Melatonin içeren ürünleri önermiyorlar bu doğal içerikliymiş. Yenidoğandan itibaren kullanıyormuş bu.Canım ben kullanmadım da doktorlar uyku için damlayı önermiyorlar sonrası için çok problem olabiliyormuş. Ve genelde 2 yaşından sonra uyku damlaları kullanılıyor diye biliyorum. Yine de kullanan birileri varsa daha faydalı olabilir yorumu, ben kendi fikrimi söyledim
Az evel dedim ki Tunaya memeyi kendin bırakıp ağlayamazsınKızlar bizimki meme emiyor sonra kendini çekip ağlıyor gazdan mi ataktan mi neden bu acaba
Az evel dedim ki Tunaya memeyi kendin bırakıp ağlayamazsınuykusu olabilir.
Bugun bana doktor dediki dis etleri kasinmaya başlayınca memeyi kasiyici gibi kullanir ceker sundurur onunla kasimaya calisabilir dedi bu aydan sonra. Biz pzt gunu tam 3 aylik olucaz.Biraz dolandirdim sonra gene teklif ettim hunhrca saldırdı emdi ve uyudu şuanda kısa bir şekerleme sanırım
Tam olarak yaşadığım şeyi anlamlandırdımBugun bana doktor dediki dis etleri kasinmaya başlayınca memeyi kasiyici gibi kullanir ceker sundurur onunla kasimaya calisabilir dedi bu aydan sonra. Biz pzt gunu tam 3 aylik olucaz.
Uaa kizlar aglayan bebegi kucaga almamak olir mu yaaa. Aranizdaki bag zarar görür uzmanlarin hepsi böyle söylüyor. Ve diyorlarbag yoksa tesir olmaz. Coxuk muhakkak birine baglanir sonra ve onun tesirine girer hele ergenliginde hic laf dinletemezsiniz. Ortalik cok kötü. Bagi simdiden kurmak lazim aman diyeyim ve ekleyeyim lutfen adem gunesin pedagoji okulu videolarini izleyin bana hak vereceksiniz. Cocugunuza ve kendinize yapacaginiz en ama en buyuk yatirim gerisi yalan
Evet meme ucunu uzatuyo resmen bizimkideBugun bana doktor dediki dis etleri kasinmaya başlayınca memeyi kasiyici gibi kullanir ceker sundurur onunla kasimaya calisabilir dedi bu aydan sonra. Biz pzt gunu tam 3 aylik olucaz.
Bugun bana doktor dediki dis etleri kasinmaya başlayınca memeyi kasiyici gibi kullanir ceker sundurur onunla kasimaya calisiabilir dedi bu aydan sonra. Biz pzt gunu tam 3 aylik olucaz.Biraz dolandirdim sonra gene teklif ettim hunhrca saldırdı emdi ve uyudu şuanda kısa bir şekerleme sanırım
Oyyy kiyamam aglamisDiş mi geliyor ya
Bence geliyor bizimki de aynı Masal kuşla. Annemle bugün iyice baktık baya baya diş gibi duruyor. Dilini çekmediği için güzel fotoğraf çekemiyorumDiş mi geliyor ya
Bizimkide bugün çok huysuz napcami şaşırdım çok yoruldumBence geliyor bizimki de aynı Masal kuşla. Annemle bugün iyice baktık baya baya diş gibi duruyor. Dilini çekmediği için güzel fotoğraf çekemiyorumçıkması zaten 2 3 hafta sürüyormuş. 4. Ay gibi çıkacak dişler sanırım. Benim de dişlerim erken çıkmış. Ben sonra ek gıdaya başlarım
Diş olabilir canım baktın mı hiç ağzınaBizimkide bugün çok huysuz napcami şaşırdım çok yoruldum
Hahaha evet ya.esim öğretmen meslekci.bazen çocuklara uygulama yaptırıyorlar belki yoruluyordur ama bende evde yoruluyorum3 aydır bir fiil eşim hasta burnunun akmadığı öksürmediği bir gün olmadı nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar bilmiyorum 1 gün iyiyse 10 gün kötü birde bunlar iş yerinde dünyayı kurtarıyorlar sanıyorum yoksa bu kadar yorulamazlar
Aynısını oğlumda yapmıştım çok zorluk çektim.simdi kızımda emzirip portatif beşigine koyup emziği veriyorum biraz mız mız ediyor almayınca umudunu kesip ya uyuyor ya da beşikte bakiniyor etrafaBizimki ağ dese hemen kucama alıyorum bende ağlama sesine tahammülum yok hiç banada ilk başta alma alismain dediler bebem sonuçta alcsm koklucam dedim
Ay kıyamam ya.dis gibi sanki.elline geliyor mu biraz cnm.Diş mi geliyor ya
Yaaa yerim yaaaDiş mi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?