Annesi yesin minik adamı, demek bana destek olmak için kilo alıyor evladımBen doktora sormuştum bana da genetik ve beslenme kaynaklı olduğunu söyledi çok fazla sekerli ve yağlı gıdalar tüketince bebek anneye destek olmak için annenin kanından bunları alıp depoluyor dedi
Kız mı oğlan mi olacak?Ya bu isim konusu beni düşündürüyor oğlum da daha cinsiyeti bilmeden ismi şu demiştim bunda hiç bı ismi kendime.yakin hissetmiyorum
iki isim de çok güzel bence ama lacivert gibi oluyo anlamı yanyanaKızlar selammm, inşallah bebişleriniz de sizler de iyisinizdirben mart grubundanım fakat ara ara girip okuyorum çoğu grubu nasipse kızımız olacak, eşim tutturdu farklı gruplara da sor isim hakkındaki düşüncelerini yoksa ben hesap açar sorarım dedi kızımız için Derin Mavi ismini düşünüyoruz, kulağa hoş geliyor mu sizce nasıl bi isim?
Yapacak bsy yok bebeklere yarayan yicek ve içecekleri az tuket .ama bu haftadan sonra kendimiz de bebekte güzel kilo alıyoruz.Böyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Aynen erkekler genelde önden gidiyor.Biraz genetik biraz beslenme etkili benceben pek dikkat etmedim yani bebeğe kilo aldıran yiyecekler var diyorlar nekadar doğru bilemedim .benimki bu listeyle tutuyor.birde şunu duydum erkek bebekler biraz daha kilolu oluyor sanki
Ay geçmiş olsun.bnm 23ten sonra mi neydi corana olmuştuk çok su içmeye başladım.yemk yemiyordum su aşeriyordum resmen.4 5 litre fln iciyordum ve ayaklarım böyle sisiyordu.gece bile kalkıp su içiyordum kaç kez.bi gün dayandım içmedim ayaklarım şişmedi ama insanın elinde olan bsy olmuyor su içmek istemesi.bazi zaman esim kızıyordu çok icion die saklı saklı içiyordumKızlar selam uzun zamandır bakamıyorum buraya. Ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta, 2 kere. Devlet Hastanesi'nde hem radyoloji uzmanı yaptı hem de 15 dk sürdü içim rahat etmedi. Ali Ergün hocaya gittik bir de. Oğlumuz büyümüş çok tatlı olmuş kardeşime benziyor bence. Teyzesine yani. Bebeğimiz iyi çok şükür. 27cm 476gr olmuş. Ama ben o kadar iyi değilim. Geçen hafta sonu tek ayağım hatta bacağım şişti. Basamıyordum bile. Böbrek ve damardan şüphelenildi. Böbrek değerlerim biraz bozulmuş birde kalp damara gideceğim renkli damar doppleri çekileceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Bebeği hissetme konusunda da 2 haftadır baya hissediyorum hatta baya tepki veriyor pıt pıt vuruyorum hemen tekmeyi basıyor sağolsun.
Bebişin ve ayağımın fotoğrafları
Şeker falan yoksa önde gitmesinin bir sakıncası yok ki bazen haftalar daha yavaş kilo aldığı oluyor erkek bebekler genelde önde çıkıyor oğlum hep öndeydi kafasıda büyük normal dogum bile olmaz diyorlardı 3650 normal dogumla dogdu 38+5 de kafasıda küçücükBöyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Teşekkür ederim. Günde 2 litre kadar su içiyorum hatta onu 3e çıkarmaya çalışıyorum. Tek bacak olması korkuttu. 2bacak olsa normal derim dedi doktorYapacak bsy yok bebeklere yarayan yicek ve içecekleri az tuket .ama bu haftadan sonra kendimiz de bebekte güzel kilo alıyoruz.
Aynen erkekler genelde önden gidiyor.
Ay geçmiş olsun.bnm 23ten sonra mi neydi corana olmuştuk çok su içmeye başladım.yemk yemiyordum su aşeriyordum resmen.4 5 litre fln iciyordum ve ayaklarım böyle sisiyordu.gece bile kalkıp su içiyordum kaç kez.bi gün dayandım içmedim ayaklarım şişmedi ama insanın elinde olan bsy olmuyor su içmek istemesi.bazi zaman esim kızıyordu çok icion die saklı saklı içiyordumdogumdan sonra icemedim bile.
Ay bu tablo doğruysa korkuttu biraz beni 20. Haftada 440 gram çıktı bizim kız 2 hafta önde gibiBöyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Doğru mu bilmiyorum, belki aralıklar vardır direkt şu bir kilo yazıyor ya o tabloda. Bence aralıklı olmadığı için güvenilir olmayabilir.Ay bu tablo doğruysa korkuttu biraz beni 20. Haftada 440 gram çıktı bizim kız 2 hafta önde gibi
Of şeker korkutuyor beni acaba o yüzden mi bu kadar kilo aldı
Canım selam. Bebişine maşallahKızlar selam uzun zamandır bakamıyorum buraya. Ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta, 2 kere. Devlet Hastanesi'nde hem radyoloji uzmanı yaptı hem de 15 dk sürdü içim rahat etmedi. Ali Ergün hocaya gittik bir de. Oğlumuz büyümüş çok tatlı olmuş kardeşime benziyor bence. Teyzesine yani. Bebeğimiz iyi çok şükür. 27cm 476gr olmuş. Ama ben o kadar iyi değilim. Geçen hafta sonu tek ayağım hatta bacağım şişti. Basamıyordum bile. Böbrek ve damardan şüphelenildi. Böbrek değerlerim biraz bozulmuş birde kalp damara gideceğim renkli damar doppleri çekileceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Bebeği hissetme konusunda da 2 haftadır baya hissediyorum hatta baya tepki veriyor pıt pıt vuruyorum hemen tekmeyi basıyor sağolsun.
yaa anneniz çok tatlıBöyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
21 hafta 5 gün . Doktor 6. Ayına girmiş artık dedi şaşırdım . O da 21. Haftayı geçince artık 6. Aya girmiş oluyorsun dedi.Kaç haftalık tam su anda?
İdrarda protein kaçağı var mıydı. Protein kaçağı var ise hemen önlemini almanız gerekirKızlar selam uzun zamandır bakamıyorum buraya. Ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta, 2 kere. Devlet Hastanesi'nde hem radyoloji uzmanı yaptı hem de 15 dk sürdü içim rahat etmedi. Ali Ergün hocaya gittik bir de. Oğlumuz büyümüş çok tatlı olmuş kardeşime benziyor bence. Teyzesine yani. Bebeğimiz iyi çok şükür. 27cm 476gr olmuş. Ama ben o kadar iyi değilim. Geçen hafta sonu tek ayağım hatta bacağım şişti. Basamıyordum bile. Böbrek ve damardan şüphelenildi. Böbrek değerlerim biraz bozulmuş birde kalp damara gideceğim renkli damar doppleri çekileceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Bende de durumlar aynı. 85 kullanıyorken bir anda 100e çıktım pentide filan bulamıyorum artık uygun bedeniBen aldığım 1.5 kiloyu memelerden aldım sanırım zaten büyüktü gene büyüdü, geçen jilemin koltukaltı kısmı acayip sıktı beni
Doktor kıza benziyor dedi 17 sinde ayrıntılı ultrason var inşallah kesinleşir ama kız ismi bakıyorumKız mı oğlan mi olacak?
Kız isimleri çok güzel ben de erkek ismi beğenemiyorum. Bence siz kararsız kalıyorsunuzdur hangisini seçsem diye.Doktor kıza benziyor dedi 17 sinde ayrıntılı ultrason var inşallah kesinleşir ama kız ismi bakıyorum
Emzirince sönüyor hatta sünüyor , gebelikte daha büyüktü benimBende de durumlar aynı. 85 kullanıyorken bir anda 100e çıktım pentide filan bulamıyorum artık uygun bedeniUmarim sonrasında küçülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?