• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bebeği 2 aylık civarında olan, aynı zamanda bebeği sürekli emmek, gece gündüz kucakta uyumak isteyen analar, durumlarda gelişme var mı? Bize gelecekten haber verin düzelmeleri 😀 gece gündüz uyku saatleriniz bir düzene girdi mi? Bebolar gündüz ne kadar uyanık kalıyorlar, neler yapıyorsunuz? 🤍
🧿🧿🧿 şöyle 3 kere maşallah deyim gece uykularımız düzenli artık 11 gibi ben de yatıyorum onunla birlikte sabah 9-10 a kadar sadece emmek için kalkıyor sonra tekrar emerken uyuyor ama birlikte yatıyoruz bugün saat 4 buçuktan 8 buçuğa kadar kalkmadan uyudu ama işte beşiğinde de bunu sürdürebilirse benim içim mük olacak. Gündüzde bir saat uyuyor genelde sonra uyanıyot bazen emip tekrar uyumak istiyor bazen öyle kucakta evi turlamak istiyor yada yatırıp konuşmak istiyor 1-2 saat sürüyor bu isteğide valla benim içim önemli olan gece uykusuydu çok şükür 20 gündür geceleri aynı düzen hep inşallah değişmez

Benimki bir aylık oldu ben de bıraktım uyandırmayı, mama verdiğim için istesem de uyandıramıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Bir kere 45 dakika uğraştım uyanmadı, ona da yazık bana da diye bıraktım valla. Şimdi 4 saate kuruyorum saati. O zaten o saate kadar uyanmış oluyor. Takip ettiğim bir influencerın da doktoru 25.günden sonra acıkınca kendi uyanır uyandırma demiş. Ona da güvendim biraz 🙄 güvenmek istedim
Evet 20 günden sonra sarılık riski yoksa uyandırmayin diyen doktorlar var. 4 saati geçmiyorsa ben olsam ben de uyandırmazdim şahsen. Yine de kendi doktorunuza sorun isterseniz.

Kızlar bebem uyumuyordu yüzüne ağız mendili tülbent kapattım uyudu. Kameradan kontrol ediyorum ama yüzünü göremiyorum tabi. Boğulmaz inşallah. Yüzünü kapatan var mı benim gibi? Kendine yandaş arıyorum yeminlen
Ben yapıyorum, özellikle gözlerini kapatıyorum şapka takmadıysam. Yüzünü kapatacaksam beşiğin üstünden örtüyorun direk yüzüne değil de. Uyumasına baya yardımcı oluyor

Kızlar göğüs yaraları devam eden var mı benden başka? Sağ mememin ucu ayrıldı resmen, tam iyi oldu diyorum bebek emince yine aynısı oluyor. Artık düzelmesi gerekmez miydi?

Benimki bir aylık oldu ben de bıraktım uyandırmayı, mama verdiğim için istesem de uyandıramıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. Bir kere 45 dakika uğraştım uyanmadı, ona da yazık bana da diye bıraktım valla. Şimdi 4 saate kuruyorum saati. O zaten o saate kadar uyanmış oluyor. Takip ettiğim bir influencerın da doktoru 25.günden sonra acıkınca kendi uyanır uyandırma demiş. Ona da güvendim biraz 🙄 güvenmek istedim
Ben de gece 4 saatte bir kuruyorum, ilk zamanlar uyanmıyordu şimdi uyanıyor. Mama zaten 4 saat kesin tutar beybi, endişelenme. Bir de burnunu kapatmazsan bir şey olmaz bence ama korkarım ben yine de 😂

Kızlar göğüs yaraları devam eden var mı benden başka? Sağ mememin ucu ayrıldı resmen, tam iyi oldu diyorum bebek emince yine aynısı oluyor. Artık düzelmesi gerekmez miydi?
Artık alışması lazımdı aslında bende çok çektim ama birinci ayında bir şeyi kalmamıştı

Ben yapıyorum, özellikle gözlerini kapatıyorum şapka takmadıysam. Yüzünü kapatacaksam beşiğin üstünden örtüyorun direk yüzüne değil de. Uyumasına baya yardımcı oluyor
Bebeği beşiğe uyanık yatırıp örtü örtüyorsun beşiğin üstünden ve uyuyor mu, doğru mu anladım?

50. Günden selamlar. Kucak aynı sekilde devam ama ana kucağında kendi kendine durma süresi arttı🧿 yine de hala tüm gün ve gece kucakta uyutmaya devam çünkü onu asamadik daha. Yatakta uyuması için 3 ayı görmeden zorlamayacagim, 1 ay daha kucaktan devam. Sürekli meme olayı ara ara gelip gidiyor, bu ara normal seyrinde. Uyku konusunda pek sıkıntımız yoktu hâlâ aynı, gündüz ve gece düzenli. Gündüz 3 ya da 4 uyku yapıyor, her uykunun süresi 2-3 saati buluyor. Hele kanguruyla dışarı ciktiysam bıraksam 5-6 saat uyur. Gece uykuları biraz daha uzuyor bazı geceler ki bu benim için çok iyi oluyor. Olumsuz bir güncelleme yok kısacası iyiye gidiyor gibiyiz 🧿💃 benim bebeğim görece kolay bir bebek tek zorluğu hep kucak istemesi onun dışında sıkıntımız yok, darısı sizlerin başına inşallah 🙏
Bunun zorlaması nasıl olacak ki, kucakta tutmayıp yatırınca uyanacaksa ancak kendimize iş çıkıyor, o yine istediğini alıyor.

Maşallah gündüz uykuları çok güzelmiş 🧿🧿 benim kızın bu şekilde 3-5 uyku gibi düzenli bir uyku saati ve sayısı yok. Şimdiye kadar bunun bir düzene girmiş olması lazım mıydı bilmiyorum. Ha ne yapabilirim, onu da bilmiyorum. Böyle güzel gelişmeler duymak çok güzel, darısı başımıza inşallah 🙏🏻🤍

Benimki hala 2 saatte 1 emiyor ya asla arası açılmıyor aksine kısalıyor. Mamayı bıraktım diye daha sık mı acıkıyor acaba.

Azaldı bizim de işte, gece saat başı uyandım emzirip geri koyuyorum yine acıkıyor gibi geliyor anlamadım
Mama gibi uzun solluklu olmuyor iste gece oyizden daha rahat uyusun diye mama veriyorum ben. Gunde4-5 kere oluyor. Suan daha da azaltamadim memede yasamasa keske ozaman sokucam duzene ama . Emzik aliyomu sninki

Mama gibi uzun solluklu olmuyor iste gece oyizden daha rahat uyusun diye mama veriyorum ben. Gunde4-5 kere oluyor. Suan daha da azaltamadim memede yasamasa keske ozaman sokucam duzene ama . Emzik aliyomu sninki
Yok cano ya en son bibs aldım denedim yine almadı

Back