2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar doktornuz size bilgi verdimi bebeler aylık kaç gram alması gerekiyor
Tuniş 6700 olmuş ben 6 kilo civarı diye düşünüyordum. 2 aylıkken 5300dü. 1400 gr almış mamayı azalt dedi ama ne mümkün
Bıngıldağı kapanmamış kontrol etti sadece kafasına büyük dedi.
Selam Kuzeye ben de hep Tuna ya da Tuniş diye bahsediyorum çünkü o bi birey. Biz hastaneden Rsv kaptık, kuzenimin bebeği uyuz kaptı çok dikkat etmek lazım.

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben de kendimi manyak edip sonrasında hastaneye götürmeyenlerdenim. Özel doktorumuzu darlıyorum gece gündüz. Hep içimde bişeylere geç kalma korkusu. Şimdi götürmezsem ya kötü bişey olursa, kendimi asla affetmem tribi. Gerçekten çok zor ve aşmamız gereken bi konu. Çok yoruyo insanı

Ya iste bende kaygi bozuklugu var ya cocuk aglarsa ve kv susturamazsa, beni isterse ve ben o anda yaninda olmayinca iyice huzurlanirsa, ya gazini cikardim sanip tam cikaramadan sirtustu yatiritsa ve bebegin bogazina kusmuk kacarsa, ya bensizlige alisir beni unutursa diye sacmalayarak gidiyo dusuncelerim

Rabbim önce sağlık versin canım inan insan bu hayat rutinine de alışıyor kolay değil elbette birde eşim öğlene kadar çocuk bakıyorum diye ev işlerinde asla yardımcı olmuyor ben işten geldikten sonra onun işi bitiyor bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyorum

Ay canım inan ona dikkat etmedim tok karnına her zaman vermiyorum ama bundan sonra dikkat ederim mutlaka söylediğin çok iyi oldu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Ben olsam hemen bırakır kendime bir kahve ısmarlarim keşke benimde öyle birakcak birisi olsa yakınımda eşime bırakıp en fazla market gezmeye kadar çıkabiliyorum

Günde kaç kere mama veriyorsun canım

Evet gündüz aydınlıkta uyuyor canım. Ağlama kusma saatlerimiz başladı bizim
Benim oğluşun da kızımın da kafaları büyük biraz. Benim ve eşimin kafaları da büyükmüş

Canım ilk anneliğin anladığım kadarıyla ilk zamanla bende kimseye emanet edemezdim korkardım benim gibi kimse dikkat etmez sanırdım ama sana sadece bir öneri bu düşüncelerden kurtulmaya bak ara ara çık eşinle bi kafeye git kahve iç beraber yemeğe çıkın çocuğunu emanet edebileceğin biri de var görüntülü ararsın sık sık mesaj atarsın zaten çok uzaklaşılmıyor ama yine de insanın nefes almaya ihtiyacı var sen ne kadar iyi ve mutlu olursan bebeğin de öyle bebekler annenin stresini ve kaygısını sünger gibi emiyor biraz rahat olup kendine vakit ayırabilirsen sana çok iyi gelecek benim kaşımı aldırmaya giderken bile emanet edeceğim kimsem yok bu konfor öyle büyük bir nimet ki bana sorarsan faydalanabildiği kadar faydalan

Benim eşimde çocuğa ana kucağında bakıyor uzaktan

Günde kaç kere mama veriyorsun canım
Valla hiç saymadım gündüz doğru düzgün uyumadığı için ben ve memeler tükenene kadar emiyor. Her uyuma girişiminde emiyor. Arada mama içiyor. Mama da o kadar çok vermiyorum aslında. Bugün mamayı azaltmaya başladık memeden hiç ayrılmadı. Gerçi ataktan da olabilir.

Ben de eşime ve kardeşime bırakabiliyorum şuanda. Anneme bile bırakamıyorum. Annem ağladığında sakinleştirmeye uğraşmak yerine mama vermek istiyor ben bir şey deyince de küsüyor her şeyini tamam edip annemin yanında bırakıp duşa giriyorum, evi topluyorum en fazla.

Aynen bebeklerimi kimseye bırakmadım hiç. Oğluş 2 buçuk yaşında, yeni yeni anneme bırakıyorum işim olduğunda.

Canım oda çok zor bizimki emerek uyuyor hemen ana kucağına.koyuyorum sallıyorum orda uyuyor öyle denedin mi emdikten uyuduktan sonra koymayı
Ben ayağımda sallıyorum, uyuyunca da yavaşça ayağımdan bırakıyorum. Anakucağında uyursa, yatağına koycam diye kaldırırken uyanıveriyor. Emerek uyutmayı da çok seviyorum ama yatağına koyarken uyanıyor yine. En kolayı ayakta sallamak şu an

Sizin ikizler kaç yaşında maşallah

Ben ayakta sallamayı başaramıyorum ben sallayınca uyumuyor gıcık. Başkası sallayınca bayılıyor.

Allahım sana güç kuvvet versin canım Sana dua edeceğim. Şimdi zorluklarını çekiyorsun ileride meyvelerini toplarsın evlatlarınla mutlu huzurlu kocaman bir ailen olacak ne güzel Keşke ben de senin gibi güçlü olacağımı bilsem cesaret etsem de büyük ailem olabilse Evlatların da sana teşekkür edecekler bir gün kardeşlerinin varlığı için

Ya kızlar bizim oğlanın 2 gündür saçı dökülmeye başladı çok üzülüyorum duygulandım biliyorum dert değil ama yazmak istedim
6 aydan sonra yenileri çıkmaya başlarmış.Benim bebe de biraz keltoş gibi oldu
google araştırmasına öncelikle son vermeni tavsiye ediyorumİlk çocuk olunca benim de hep bir yüreğim ağzıma geliyor anneme söylüyorum o hep olur normal bebek bu diyorBelki bir gün biz de o seviyeye geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…