Benimde muhtemelen aralıkda olacak doğum. Serklaj olduğu için 35-36. Haftalarda oluyormuş genelde doğumYok demedi ama olası doğum tarihine 6 Ocak olmasına rağmen1 Ocak yazdı. Böyle giderse erken doğar bu bebek önde gidiyor dedi.
Sağlıkla gelsin inşallahYok demedi ama olası doğum tarihine 6 Ocak olmasına rağmen1 Ocak yazdı. Böyle giderse erken doğar bu bebek önde gidiyor dedi.
Sağlıkla en güzel vakitte gelsin inşallahBenimde muhtemelen aralıkda olacak doğum. Serklaj olduğu için 35-36. Haftalarda oluyormuş genelde doğum
Ben 22.haftadayım, haftaya 6 olacağım diyordum sevindim şimdiKızlar ben ayrıntılıdan çıktım şimdi . Şükür her şey yolundaymış30 dk sürdü .
Doktor 6. Ayına girmişsin dedi şaşırdımplasenta ve kolu yüzüne denk geldiği için doktor çok uğraştı ama ancak yandan gösterdi yüzünü .
Biraz genetik biraz beslenme etkili benceBöyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Ya hayır tabi ki öyle şey olmazBöyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Kız kardesim de bebeğe gitmeden yediklerini biraz eritirsin yürüyünce daha az kilo alır diyor. Ahahah besinler yolda giderken vanayi kapat diyorYa hayır tabi ki öyle şey olmaz1 hafta falan erken doğmayla birşey olmaz her erken doğan bebek küvöze girmiyor ki. Benimki de aynı şekilde önde
30 saniyede gidiyormuş yediklerimizKız kardesim de bebeğe gitmeden yediklerini biraz eritirsin yürüyünce daha az kilo alır diyor. Ahahah besinler yolda giderken vanayi kapat diyor
Bu tabloya göre benim bebiş bir hafta önden gidiyor o zamanBöyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Merhaba , sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahKızlar selammm, inşallah bebişleriniz de sizler de iyisinizdirben mart grubundanım fakat ara ara girip okuyorum çoğu grubu nasipse kızımız olacak, eşim tutturdu farklı gruplara da sor isim hakkındaki düşüncelerini yoksa ben hesap açar sorarım dedi kızımız için Derin Mavi ismini düşünüyoruz, kulağa hoş geliyor mu sizce nasıl bi isim?
Derin Mavi güzel bir isim. Ama ben sıfat tamlaması gibi olmasın diye Mavi Derin koyardım. Öyle de olabilir tabi, öyle de güzel duruyor. Sadece benim tercihim ikisi arasında Mavi Derin olurdu. İki isim seviyorum ben kızım olsaydı da tek isim koymayacaktim.Kızlar selammm, inşallah bebişleriniz de sizler de iyisinizdirben mart grubundanım fakat ara ara girip okuyorum çoğu grubu nasipse kızımız olacak, eşim tutturdu farklı gruplara da sor isim hakkındaki düşüncelerini yoksa ben hesap açar sorarım dedi kızımız için Derin Mavi ismini düşünüyoruz, kulağa hoş geliyor mu sizce nasıl bi isim?
Benimki de ultrasonda esniyordu, ayrıntılıda yüzü belirgin çıksın diye kahve içtim falan dedim uyandirmisim çocuğumu, uykusuz kalmış. Kahve bile beni rahatsız etti, daha da içmedim yineBende ne zaman kontrolle gitsem Dr renkli ultrason da baktığında bebişim ağzı hep açık oluyor doktorum bebeğin karnı aç galiba diyor. Halbuki sürekli bir şeyler atistiriyorum vicdan yapıp daha çok yiyorum
Selam, bence Derin çok güzel ve modası geçmeyecek bir isim. İki isim bana çok hoş gelmiyor açıkçası, iki ismi olan herkes bu durumdan şikayetçi zatenKızlar selammm, inşallah bebişleriniz de sizler de iyisinizdirben mart grubundanım fakat ara ara girip okuyorum çoğu grubu nasipse kızımız olacak, eşim tutturdu farklı gruplara da sor isim hakkındaki düşüncelerini yoksa ben hesap açar sorarım dedi kızımız için Derin Mavi ismini düşünüyoruz, kulağa hoş geliyor mu sizce nasıl bi isim?
Bi yerden sonra o kadar üşeniyorsun ki normal sağım makinesi kullanmaya, bende olmasına rağmen eller serbest olanından alacağımYa benim memitolar büyük biraz. Bu eller serbest olanları kullanamazmışım gibi geliyor
Böyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Ben aldığım 1.5 kiloyu memelerden aldım sanırım zaten büyüktü gene büyüdü, geçen jilemin koltukaltı kısmı acayip sıktı beniBenim 75 B idi şimdi biraz büyüdü ama bence sırtım genişledi. Sütyenlerim olmuyor. Toparlayıcı aldım büyümesin diye. Eskiden büyüsün isterdim şimdi büyümesin diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?