- 26 Eylül 2024
- 1.217
- 1.696
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yamuk kalır demedi de daha doğrusu bizimki bi tarafa daha yatkın yatınca boynu o tarafa dönüyor hep, onu söyledi. 1.5 ay geç değil mi anam doğduğu andan itibaren bile yapılır diyola normaldeBoynu yamuk kalir nedir yahu bana 1.5 aydan sonra yavas yavas tummy time lar yapalim dedi doktor
Her öğünde mi 60 veriyorsun canımDogduklarini anlamiyolar canisi. Ne kadar versen o kadar icer. Sen mamayi gun icerisinde kac kere veriyosun . Ben 60 veriyorum onu bile azalt diyo doktor sutun yetiyodur dio doktor almasi gereken miktari soyluyor.
Ben zorunlu olmadıkça götürmeyi düşünmüyorum, devlet aşılarını da kendi doktorumuzda yaptıracağım. Bizim burdaki sağlık ocağındakiler çok tatlı çok seviyorum ama ekipman çok zayıf bence, iğneler çok büyük ve bizimkinde de bir sürü kedi var her yer tüy. Evimde kedi olsa problem değil ama belki alerjisi var bebenin yani ne bileyim, ben de dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir de aşırı kalabalık, bir tane devlet aşısı doktorumda yokmuş ona götürürüm sadece.bugün sağlık ocağına gittik ilk aşı için. çok ağladı ya geldiğimizden beri de memede bırakınca ağlıyor. bi de sizin gittiğiniz sağlık ocakları temiz mi ben hiç bırakmak istemiyorum çocuğu o yatağa falan. içeride en az 3 kesi oluyor her seferinde bahçede takılıyor genelde bu kediler ve oradan içeri gelip yatıyorlar her yerde tüy var. bu mantıklı mı gerçekten? hiç temiz değil burası soymadan tartalım dedim kadına iyi tamam dedi.
Ay benim bebo da uyanıkken hep aynı tarafa çeviriyor başını. Sorun muymuş ki?Yamuk kalır demedi de daha doğrusu bizimki bi tarafa daha yatkın yatınca boynu o tarafa dönüyor hep, onu söyledi. 1.5 ay geç değil mi anam doğduğu andan itibaren bile yapılır diyola normalde
Evet sorun canım orası düzleşiyor bizimkide hep sağa yattı dün kontrolde doktor hemen farketti sola yada düz yatırın dedi kafa yastığı aldık bizde onda yatırıyorım sevmiyor ama alıştırmam lazım onun iyiliği içinAy benim bebo da uyanıkken hep aynı tarafa çeviriyor başını. Sorun muymuş ki?
Kafası düzleşiyor cano boynu da yamulabiliyomuş işte alışkanlık hep oraya döndüğü için. Ama tummy time sorduğuna göre tummy time yaptıkça düzeliyorAy benim bebo da uyanıkken hep aynı tarafa çeviriyor başını. Sorun muymuş ki?
Evet sorun canım orası düzleşiyor bizimkide hep sağa yattı dün kontrolde doktor hemen farketti sola yada düz yatırın dedi kafa yastığı aldık bizde onda yatırıyorım sevmiyor ama alıştırmam lazım onun iyiliği için
Uyurken iki tarafa da çeviriyor onda problem yok ama uyanıkken hep sağa çeviriyor sanki, ay korktum.Kafası düzleşiyor cano boynu da yamulabiliyomuş işte alışkanlık hep oraya döndüğü için. Ama tummy time sorduğuna göre tummy time yaptıkça düzeliyor
Ben de uyurken bi sağına bi soluna yatırıyorum, sağına yatınca daha kolay uykuya dalıyor ama yapcak bişi yok accuk düzleşmiş bileUyurken iki tarafa da çeviriyor onda problem yok ama uyanıkken hep sağa çeviriyor sanki, ay korktum.
Ya gecen hafta kimse yoktu belki oyuzdendir. Grev vardi ya.vaay ne güzel. bizim aynı anda üç bebe vardı odada çok tedirgin oldum.
Evet canim totalde gunde 4 defa vermeye calisiyorum ama azaltmak icin de ugrasiyorum ama doymuyor tabiHer öğünde mi 60 veriyorsun canım
Bana doktor bisey demedi dunde kontrole gittik insallah bisey yoktur. Tummy time i anlayabilmeleri icin demis olabilir bilemedimBen de uyurken bi sağına bi soluna yatırıyorum, sağına yatınca daha kolay uykuya dalıyor ama yapcak bişi yok accuk düzleşmiş bile
Verem sizde de toplu mu yapılacakmış? Gelmeden arayın 12 kişiye birden yapıyoruz dedivaay ne güzel. bizim aynı anda üç bebe vardı odada çok tedirgin oldum.
Bizimkide yatarken çeviriyor ama uyanıkken dediğin gibi tek bir yana ama bir yaşına kadar kafaları hamur oluyormuş ondan düzelir sen dikkat edersen her türlüUyurken iki tarafa da çeviriyor onda problem yok ama uyanıkken hep sağa çeviriyor sanki, ay korktum.
yok canım öyle demedi ama sadece perşembeler yapıyoruz dedi. bekletilmemesi gereken bi aşı mı acaba böyle yapıyorlarVerem sizde de toplu mu yapılacakmış? Gelmeden arayın 12 kişiye birden yapıyoruz dedi
Bilmiyorum ki önden arayın toplu yapılıyor o aşı dedi :/yok canım öyle demedi ama sadece perşembeler yapıyoruz dedi. bekletilmemesi gereken bi aşı mı acaba böyle yapıyorlar
Ay bizde yarın olacaz o aşıyı 3 aşı birden vallah içim daraldı 3 gün banyo yasak ateşlenecek vsBilmiyorum ki önden arayın toplu yapılıyor o aşı dedi :/
Ay evet ya inşallah kolay geçirirsiniz anam.Ay bizde yarın olacaz o aşıyı 3 aşı birden vallah içim daraldı 3 gün banyo yasak ateşlenecek vs
Cano şundan memnun musun hala vestel'denKızlar geçen gün gece alt değiştirirken ışık vs konuşmuştunuz sanki, biz 2 gece süründük karanlıkta çocuğa flaş tutuyorduk sonra eşim şunu aldı çok rahat ettik.
Uyurken kırmızı ışık kullanıyoruz, alt değiştirirken sarı ışığa çeviriyoruz üstüne dokununca hemen renk değiştiriyor biz çok memnun kaldık. Saati de gösteriyor emzirirkeb falan saat sormaktan fenalık geliyordu. Ekstra ikeadan da şunu almıştım o da çok güzel, otomatik kapanıyor bir süre sonra
Vestel Akıllı Uyku Işığı 2 | Vestel
Vestel Akıllı Uyku İşığı 2 fiyatını ve ürün özellikleri incelemek için hemen tıklayın, en yeni fırsatları kaçırmayın!www.vestel.com.tr
KORNSNà beyaz çocuk masa lambası - 00433720 | IKEA
KORNSNà beyaz çocuk masa lambası - 00433720 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Sizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltirizEvet sorun canım orası düzleşiyor bizimkide hep sağa yattı dün kontrolde doktor hemen farketti sola yada düz yatırın dedi kafa yastığı aldık bizde onda yatırıyorım sevmiyor ama alıştırmam lazım onun iyiliği için