Oğlumun adı Efe bu erkek olsaydı Ata koyacaktıkKız isimleri çok güzel ben de erkek ismi beğenemiyorum. Bence siz kararsız kalıyorsunuzdur hangisini seçsem diye.
Ben kızım olursa İnci Beril koyacaktım. Hepsi güzel ama İnci ismine kayıtsız kalamadım şimdi.Oğlumun adı Efe bu erkek olsaydı Ata koyacaktıkkız ismi de Ada düşünüyorum İnci Ada Defne.. evet aslında kararsız kalıyorum
Bizde kız ismi arıyoruzBen kızım olursa İnci Beril koyacaktım. Hepsi güzel ama İnci ismine kayıtsız kalamadım şimdi.
Anasınıfı öğretmeniyim okulda herkeisn listesinde baktım mebbistenBizde kız ismi arıyoruz
Anasınıfı öğretmeniyim okulda herkeisn listesinde baktım mebbisten
Şiir DefneBizde kız ismi arıyoruz
Yenidogan zaten bir numara değil miydi? Bence kilo aralığına bak belki bezden beze fark ediyordur.Kızlar e bebekte molfiks bez 1 numara 82 adet 177 TL nasıl sizce birde yenidoğan 1 numara olur dimi
Bı tarafım Hatayli. Defne isminde kuzenim var çok sakin akıllı bı kız genç kiz oldu gerçi. Bana Antakyayi hatırlatıyor bı yanim Defne ye çok ısındıGüzel fikirmis defne ismi çok güzel bence huyları nasıl acaba
Ece Vera da çok güzelmiş.Şiir Defne
İnci
Nil
Duru Lena
Mavi İpek
Ece Vera
Mihra
Defne Ada ..
Dikkatimi çekenler
Oğlumda migros kendi markası minies kullanmistim. Islak mendil ve bebek bezinde iki yaşına kadar bunda da bı fiyatlara bakıp doğuma yakın alabilirim. İçeriği temizdi 4 yıl önce şimdi bilmiyorumKızlar e bebekte molfiks bez 1 numara 82 adet 177 TL nasıl sizce birde yenidoğan 1 numara olur dimi
Bu gün kontrole gidecektim salıya kaldı kanama alanı yok bir kez kanama oldu bilmiyorum ki bırak demedi 3ten 2ye indikFitil olarak kullandım ben 3 ay. 2 3 hafta da ağızdan aldım. Kanama alaniniz vs mi var? Kanamaniz en son ne zaman oldu? Benimki geçmişti doktor 16. hafta itibariyle bırak dedi. Genelde öyle bırakılıyormuş ama bazen sonuna kadar kullanılması gereken haller oluyormuş. Doktorunuz daha iyi bilir. Fitil olarak kullanınca yan etkisi daha az.
Sizde de uyku yapıyor mu ben erken uyuyorum ama yine de zor kalkıyorum işe giderkenAynen doktorla konuşmadan kullanım şeklinizi değiştirmeyin ve ilacı bırakmayın. Mesela ben gebelik sonuna kadar günde 3 defa kullanacağım ve fitil olarak kullanmamı istemiyor doktor
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinBenimde muhtemelen aralıkda olacak doğum. Serklaj olduğu için 35-36. Haftalarda oluyormuş genelde doğum
Canım tek ayak olması benim aklıma lenfödemi getirdi ben de Lipödem ve venöz yetmezlik var benim de fazla yorulunca bacaklarım şişiyor özellikle bilekler yumru yumru oluyor yapılacak bir şey yok dedi bol dinlen duşta soğuk su tut soğuk uygulama yap ayaklarını yükseğe kaldır önerilerinde bulundu doktorKızlar selam uzun zamandır bakamıyorum buraya. Ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta, 2 kere. Devlet Hastanesi'nde hem radyoloji uzmanı yaptı hem de 15 dk sürdü içim rahat etmedi. Ali Ergün hocaya gittik bir de. Oğlumuz büyümüş çok tatlı olmuş kardeşime benziyor bence. Teyzesine yani. Bebeğimiz iyi çok şükür. 27cm 476gr olmuş. Ama ben o kadar iyi değilim. Geçen hafta sonu tek ayağım hatta bacağım şişti. Basamıyordum bile. Böbrek ve damardan şüphelenildi. Böbrek değerlerim biraz bozulmuş birde kalp damara gideceğim renkli damar doppleri çekileceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Bebeği hissetme konusunda da 2 haftadır baya hissediyorum hatta baya tepki veriyor pıt pıt vuruyorum hemen tekmeyi basıyor sağolsun.
Sade kefire meyve katıp blenderda çekiyorum. Soda limon vazgeçilmezim. Arada meyve suyu sıkıyorum ama şekeri artırır diye korkuyorum. Smoothie yapıyorumKızlar sıcak havalarda serinlemek için içecek olarak ne içiyorsunuz
Ben 36+3 te doğurdum 2500 doğdu şükürler olsun küveze girmedi kızım. Erken doğan bebeklerin hayata daha sıkı tutunduklarini daha güçlü olduklarını söylüyorlarYa hayır tabi ki öyle şey olmaz1 hafta falan erken doğmayla birşey olmaz her erken doğan bebek küvöze girmiyor ki. Benimki de aynı şekilde önde
Nehir ve Irmak. Venüs ve Melodi koymazdim.İsim konusu açıldı madem ben de görüşlerinizi almak isterim
Venüs
Nehir
Dolunay
Masal
Melodi
Irmak
Kulağınıza hangisi daha hoş geliyor
Bnm önceden de sol ayağım siserdi.araba da ayaklarımı uzun süre sallayamam.sol ayağımı kesinlikle altıma alırım.sandalye de otururken de öyle koltukta da öyle.ama hamiş olunca daha bı şişiyor.bugun mesela dikkat etmemiştim masa da isim vardı yere salmisim sol bacak ayak şişmiş ve odun gibi olmuş.disari çıkarken terlik sol ayağıma olmadı.Teşekkür ederim. Günde 2 litre kadar su içiyorum hatta onu 3e çıkarmaya çalışıyorum. Tek bacak olması korkuttu. 2bacak olsa normal derim dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?