Aynen bende ne yapsam.uyandi bilinc altıma yerlesmis herhlade yerimden kipirdayamiyorum o yüzden ya besige koysam işimi yaossm kahvemi içsem yokBnde uyudu bı kahve yapım diyorum uyanıyor gerçekten kahve konusuna uyanıyorlar yabulaşık üç gündür duruyordu dün gece eşim halletti bugün bı arkadaşım gelecek bebişi görmeye diye
Yatakta mi yatıyor sizin anakucagin damı yatağa yaptirsammi genede yaBnde uyudu bı kahve yapım diyorum uyanıyor gerçekten kahve konusuna uyanıyorlar yabulaşık üç gündür duruyordu dün gece eşim halletti bugün bı arkadaşım gelecek bebişi görmeye diye
benimki kucakta emerek uyuyor yerden bir çöp bile alamıyorumYatakta mi yatıyor sizin anakucagin damı yatağa yaptirsammi genede ya
Canım oda çok zor bizimki emerek uyuyor hemen ana kucağına.koyuyorum sallıyorum orda uyuyor öyle denedin mi emdikten uyuduktan sonra koymayıbenimki kucakta emerek uyuyor yerden bir çöp bile alamıyorumüstelik kucak çocuklsrı sling kanguru sever dediler aldım ikisinde de durmuyor kafasını atıyor. ben bütün gün yataktan çıkmıyorum resmen uyku eğitimini iple çekiyorum
deneyeyim teşekkür ederim anakucağı manuel mi sizin keşke elektrikli kendi sallayanlardan alsaymışım diyorum. evet arkadaşım çok zor kaç kere altıma bile yapacağım diye düşündüm ev işi bırak kalkıp tuveşete gidemiyorsunCanım oda çok zor bizimki emerek uyuyor hemen ana kucağına.koyuyorum sallıyorum orda uyuyor öyle denedin mi emdikten uyuduktan sonra koymayı
Bizimki manuel mamma şeklinde olan varya ondan ana markası başkadeneyeyim teşekkür ederim anakucağı manuel mi sizin keşke elektrikli kendi sallayanlardan alsaymışım diyorum. evet arkadaşım çok zor kaç kere altıma bile yapacağım diye düşündüm ev işi bırak kalkıp tuveşete gidemiyorsun
Biz 10 gün sonra 3. Ayımızı doldurcaz. 39 cm di geçen hafta. Bence normal ya erkek bebeklerin daha büyük oluyo bildiğim kadarıylaKızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama.
Biz yarın gidicez sanırım canım peki napmak lazım o durumda ne dedi baskaKızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama.
Bir akşam eşimle oğluşumu da alıp dışarı çıkacaktık.Kayınvalidem uyuyor mu göreyim dedi.Dışarı çıkacağız dedim bana bırakın dedi.2 saat bıraktım döndüğümde bebeğimi sarmış sarmalamışAy ben de tam tersi, bebegi kimselere birakmiyorum 2 saat olsa bile. Hatta kayinvalidem bozuluyo anliyorum. Gecen dedi kizim sen de bak git kocanla bi kahve ic gel ben bakarim diye. Ben hemen itiraz ettim ay yok aglarsa bensiz durmaz diyeyani sanki benden baska kimse begegime bnmki kadar iyi bakamiycakmis gibi geliyo bi de kv de olsa annem de olsa guvenemiyorum. Belki zamanla kırılır bu tutumum cunku anliyorum biraz kıl oluyolar bana bebegi hic birakmadigim icin
canım gündüzleri uyuduğu ortam aydınlık oluyor mu? Bazen ne yaparsak yapalım onlar kendi düzenini kuruyor.Ben küçükken geceleri asla uyumazmışımGündüz genelde düzenli ama akşam bir şey oluyor bebişe ve gaz kusma emzirme döngüsüne giriyoruz, 10-11 gibi de iyice ağlamaya başıyor. 2-3 gibi uyuyor. Ben de bayılıyorum o uyuyunca
Yanına müzik açıp bırakmaya denedin mi ? Bazen öyle uyuduysa yanına bir ses açıyorum yağmur sesi veya piyano.Ben bulaşık makinesini yerleştiriyorum uyanmıyor.Kızlar bebişi uuyunca iş yapamayan bir benmiyim acabagündüz ana kucağında uyuyor yatağına koyamıyorum hemen uyanıyor. bunda uyancak gibi olunca hemen sallıyorum çünkü. Uyuduğu zamanda salonun ortasında duruyor bı iş yapamiyor ses duysa uyaniyor diye
Kesinlikle sıcak bir şey çay kahve koyup soğumadan içtiğim çok nadirBnde uyudu bı kahve yapım diyorum uyanıyor gerçekten kahve konusuna uyanıyorlar yabulaşık üç gündür duruyordu dün gece eşim halletti bugün bı arkadaşım gelecek bebişi görmeye diye
Canım bence önemli bir fark değil erkek bebek.Benim eşimin de başı biraz büyük hamileyken de bebek başı öndeydi.Doktor genetiktir demiştiKızlar 3. Ayda kafa çapı ne kadar oldu bebeklerinizde. Bize biraz kafası iri dedi hemşire41 olmuş. Normali 40,5 aslında çok da büyük değil bence ama
Bencede normal ama içime kurt düşürdüBiz 10 gün sonra 3. Ayımızı doldurcaz. 39 cm di geçen hafta. Bence normal ya erkek bebeklerin daha büyük oluyo bildiğim kadarıyla
Takip edin dedi sadece.Biz yarın gidicez sanırım canım peki napmak lazım o durumda ne dedi baska
Benimde eşimin kafası biraz büyükBir akşam eşimle oğluşumu da alıp dışarı çıkacaktık.Kayınvalidem uyuyor mu göreyim dedi.Dışarı çıkacağız dedim bana bırakın dedi.2 saat bıraktım döndüğümde bebeğimi sarmış sarmalamışGözleri dolmuş şekilde kapıyı açtı ne oldu dedik.Oğlum etrafa bakıyormuş melekler güldürüyormuş o da duygulanmış
canım gündüzleri uyuduğu ortam aydınlık oluyor mu? Bazen ne yaparsak yapalım onlar kendi düzenini kuruyor.Ben küçükken geceleri asla uyumazmışım
Yanına müzik açıp bırakmaya denedin mi ? Bazen öyle uyuduysa yanına bir ses açıyorum yağmur sesi veya piyano.Ben bulaşık makinesini yerleştiriyorum uyanmıyor.
Kesinlikle sıcak bir şey çay kahve koyup soğumadan içtiğim çok nadir
Canım bence önemli bir fark değil erkek bebek.Benim eşimin de başı biraz büyük hamileyken de bebek başı öndeydi.Doktor genetiktir demişti
MaşallahKizlar benim bebem aç da olsa tok da olsa parmagini emiyo. Dun gece coks coks emme sesine uyandim hatta:)karnim cok acikti mi demek istio anlamadim ki..yiyeli cok olmadi bu resimde yine buldu parmagini emio.
Sevmemistir tadını.bazi mamalarin tadı iyi değilmiş.ben hipp veriyorum tadı güzel.Ya bizimki mama yememeye başladı neden olabilir acaba memede süt yok ama mama içmedi napcam aç olsa dururmu
Eline sağlık çok güzel olmuş cnmKızlar bakın ne yaptım
Ataktan bunların hepsiKızlar bizim bebeye bugün bişey oldu meme emerken ağlıyor uykuya geçemiyior ondsb mi acaba hiç böyle yapmazdı ya
Benim de öyke memeyi almak bile istemiyor uykusu olduğunu da anlıyorum memede uyur dşye mele veriyorum almıyor ağlıyor biraz cebelleştşkten sonra aluyoKızlar bizim bebeye bugün bişey oldu meme emerken ağlıyor uykuya geçemiyior ondsb mi acaba hiç böyle yapmazdı ya
Canım gazı veya reflü durumu yoksa atak huysuzluğu olabilir .Ben geçtiğimiz hafta bolca yaşadım bu hafta daha iyi.Memeyi bırakıp tekrar almak istiyordu.Ağlarken memeyi tutturmaya çalışıyordumKızlar bizim bebeye bugün bişey oldu meme emerken ağlıyor uykuya geçemiyior ondsb mi acaba hiç böyle yapmazdı ya
İkisinde de kuzumYatakta mi yatıyor sizin anakucagin damı yatağa yaptirsammi genede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?