşallah. Peki bu esnada bir ağrı sancı oluyormuydu yoksa sadece bir his gibi mi. Çünkü aynısını bende yaşıyorum. Ama ağrı değil . Bir sertlik gibi. Anlık olarak geciyor. Geçen hafta kontrolüm vardi. Anlattım doktora. Doktor direk kasılma diyemedi. Ama kasılma olsa da bu haftalarda olabilir dedi. Önemli olan duzenli olması . 20 dk bir düzenli olmuyorsa sıkıntı yok dedi. Bende anlayamıyorum kasılma mi bebegim hareketlerinden mi kaynaklanıyor diyeKızlar şeker yükleme için geldim bugün. Haftasonu şey hissetmiştim, bebek karnımın bi yerinde toplanıyo yumruk gibi sertleşiyo gibi oluyordu anlık, sonra geçiyodu. Doktora bahsettim nstye soktu. O kasılma/sancı oluyomuş 1 günlük yatış verdi şuan. Böyle bir his yaşayan varsa bi görünsün doktora, yazmak istedim
Çok geçmiş olsun. Nst sonucunuz nasıl? Ben de girdim ama 15 dakika sürüyor. Denk gelmedi kasılmaya, sadece bir kere 25 e çıktı. Doktor da evde takibe devam et dedi.Kızlar şeker yükleme için geldim bugün. Haftasonu şey hissetmiştim, bebek karnımın bi yerinde toplanıyo yumruk gibi sertleşiyo gibi oluyordu anlık, sonra geçiyodu. Doktora bahsettim nstye soktu. O kasılma/sancı oluyomuş 1 günlük yatış verdi şuan. Böyle bir his yaşayan varsa bi görünsün doktora, yazmak istedim
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorunsuz bir şekilde geçerKızlar şeker yükleme için geldim bugün. Haftasonu şey hissetmiştim, bebek karnımın bi yerinde toplanıyo yumruk gibi sertleşiyo gibi oluyordu anlık, sonra geçiyodu. Doktora bahsettim nstye soktu. O kasılma/sancı oluyomuş 1 günlük yatış verdi şuan. Böyle bir his yaşayan varsa bi görünsün doktora, yazmak istedim
Hangisini aldın canım foto atabilir misin bir de fiyatı ne kadardı?ben ikeadan şifonyer aldım herşeyi topladı
Benim çok kaşınıyor lansinoh sürüyorum rahatlıyorMemesi kaşınan, memelerini taş gibi hisseden, damarları mosmor gözüken var mı aranızda? Kaşımaya korkuyorum ama çok rahatsız oluyorum. Toparlayıcı sütyenler falan bile bir süre sonra hep sıkıyor hatta midemi sıkıyor.
Ben aldığımda 16.000 tl zatem gelmiş ama çok fazla geniş kullanışlı organizer aldım daha da kullanışlı olduHangisini aldın canım foto atabilir misin bir de fiyatı ne kadardı?
Demek ki benim de Lansinoh vaktim gelmiş. Almıştım kullanmaya sonra başlarım diyordum. Teşekkür ederimBenim çok kaşınıyor lansinoh sürüyorum rahatlıyor
Şifonyer almıştım ben canım ama 2.bebe gelince mecbur bende dolap alacağım sığmıyor artık şifonyereBebek odası yapmayan arkadaşlar, bebeğin kıyafetlerini koymak için nr aldınız .
Biz kiradayız ev de küçük o yüzden oda yapamıyoruz . Kıyafetlerimi koymak için dolap mı alsam sizler ne yaptınız ?
Bndede sık sık oluyor özellikle dışarı çıktığmda çok ayakta kalırsam falan top gibi sertleşiyor ama dinlenince geçiyor onun için doktora gerek duymamıştım
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla çıkarsınız inşallah. Peki bu esnada bir ağrı sancı oluyormuydu yoksa sadece bir his gibi mi. Çünkü aynısını bende yaşıyorum. Ama ağrı değil . Bir sertlik gibi. Anlık olarak geciyor. Geçen hafta kontrolüm vardi. Anlattım doktora. Doktor direk kasılma diyemedi. Ama kasılma olsa da bu haftalarda olabilir dedi. Önemli olan duzenli olması . 20 dk bir düzenli olmuyorsa sıkıntı yok dedi. Bende anlayamıyorum kasılma mi bebegim hareketlerinden mi kaynaklanıyor diye
Ben de bebeğin hareketleridir bi yeri çarpıyodur diye düşünüyodum öyle ağrı gibi değildi. Nstde düzenli sancı görüldü 40ları 50leri buldu. O yüzden serum, hap vs verdiler ve önlem olarak ciğer geliştirici de vuruldu. Rahim ağzı uzunluğunda sıkıntı yoktu şükür. Doktor durdururuz korkma dedi. Bakalım inşallah yolunda gider her şeyÇok geçmiş olsun. Nst sonucunuz nasıl? Ben de girdim ama 15 dakika sürüyor. Denk gelmedi kasılmaya, sadece bir kere 25 e çıktı. Doktor da evde takibe devam et dedi.
Çok geçmiş olsun benimde kasılmalarım karnımın taş gibi olması baya sık oluyo özellikle kendimi yorduğumda geçen bzide gittik dontora nst ye bagladı 20 lerde baya sık sık çıktı sonuç bende en son bi kere 40-50 oldu ama düzensiz diye tehlike arz etmiyomış yalancı kasılma gibi karnınn toplanması kasılması olduğunda nst de 40-50 leri bulduBen de bebeğin hareketleridir bi yeri çarpıyodur diye düşünüyodum öyle ağrı gibi değildi. Nstde düzenli sancı görüldü 40ları 50leri buldu. O yüzden serum, hap vs verdiler ve önlem olarak ciğer geliştirici de vuruldu. Rahim ağzı uzunluğunda sıkıntı yoktu şükür. Doktor durdururuz korkma dedi. Bakalım inşallah yolunda gider her şey
Bende böyle yapicam kendi dolabımında bi bölümünü kullanıcam odam küçük dolap alsam bi yere koyamam ilerde artıkBen de yatak odasının şifonyerini kullanayım diyorum ama yeterli olur mu bilemiyorum
Amin inşallah, zamanında kucağımıza sağlıkla alalım bebişlerimiziÇok geçmiş olsun benimde kasılmalarım karnımın taş gibi olması baya sık oluyo özellikle kendimi yorduğumda geçen bzide gittik dontora nst ye bagladı 20 lerde baya sık sık çıktı sonuç bende en son bi kere 40-50 oldu ama düzensiz diye tehlike arz etmiyomış yalancı kasılma gibi karnınn toplanması kasılması olduğunda nst de 40-50 leri buldu
Rahım agzı vs kontrol edildi sık sık dınlenırken olmuyorsa korkma dedi umarım siz de en kısa sürede toparlarsınız
Bende minik kızıma beyaz alım diyorjm aynen bundan evet bu renginde güzel güle güle giysin inşallah paşaBen geçen hafta aldım canım bahara kadar iş görür bencediğer markalara bin küsürlere gerek yok
Dolap falan almicakmisiniz pekiBen de dün gardrobu düzenledim iki bölmeyi bebeğe ayırdım ama yeterli olur mu bilemedim . Çünkü çekmeceli kısım yok sadece raflı kısım var
Bende sütyen takamiyorum yarım atlet aldım toparlayıcı gene migdem rahatsız oluyor dediğin gibi evde salaş geziyorum dışarı çıkarken takıyorum mecbur idaretenMemesi kaşınan, memelerini taş gibi hisseden, damarları mosmor gözüken var mı aranızda? Kaşımaya korkuyorum ama çok rahatsız oluyorum. Toparlayıcı sütyenler falan bile bir süre sonra hep sıkıyor hatta midemi sıkıyor.
Bizde bugün dolap bakalım dedik fiyatları soralım sonra sifonyer yatak dolap hepsini mi alsak acaba dedik malum her sene pahalaniyor ama kararsız kaldık birazHangisini aldın canım foto atabilir misin bir de fiyatı ne kadardı?
Ben 3 tane 5 li set aldım bi tanede 10 lu alıcam onun dışında alt üst set şeklinde olmayanlardan alıyorumArkadaşlar hastane çıkışı kaç parça olmalı ben hiçbir şey bilmiyorum ya
Bizim gardropta yer ayırdım bir de şifonyer var 5 çekmeceli . Dolap alamıyorum alsam da koyacak yer yok maalesefDolap falan almicakmisiniz peki
Aldım gayet geniş ve rahat sadece taytlar bir tık kalın olabilirdi bol paça kalın model de gelmiş ama almadımKızlar lcw den hamilet tayt pantolon alan varmı acaba bedenleri nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?