Kız bizimki sürekli dökülüyor arkası kel komik duruyorYa kızlar bizim oğlanın 2 gündür saçı dökülmeye başladı çok üzülüyorum duygulandımbiliyorum dert değil ama yazmak istedim
Elimle tuttukca bile tutam tutam geldiKız bizimki sürekli dökülüyor arkası kel komik duruyoruzar dediler bakalim
Bizimkinde zsten fazla saç yok iyice dökülüyorElimle tuttukca bile tutam tutam geldikel olmasın nolur nolur
Bizim kızında dökülüyor.yeniden cikio saçlar.Ya kızlar bizim oğlanın 2 gündür saçı dökülmeye başladı çok üzülüyorum duygulandımbiliyorum dert değil ama yazmak istedim
Bizim kız 11 günde 300gr almıştı bı zaman.dr a dedim az gibi geldi bana die.yoo ii dedi.gunluk 25gr almış oluyor dedi.Kızlar doktornuz size bilgi verdimi bebeler aylık kaç gram alması gerekiyor
Kel oluyor sonra güzel cikio cnm merak etme.oglum kel olmuştu 6 aylık olana kadar.1yasindan sonra maşallah güzel saçı çıktı.ama biz bide sıfıra vurdurmustuk 1yasina girdiğinde.Elimle tuttukca bile tutam tutam geldikel olmasın nolur nolur
Bende kel fobisi var galiba içim tuhaf oluyorBizim kızında dökülüyor.yeniden cikio saçlar.
Bizim kız 11 günde 300gr almıştı bı zaman.dr a dedim az gibi geldi bana die.yoo ii dedi.gunluk 25gr almış oluyor dedi.
Kel oluyor sonra güzel cikio cnm merak etme.oglum kel olmuştu 6 aylık olana kadar.1yasindan sonra maşallah güzel saçı çıktı.ama biz bide sıfıra vurdurmustuk 1yasina girdiğinde.
Bizimkinde arkası bir kısmı kel oldu çok tuhaf görünüyor tamamen kestirmek lazimmi acabaBende kel fobisi var galiba içim tuhaf oluyorama dediğiniz gibi dipte küçük küçük sert saçlar var yenisi geliyor demek ki
Eşim sürekli 0 yapalım diyo ben istemiyorumBizimkinde arkası bir kısmı kel oldu çok tuhaf görünüyor tamamen kestirmek lazimmi acaba
Öğretmenim her ay 1 kilo mu almalari gerekiyor pekiBizim kızında dökülüyor.yeniden cikio saçlar.
Bizim kız 11 günde 300gr almıştı bı zaman.dr a dedim az gibi geldi bana die.yoo ii dedi.gunluk 25gr almış oluyor dedi.
Kel oluyor sonra güzel cikio cnm merak etme.oglum kel olmuştu 6 aylık olana kadar.1yasindan sonra maşallah güzel saçı çıktı.ama biz bide sıfıra vurdurmustuk 1yasina girdiğinde.
Canım bizim geçen ay 39.5 tu kafa çapı bizim bıngıldak erken kapanacak o yüzden takibe alındı oğlum bıngıldak kapanınca Mr çekilecek beyin boşlukları arasındaki suturlar kapanmış mı ona bakacaklar inşallah erken kapanmaz baya baya küçüldü çünkü bungıldağıKızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama.
Kuzum benim bi arkadaşım doğduğundan beri hipp mama kullanıyor ama bebekte kilo artışı yapmadı geçen kilo ile ilgili bişeyler yazdın ya ona istinaden yazdım sma optiproya geçtiler çocuk bi anda kilo almaya başladıMaşallah
Sevmemistir tadını.bazi mamalarin tadı iyi değilmiş.ben hipp veriyorum tadı güzel.
Eline sağlık çok güzel olmuş cnm
İlk 4 ay ayda 800-1000 gram sonrasında 500-750 gram arasında 6 aydan sonra da ayda 300 gramı normal kabul ediyorlarmış öyle okumuştumKızlar doktornuz size bilgi verdimi bebeler aylık kaç gram alması gerekiyor
Bizimkide aynı sakinleştirip tekrar deniyorum vermeyi. Bende meme reddi fln mı acaba demiştim demekki ataktan hepsinin aynı anda olmasıKızlar bizim bebeye bugün bişey oldu meme emerken ağlıyor uykuya geçemiyior ondsb mi acaba hiç böyle yapmazdı ya
Üçüncü aydan itibaren bebeklerin kilo alımı yavaşlıyormuş aylık ortalama 300 gram yeterliymiş. İlk üç ay kilo alımı fazla oluyor zaten mantıken ilk üç ay gibi kilo alırsa bebeğin altıncı ay 10 kg olması lazım. Instagram’dan takip ettiğim çocuk doktoru paylaştıKızlar doktornuz size bilgi verdimi bebeler aylık kaç gram alması gerekiyor
Bebeklerin saçı ilk altı ay dökülüyormuş asıl saçı altıncı aydan itibaren çıkıyormuş.Bizimkinde arkası bir kısmı kel oldu çok tuhaf görünüyor tamamen kestirmek lazimmi acaba
Canım nasıl yetişiyorsun bukadar şeye inan ben tek bebekle okadar zorlanıyorum ve adapte olamaya çalışıyorum ki kendime vakit bile ayiramiyorum artık şu işi banada öğretKızlar öyle hayat koşturmasındayım ki Rabbim bu günlerimizi aratmasın sabah 7.30 da uyanıyoruz bebek biraz oyalanıyor yatağın içinde ikizleri uyandırıyorum üst baş değişimi el yüz yıkama diş fırçalama derken ikizleri hazırlıyorum sonra geliyorum ufaklığa bez değişimi d vitamini emzirme yapıyorum kendim hazırlanıyorum ikizleri alıp okula bırakıyorum oradan işe geçiyorum bu arada ufaklığa baba bakıyor ha birde sabah telaşına süt sağımı sıkıştırıyorum işten geldikten sonra ev harabe gibi olmuş oluyor ikizleri okuldan alıp eve geçiyorum hemen ufaklığın emzirip uyutup ikizlere öğle yemeğine koşturuyorum evi topla süpür sil derken akşam yemeği oluyor inanın akşam 10 da bayılıyorum ikizleri çoğunlukla baba uyutuyor öyle yorucu olmaya başladı ki hayatım ama çok ta memnunum halimden rabbime bin şükür
Kız sen deli misin ver bebeyi git biraz kafanı dinle, eşinle vakit geçir, yürüyüşe falan çık ve emin ol sonrasında bebekle daha kaliteli güzel vakit geçiriyorsun. Dinleniyorsun, sütün artar, keyfin yerine gelir. Ben neredeyse her gün babaanneye minimum 2 saat bırakıyorum. Bugün mesela evi temizledim her yer pırıl pırıl oldu öyle mutlu oldum ki. Sonra bebişimle çok güzel ilgilendim enerjim aşırı yerinde olunca bebiş de daha keyifli oldu. Bir de ben şimdiden alıştırıyorum ben hariç başkalarında da dursun diye sonra bana yapışık olmasınAy ben de tam tersi, bebegi kimselere birakmiyorum 2 saat olsa bile. Hatta kayinvalidem bozuluyo anliyorum. Gecen dedi kizim sen de bak git kocanla bi kahve ic gel ben bakarim diye. Ben hemen itiraz ettim ay yok aglarsa bensiz durmaz diyeyani sanki benden baska kimse begegime bnmki kadar iyi bakamiycakmis gibi geliyo bi de kv de olsa annem de olsa guvenemiyorum. Belki zamanla kırılır bu tutumum cunku anliyorum biraz kıl oluyolar bana bebegi hic birakmadigim icin
Maşallah sana canım kendinle ne kadar gurur duysan azKızlar öyle hayat koşturmasındayım ki Rabbim bu günlerimizi aratmasın sabah 7.30 da uyanıyoruz bebek biraz oyalanıyor yatağın içinde ikizleri uyandırıyorum üst baş değişimi el yüz yıkama diş fırçalama derken ikizleri hazırlıyorum sonra geliyorum ufaklığa bez değişimi d vitamini emzirme yapıyorum kendim hazırlanıyorum ikizleri alıp okula bırakıyorum oradan işe geçiyorum bu arada ufaklığa baba bakıyor ha birde sabah telaşına süt sağımı sıkıştırıyorum işten geldikten sonra ev harabe gibi olmuş oluyor ikizleri okuldan alıp eve geçiyorum hemen ufaklığın emzirip uyutup ikizlere öğle yemeğine koşturuyorum evi topla süpür sil derken akşam yemeği oluyor inanın akşam 10 da bayılıyorum ikizleri çoğunlukla baba uyutuyor öyle yorucu olmaya başladı ki hayatım ama çok ta memnunum halimden rabbime bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?