• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 88 40,7%
  • erkek

OY: 110 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    216
A aydassss doktora gidecektin kaka için ne yaptın? Yaptı mı? Doktor ne dedi merak ettim canım
İlk olarak acil de popodan krem sıktı enjektör ile bekledik beş dakika sonra kakasını yaptı tahlil olarak verdik. Eve geldik. İlaç şurup yazdı bide iki krem yazdı. Kakasını bi kere çok yaptı şuan orta halli parça parça yapıyor en azından ilaçlara devam ediyorum

Merhabalar bebeğim emerken birden nefessiz kalıyor bazen olurdu bu gece her emzirmemde başıma geldi o anlarda da elim ayağıma dolaşıyor panik oluyorum kendisi de korkuyor artık heralde ağlamaya başlıyor sonrasında ne yapabilirim bununla alakalı. Ve yine gece artan kusmamız var gün içinde de atıyor ama akşam olunca ekstra fazla oluyor neden olabilir sizce benim üşütmem vs etkiler mi kusmasını

Benimde oluyor bazen kendisi nefesini tutuyor arka arkaya çekiyor bazende süt fazla geliyor sanırım . Panik yapmayın hemen yüzüstü çevirip sırtına pat pat yapın düzelince devam edin emzirmeye. Bir hemşireden dinlemiştim süt kaçtığında kısmi tıkanma oluyormuş yüzüstü çevirmek gerekiyormuş biz dik şekilde kaldırdığımızda tam tıkanma olabilirmiş. Bunu da araştırın isterseniz sizde dik duruma getirmeyin eğer öyle yapıyorsanız. Annenin ve bebeğin sindirim sistemleri birbirlerinden tamamen bağımsız olduğu için sizin üşütmeniz bebeğinizi etkilemez. Belki gece direkt yatırıyorsanız artıyordur kusması.
Emerken değil ama durup dururken yatakta felan çok boğulma gibi oluyor. Böyle uyku aknesi gibi bişey hığ yapıyor üst üste. Onun haricinde geçen haftalar da aşırı boğuluyordu sürekli sütü ağzına geliyordu onu tek bırakmaya korkuyordum artık doktorum reflü olabilir dik yatır vs dedi. Tam dümdüz olmasın her zaman hafif dik olsun dedi. Yastık kullanma yatağı hafif eğri olsun dedi

İlk olarak acil de popodan krem sıktı enjektör ile bekledik beş dakika sonra kakasını yaptı tahlil olarak verdik. Eve geldik. İlaç şurup yazdı bide iki krem yazdı. Kakasını bi kere çok yaptı şuan orta halli parça parça yapıyor en azından ilaçlara devam ediyorum
Sebebi ile ilgili birşey dedi mi peki?

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Yenidoğan değil aö
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Yenidoğan değil ama ben gebeyken detaylı ultrason zamanı bi kist var dedi doktor geçen birşey dedi geçer merak etme belli haftası var demişti öğrendikten bir hafta sonra gitmişti. Aynı çeşit mi bilmiyorum

Yenidoğan değil aö
Yenidoğan değil ama ben gebeyken detaylı ultrason zamanı bi kist var dedi doktor geçen birşey dedi geçer merak etme belli haftası var demişti öğrendikten bir hafta sonra gitmişti. Aynı çeşit mi bilmiyorum
Bendw bilmiyorum benim detaylı ultrasyonda çıkmamıştı ama umarım buda geçen cinstendir dualrınıza ihtiyacım var teşekkür ederim

İkinci ay aşısı üç tane vurulduk. Hepiniz de öyle mi neden bi anda üç aşı yapılır ki bebeğim ağlamaktan mahvoldu :(

Emerken değil ama durup dururken yatakta felan çok boğulma gibi oluyor. Böyle uyku aknesi gibi bişey hığ yapıyor üst üste. Onun haricinde geçen haftalar da aşırı boğuluyordu sürekli sütü ağzına geliyordu onu tek bırakmaya korkuyordum artık doktorum reflü olabilir dik yatır vs dedi. Tam dümdüz olmasın her zaman hafif dik olsun dedi. Yastık kullanma yatağı hafif eğri olsun dedi
Bunları ıkınırken mi yapıyor peki? Bizimkinde ıkınırken oluyor ya ağzına geliyor öksürüyor ya da kusuyor biraz

Bizde 7sinde olduk 2 ay aşılarını. Bizde de sık sık hapşırma vs oldu. Dediğiniz gibi biraz düşüyor sanırım bağışıklık. Ama kakası da bir değişikti dün. Su gibi sanırım mukuslu ve koyu yeşil gibiydi acaba aşıdan sonra olabilir mi yaşayan var mı aynı durumun huzursuz birde bir iki gündür

Bizde 7sinde olduk 2 ay aşılarını. Bizde de sık sık hapşırma vs oldu. Dediğiniz gibi biraz düşüyor sanırım bağışıklık. Ama kakası da bir değişikti dün. Su gibi sanırım mukuslu ve koyu yeşil gibiydi acaba aşıdan sonra olabilir mi yaşayan var mı aynı durumun huzursuz birde bir iki gündür
Merhaba aşıdan sonra bizde kakada öyle bir durum olmadı ama ilkadimlarim uygulamasında kaka fotoğrafını çekip atarsan analiz eden bir uygulama var tavsiye ederim

Bizim ki Bayadır yeşile yakın hafif cıvık doktor anne sütü alanlar cıvık kaka yapar demişti zaten.

Merhaba aşıdan sonra bizde kakada öyle bir durum olmadı ama ilkadimlarim uygulamasında kaka fotoğrafını çekip atarsan analiz eden bir uygulama var tavsiye ederim
Yükledim cıvık kaka için gözlem gerektirir dedi.
Bizim ki Bayadır yeşile yakın hafif cıvık doktor anne sütü alanlar cıvık kaka yapar demişti zaten.
Bizimde aslında renk önemli değil yeşil veya sarı olabilir ama kıvam önemli dedi. Ama bu su gibş olunca kafama takıldı biraz daha takip edeceğim

Merhabalar burayı yeni kesfettim ondort Aralık doğumlu kızım var üç yasındaki abisi ateşli hasta kızımi koruma çalışıyorum ama ne zman donsem abisi gelmiş başında bitmiş oluyor bu dönemde hastalık vs geçiren ve işleriniz var mı kolay atlatirlar mi inşallah hiç birine bişey olmasında ama olursa illa yatış mi verirler an

Back