2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Bnde uyudu bı kahve yapım diyorum uyanıyor gerçekten kahve konusuna uyanıyorlar ya bulaşık üç gündür duruyordu dün gece eşim halletti bugün bı arkadaşım gelecek bebişi görmeye diye
Aynen bende ne yapsam.uyandi bilinc altıma yerlesmis herhlade yerimden kipirdayamiyorum o yüzden ya besige koysam işimi yaossm kahvemi içsem yok

Bnde uyudu bı kahve yapım diyorum uyanıyor gerçekten kahve konusuna uyanıyorlar ya bulaşık üç gündür duruyordu dün gece eşim halletti bugün bı arkadaşım gelecek bebişi görmeye diye
Yatakta mi yatıyor sizin anakucagin damı yatağa yaptirsammi genede ya

Yatakta mi yatıyor sizin anakucagin damı yatağa yaptirsammi genede ya
benimki kucakta emerek uyuyor yerden bir çöp bile alamıyorum üstelik kucak çocuklsrı sling kanguru sever dediler aldım ikisinde de durmuyor kafasını atıyor. ben bütün gün yataktan çıkmıyorum resmen uyku eğitimini iple çekiyorum

Canım oda çok zor bizimki emerek uyuyor hemen ana kucağına.koyuyorum sallıyorum orda uyuyor öyle denedin mi emdikten uyuduktan sonra koymayı

Canım oda çok zor bizimki emerek uyuyor hemen ana kucağına.koyuyorum sallıyorum orda uyuyor öyle denedin mi emdikten uyuduktan sonra koymayı
deneyeyim teşekkür ederim anakucağı manuel mi sizin keşke elektrikli kendi sallayanlardan alsaymışım diyorum. evet arkadaşım çok zor kaç kere altıma bile yapacağım diye düşündüm ev işi bırak kalkıp tuveşete gidemiyorsun

Bizimki manuel mamma şeklinde olan varya ondan ana markası başka ayakla salliyom oturduğum yerden bnde uyuyunca saklamayı bırakıyor kardeş binada şükür sen oyke dene kucakts nezamana kadar duracak en azından bı tuvalete gidersin cama çıkar hava alırsın dinlenirsin

Kızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire 41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama.

Kızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire 41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama.
Biz 10 gün sonra 3. Ayımızı doldurcaz. 39 cm di geçen hafta. Bence normal ya erkek bebeklerin daha büyük oluyo bildiğim kadarıyla

Bir akşam eşimle oğluşumu da alıp dışarı çıkacaktık.Kayınvalidem uyuyor mu göreyim dedi.Dışarı çıkacağız dedim bana bırakın dedi.2 saat bıraktım döndüğümde bebeğimi sarmış sarmalamışGözleri dolmuş şekilde kapıyı açtı ne oldu dedik.Oğlum etrafa bakıyormuş melekler güldürüyormuş o da duygulanmış
Gündüz genelde düzenli ama akşam bir şey oluyor bebişe ve gaz kusma emzirme döngüsüne giriyoruz, 10-11 gibi de iyice ağlamaya başıyor. 2-3 gibi uyuyor. Ben de bayılıyorum o uyuyunca
canım gündüzleri uyuduğu ortam aydınlık oluyor mu? Bazen ne yaparsak yapalım onlar kendi düzenini kuruyor.Ben küçükken geceleri asla uyumazmışım
Yanına müzik açıp bırakmaya denedin mi ? Bazen öyle uyuduysa yanına bir ses açıyorum yağmur sesi veya piyano.Ben bulaşık makinesini yerleştiriyorum uyanmıyor.

Kesinlikle sıcak bir şey çay kahve koyup soğumadan içtiğim çok nadir
Kızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire 41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama
Canım bence önemli bir fark değil erkek bebek.Benim eşimin de başı biraz büyük hamileyken de bebek başı öndeydi.Doktor genetiktir demişti

Biz 10 gün sonra 3. Ayımızı doldurcaz. 39 cm di geçen hafta. Bence normal ya erkek bebeklerin daha büyük oluyo bildiğim kadarıyla
Bencede normal ama içime kurt düşürdü
Biz yarın gidicez sanırım canım peki napmak lazım o durumda ne dedi baska
Takip edin dedi sadece.
Benimde eşimin kafası biraz büyük

Merhaba benim bu ay 5 nisandan beri yumurta akıntısı gibi akıntım var femara kullanmıştım 7 nisanda kontrole gittim doktor 1 tane çatlayan yumurta gösterdi yeni çatlamış mutlaka değerlendir dedi değerlendirdik ve benim hala yumurta akıntısı gibi akıntım var 2 senedir deniyoruz ama hiç böyle olmamıştı başına gelip de hamile olduğunu öğrenen varmı 22 nisan regl tarihim biliyorum çok erken ama daha önce hiç böyle olmadığı için merak ediyorum

Kızlar bizim bebeye bugün bişey oldu meme emerken ağlıyor uykuya geçemiyior ondsb mi acaba hiç böyle yapmazdı ya

Kizlar benim bebem aç da olsa tok da olsa parmagini emiyo. Dun gece coks coks emme sesine uyandim hatta:)karnim cok acikti mi demek istio anlamadim ki..yiyeli cok olmadi bu resimde yine buldu parmagini emio.
Maşallah
Ya bizimki mama yememeye başladı neden olabilir acaba memede süt yok ama mama içmedi napcam aç olsa dururmu
Sevmemistir tadını.bazi mamalarin tadı iyi değilmiş.ben hipp veriyorum tadı güzel.
Kızlar bakın ne yaptım
Eline sağlık çok güzel olmuş cnm

Kızlar bizim bebeye bugün bişey oldu meme emerken ağlıyor uykuya geçemiyior ondsb mi acaba hiç böyle yapmazdı ya
Benim de öyke memeyi almak bile istemiyor uykusu olduğunu da anlıyorum memede uyur dşye mele veriyorum almıyor ağlıyor biraz cebelleştşkten sonra aluyo

Canım gazı veya reflü durumu yoksa atak huysuzluğu olabilir .Ben geçtiğimiz hafta bolca yaşadım bu hafta daha iyi.Memeyi bırakıp tekrar almak istiyordu.Ağlarken memeyi tutturmaya çalışıyordum

Ya kızlar bizim oğlanın 2 gündür saçı dökülmeye başladı çok üzülüyorum duygulandım biliyorum dert değil ama yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…