• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Affedersiniz ama yavrum sarı kustu :( İnternete baktım, Allah korusun bağırsak tıkanıklığı olabilir demiş. Daha bu sabah iki defa kaka yaptı. Yine de olabilir mi acaba? Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?

Boynu yamuk kalir nedir yahu bana 1.5 aydan sonra yavas yavas tummy time lar yapalim dedi doktor
Yamuk kalır demedi de daha doğrusu bizimki bi tarafa daha yatkın yatınca boynu o tarafa dönüyor hep, onu söyledi. 1.5 ay geç değil mi anam doğduğu andan itibaren bile yapılır diyola normalde

Dogduklarini anlamiyolar canisi. Ne kadar versen o kadar icer. Sen mamayi gun icerisinde kac kere veriyosun . Ben 60 veriyorum onu bile azalt diyo doktor sutun yetiyodur dio doktor almasi gereken miktari soyluyor.
Her öğünde mi 60 veriyorsun canım

bugün sağlık ocağına gittik ilk aşı için. çok ağladı ya 😭 geldiğimizden beri de memede bırakınca ağlıyor. bi de sizin gittiğiniz sağlık ocakları temiz mi ben hiç bırakmak istemiyorum çocuğu o yatağa falan. içeride en az 3 kesi oluyor her seferinde bahçede takılıyor genelde bu kediler ve oradan içeri gelip yatıyorlar her yerde tüy var. bu mantıklı mı gerçekten? hiç temiz değil burası soymadan tartalım dedim kadına iyi tamam dedi.
Ben zorunlu olmadıkça götürmeyi düşünmüyorum, devlet aşılarını da kendi doktorumuzda yaptıracağım. Bizim burdaki sağlık ocağındakiler çok tatlı çok seviyorum ama ekipman çok zayıf bence, iğneler çok büyük ve bizimkinde de bir sürü kedi var her yer tüy. Evimde kedi olsa problem değil ama belki alerjisi var bebenin yani ne bileyim, ben de dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir de aşırı kalabalık, bir tane devlet aşısı doktorumda yokmuş ona götürürüm sadece.

Yamuk kalır demedi de daha doğrusu bizimki bi tarafa daha yatkın yatınca boynu o tarafa dönüyor hep, onu söyledi. 1.5 ay geç değil mi anam doğduğu andan itibaren bile yapılır diyola normalde
Ay benim bebo da uyanıkken hep aynı tarafa çeviriyor başını. Sorun muymuş ki?

Ay benim bebo da uyanıkken hep aynı tarafa çeviriyor başını. Sorun muymuş ki?
Evet sorun canım orası düzleşiyor bizimkide hep sağa yattı dün kontrolde doktor hemen farketti sola yada düz yatırın dedi kafa yastığı aldık bizde onda yatırıyorım sevmiyor ama alıştırmam lazım onun iyiliği için

Evet sorun canım orası düzleşiyor bizimkide hep sağa yattı dün kontrolde doktor hemen farketti sola yada düz yatırın dedi kafa yastığı aldık bizde onda yatırıyorım sevmiyor ama alıştırmam lazım onun iyiliği için

Kafası düzleşiyor cano boynu da yamulabiliyomuş işte alışkanlık hep oraya döndüğü için. Ama tummy time sorduğuna göre tummy time yaptıkça düzeliyor
Uyurken iki tarafa da çeviriyor onda problem yok ama uyanıkken hep sağa çeviriyor sanki, ay korktum.

Ben de uyurken bi sağına bi soluna yatırıyorum, sağına yatınca daha kolay uykuya dalıyor ama yapcak bişi yok accuk düzleşmiş bile 🥹
Bana doktor bisey demedi dunde kontrole gittik insallah bisey yoktur. Tummy time i anlayabilmeleri icin demis olabilir bilemedim

Kızlar geçen gün gece alt değiştirirken ışık vs konuşmuştunuz sanki, biz 2 gece süründük karanlıkta çocuğa flaş tutuyorduk sonra eşim şunu aldı çok rahat ettik.
Uyurken kırmızı ışık kullanıyoruz, alt değiştirirken sarı ışığa çeviriyoruz üstüne dokununca hemen renk değiştiriyor biz çok memnun kaldık. Saati de gösteriyor emzirirkeb falan saat sormaktan fenalık geliyordu. Ekstra ikeadan da şunu almıştım o da çok güzel, otomatik kapanıyor bir süre sonra

Cano şundan memnun musun hala vestel'den

Sizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz 😃😃

Back