Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana Pessar takıldı. Haftada iki Promester iğne günde 3 progestan fitil. Rahim ağzında yumuşama çıktı haftalık takip ediliyorum sürekli alttan elle muayene kalçalarım fena. 25mm falan şu anda rahim ağzı 28+4 teyim yatıyorum. Ne kadar ölçüldü sizinki hafif kısalma derken kaça düşmüş kaç haftalıksınızMerhaba bende de hafif kısalma olduğunu söyledi doktorum acaba ilaçlar işe yarıyor mu devam ediyor mu kısalmanız
3’lü 5’li ve 10 ‘lu oluyor geneldeArkadaşlar hastane çıkışı kaç parça olmalı ben hiçbir şey bilmiyorum ya
Dar ağız acayip gıcık, mamayı dökerken dökülüyor hep, neredeyse mama ölçü kaşıkları kadar ağzı.Bende hem dar hemde geniş ağız var geniş ağızlı olanı daha çok seviyor ve kullanışlı buluyorum, geniş ağızlı olduğu için daha kısa oluyor boyu, dar ağızlılar uzunKızlar biberon alacağım ama dar ağız mı alayım geniş ağız mı ikisi arasındaki fark tam olarak ne
Ben dr browns un dar ağızlı olan setini aldım kullanıp görcez bakalım dar ağızlılarda daha az hava yutuyormuş daha az gaz oluyor diye duymuştumKızlar biberon alacağım ama dar ağız mı alayım geniş ağız mı ikisi arasındaki fark tam olarak ne
Teşekkür ederim meme reddi olmaması için hangisi daha iyiDar ağız acayip gıcık, mamayı dökerken dökülüyor hep, neredeyse mama ölçü kaşıkları kadar ağzı.Bende hem dar hemde geniş ağız var geniş ağızlı olanı daha çok seviyor ve kullanışlı buluyorum, geniş ağızlı olduğu için daha kısa oluyor boyu, dar ağızlılar uzun
Ben de aldım o setten ama arkadaşım meme reddi bunlarda daha çok oluyor dedi kafam karıştı siparişi iptal ettimBen dr browns un dar ağızlı olan setini aldım kullanıp görcez bakalım dar ağızlılarda daha az hava yutuyormuş daha az gaz oluyor diye duymuştum
Canım 20. Haftamdayım doktor hafif kısalma var dedi o an bilmiyordum sormadım bugün kendi doktoruma gittim gayet iyi dedi 40 ve 35mm gördüm her ölçtüğümde dediBana Pessar takıldı. Haftada iki Promester iğne günde 3 progestan fitil. Rahim ağzında yumuşama çıktı haftalık takip ediliyorum sürekli alttan elle muayene kalçalarım fena. 25mm falan şu anda rahim ağzı 28+4 teyim yatıyorum. Ne kadar ölçüldü sizinki hafif kısalma derken kaça düşmüş kaç haftalıksınız
Ya onu bilemiyorum açıkçası o bebeğe göre değişiyor biraz da, benim oğlum emmeyi seven bi bebek değildi çok sonradan biberona geçtim mesela onun öncesinde hep enjektörle besliyordukTeşekkür ederim meme reddi olmaması için hangisi daha iyi
Ben de aldım o setten ama arkadaşım meme reddi bunlarda daha çok oluyor dedi kafam karıştı siparişi iptal ettim
Buraya da sorayım dedim
L
Bedenleri tammi acaba yenidoğan bakmıştım mağazada gözüme minnacık göründübide carkta indirim kodu veriyor ya onu girince fiyat yükseliyor neden acaba
Oluyor tabi gerilme hiç. Geçen biraz az yemiştim ve çok yorulmuştum. Bebek az hareket edince korktum. Oysa alakası yok, bugün hareketli mesela 2 gün önce çok hareket etmedi.
Canım bu ara benim de azaldı biraz, acaba diyorum büyüdüler yerleri daraldı ondan mı daha az hissediyoruz, korkma lütfen bol dinlen için rahat etmezse doktoruna yaz
Sen yorulduğun için bebeğin de yorulmustur. Bebeğin kendini dinlenmeye almış. Bence sende dinlen
Tabi oluyor bazen aşırı hareketli bazen daha az hareketli.Bence normaldir
Ay birgün bende mutfak dolaplarını silmiştim öğün çok yoruldum doğuracak herhalde diye korktumbebiste yoruldu galiba fazla hareket etmemişti birgunu birgunu tutmuyor bu sirslar bazen aşırı hareketli bazen değil dün benimde öyleydi Allah Allah dedim kendi kendime ama ara pıt pıt yaptı rahatladım sende dinlen bence biraz hareket edecektir
Canım uzan dinlen bende çok iş yaptığımda hissetmiyorum
Kuzum geçen gün bu yüzden doktoruma yazdım. Babam hala yoğun bakımda ve her gün koşturmam çok fazla. Hiç oturmuyorum resmen. 2 gün ekstra fazla yormuştum ve okadar azalmıştı ki hareketleri hemen yazdım. Korkma bu haftalarda günde 5 6 hareket hissetmen yeterli çok yorulduğunda azalır hareketleri sorun değil demişti. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum baya gümbür gümbür göbeğim sağa sola halay çekiyor resmen dinlen sen yarın öbürgün eski haline döner
Oluyor canim bnmde bugun oyledi dinlenince kipirdamaya baslar
Ben dün avmde 7 saat gecirmişim totom cikmiş yorgunluktan vallahi bende ayniydim
Bu kadar insan bekliyor bana kalmaz bence bişey indirim de olsa geç kalirim
Ben gerçek bir indirim olacağını düşünmüyorum, umarım yanılırımHer sene indirimleri bekleyip alışveriş yapan ben bu sene bekleyemedim, konu bebek olunca gözüm pek bir şey görmedi maalesef. Görürsem atarım ben buraya da hemen. İnşallah geç kalmazsın.
Ay çok üzüldüm yaa yıkanınca çıkar mı acaba ? İyi ki şimdiden açmışsınYaa oğlumdan kalma battaniyeler müslinler örgü yelekler puset örtüsü hurçla depoda duruyordu onlara güveniyordum dün iyi ki açmışım bir yerden su almış heralde hepsi küf olmuş
Hepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullanbunları aldım
Ben owlinin korsesini alacağım. Kasımda owli ürünleri indirime girecekmiş onu bekliyorumKızlar korse aldınız mı ne aldınız ne almayı düşünüyorsunuz ?
Evet arkadaşımda sadece ikeanın şifonyerini kullanıyor bebek için , her şeyi toparlıyor dediğin gibi. Güzel günlerde kullanınben ikeadan şifonyer aldım herşeyi topladı
Taş gibi değil ama damarlarım mor ve kaşıntı var. Ayrıca kahverengi kısmının derisi dökülüyor. Karnıma krem sürerken elimde kalanları göğsüme sürüyorum iyi geliyorMemesi kaşınan, memelerini taş gibi hisseden, damarları mosmor gözüken var mı aranızda? Kaşımaya korkuyorum ama çok rahatsız oluyorum. Toparlayıcı sütyenler falan bile bir süre sonra hep sıkıyor hatta midemi sıkıyor.
Bundan bende aldım bence de yeterli. Bir de hm den peluş tulum aldım. İkisiyle kışı geçirmeyi planlıyorumBen geçen hafta aldım canım bahara kadar iş görür bence diğer markalara bin küsürlere gerek yok
Ben 5 Li olanlardan aldım o büyük setlerden almadım , yeter diye düşünüyorumArkadaşlar hastane çıkışı kaç parça olmalı ben hiçbir şey bilmiyorum ya
Ben yine de geniş ağız alayı o zaman, inşaAllah sütlerimiz gelir bebişlerimiz de bol bol emerYa onu bilemiyorum açıkçası o bebeğe göre değişiyor biraz da, benim oğlum emmeyi seven bi bebek değildi çok sonradan biberona geçtim mesela onun öncesinde hep enjektörle besliyorduk
Teşekkür ederim canım, inşaAllah hepimiz aldıklarımızı sağlıkla güzel günlerde kullanırızHepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullan
Peki benim buna gözlerimin dolması, hepimizin bebişleri sağlıkls gelsin zamanındaKızlar mesajlarınızı okudum ama cevap yazamamıştım çok teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız. Dediğiniz gibi biraz dinlenince hareketlenmeye başlıyor bebiş onu da yormuşum demekki.
Biz hastane çantasını hazırladık , bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirdik alacaklarımız vardı avmye gittik falan baya yorulduk bu haftasonu. Benim bebek odasında 2 tane büyük şifonyer 1 tane 3 kapaklı dolap var , biraz fazla aslında o yüzden bebeğin eşyalarını kıyafetlerini yerleştirince baya boş yerim kaldı annemin yaptığı getireceği , müslinler , oyun minderi , el örgüsü yelekler falan bir şeyler var onları da yerleştirince dolar herhalde , e hediye falanda gelir boş yer kalması iyi de oldu yani aslında
Misafirlere verilecek hediyelikleri de kendimiz yapıyoruz biz. Lavanta kesesi beğenmiştim instagramda fiyatlarına adet başına 50 falan diyorlar hatta 70-80 diyen bile oldu. Bizde kendimiz yapmaya karar verdik annem keseleri yaptı , bende şimdi içlerini dolduruyorum , nasıl olmuş sizce ?
Eki Görüntüle 3493228
Dar ağız öneriliyor diye biliyorum ama tam sebebini de bilmiyorum bence çok farklı değildir canınız hangisini istiyorsa onu alın benim aldığım biberonda geniş ağız benceKızlar biberon alacağım ama dar ağız mı alayım geniş ağız mı ikisi arasındaki fark tam olarak ne