Canım ben sezeryan oldum 10 gün korse takmaya başladım yaklaşık bir ay gün içinde birkaç saat taktım şimdi takmıyorum karnımda hiç kalmadıKızlar korse takmaya başladınız mı? Doktorum ilk 6 hafta korse takılmayacak demişti. 6. haftamız bitti. Nasıl bir korse takmalıyız? Kullanan, tecrübesi olan var mı? Benim karnım hala 8 aylık hamile gibi
Karni tok olsa bile habire meme istiyoGündüzleri bebişleriniz sizi de sürekli emiyor mu ?
Ben korse almadim ama oysho markanin yuksek bel kendinden korseli gibi duran taytlari var. Ben gecen sene S beden almıştım normalde de giyiuidum. Simdi dogum sonrasi kilo verdim tabi ama hepsi gitmedi bu S beden taytimin karin kismi belime kadar sıkı sıkıya tuttu cok guzel oldu. Tavsiye ederim.Kızlar korse takmaya başladınız mı? Doktorum ilk 6 hafta korse takılmayacak demişti. 6. haftamız bitti. Nasıl bir korse takmalıyız? Kullanan, tecrübesi olan var mı? Benim karnım hala 8 aylık hamile gibi
Alerji uzmanı değil canım çocuk doktoru. Bu haftalıkta kesin tanıyı koyamıyorlar zaten. Burun etleri şiş nefes alışı hırıltılı, aşırı kızarıyor, dokundupum yer kıpkırmızı, döküntüsü var, göz kapakları kırmızı, çok gürültülü kaka yapıyor, ve tabi mukuslu kaka.. bunlarla beraber çok huzursuzdu, aşırı gazlıydı..Çocuk alerji uzmanı mı kesti çocuk hastalıkları uzmanı mı?
Ben sezeryan oldum, eve çıktığım günün sabahı hastanede korse taktılar yürürken. Çok basit bir lastik ve çırtçırtlı. Ayakta olduğun zamanlar tak yatarken çıkar dedi doktorum.. bi kaç gün taktım sadece.Kızlar korse takmaya başladınız mı? Doktorum ilk 6 hafta korse takılmayacak demişti. 6. haftamız bitti. Nasıl bir korse takmalıyız? Kullanan, tecrübesi olan var mı? Benim karnım hala 8 aylık hamile gibi
Çok geçmiş olsun, şifa bulsun tüm yavrularAlerji uzmanı değil canım çocuk doktoru. Bu haftalıkta kesin tanıyı koyamıyorlar zaten. Burun etleri şiş nefes alışı hırıltılı, aşırı kızarıyor, dokundupum yer kıpkırmızı, döküntüsü var, göz kapakları kırmızı, çok gürültülü kaka yapıyor, ve tabi mukuslu kaka.. bunlarla beraber çok huzursuzdu, aşırı gazlıydı..
doktor süt ve ürünlerini, yumurtayı, domatesi ve tahini keselim bi bakalım dedi.. alerjik bebek olduğunu düşünüyorum belirtilerin hepsi o yönde dedi.. baya rahatladı aslında ama koliklik durumu şiddeti azalsa da devam ediyor..albatroza
Paketli gıdalar mi yemisyorsun şimdi canım bir de kakası nasıl bidede egzama var yüzünde suanBebeğinde besin alerjisi olan anneler,
Benim bebeğimde de besin alerjisinden şüphelendi bir çocuk doktoru. Süt yumurta kuruyemiş çikolata kakao keseceksin dedi. 3 4 gün aç kaldım neredeyse. Gaz yapan yiyecekleri de çıkarınca aç kalıyorsun gerçekten. Sonra bebeğimde egzama ve döküntü artınca ve aşıdan sonra olunca korkup çocuk alerji uzmanı doçent doktora gittim. Diğer doktora çok kızdı. Bu kadar katı diyete gerek olmadığını, hatta diyet yapmamamı söyledi. Bebeklerde egzamaların yalnızca üçte biri besin alerjisi kaynaklı imiş. Her şeyi yememi yalnızca yediğim her şeyi yazmamı, bebeğin kakasının da fotoğrafını çekmemi istedi. Gerçekten her şeyi yedim ve fark ettim ki benim oğlumda egzama ve gaz sancısı, tuvalete zor çıkma sadece paketli gıda tükettiğim zaman oluyor. Eğer diğer doktora uysa idim sütüm zaten az tamamen kesilecekti. Üniversitede de çocuk alerji bölümüne gösterdim. Onlara da aynı şekilde anlattım. Diyet önerilmiyor. Yalnızca çocuk doktoru önerisi ile diyet yapmayın. Muhakkak iyi bir çocuk alerji uzmanına görünün.
Aynı canım kaç gündür uyumuyor bugün doktoa gittik mama icirdik arabada uyudu eve gelince uyudu evde olunca uyusads uyanıyor hemenBebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor? Bizimki bir kere zor uyuyor 2 saat falan. Memede uyuyor 10-15dk, bazı günler hiç uyumuyor bugün gibi. Akşama doğru yorgunluktan deliriyor, uykuya dalamıyor. Kabus yaşatıyor bana.
Egzama nasıl bir şey bana resmini atabilir misin? Bizimkinin iki kaşının ortası pullu kabarık gibi emin olamadımPaketli gıdalar mi yemisyorsun şimdi canım bir de kakası nasıl bidede egzama var yüzünde suan
Ben iki tane alerji uzmanı gördüm onlar böyle diyeti katı ve yanlış buluyorlar. Başıma geldi o yüzden uyarmak istedim. Yavaş yavaş deneyip ona göre kesmek daha mantıklı gibi sanki. Ama ben de hala kuruyemiş yemiyorum mesela doktor her şeyi ye demesine rağmen alerjik diye geriliyorum. İnsan bebeği için aç bile kalır. Sizi çok iyi anlıyorum. Aynısı benim başımda da var.Alerji uzmanı değil canım çocuk doktoru. Bu haftalıkta kesin tanıyı koyamıyorlar zaten. Burun etleri şiş nefes alışı hırıltılı, aşırı kızarıyor, dokundupum yer kıpkırmızı, döküntüsü var, göz kapakları kırmızı, çok gürültülü kaka yapıyor, ve tabi mukuslu kaka.. bunlarla beraber çok huzursuzdu, aşırı gazlıydı..
doktor süt ve ürünlerini, yumurtayı, domatesi ve tahini keselim bi bakalım dedi.. alerjik bebek olduğunu düşünüyorum belirtilerin hepsi o yönde dedi.. baya rahatladı aslında ama koliklik durumu şiddeti azalsa da devam ediyor..albatroza
Kakasını günde bir kez zorla yapıyor. Egzama bebeklerde olan bir şey. Ama doktora gidip görünmekte fayda var. Evet, paketli gıda yediğim zaman hemen egzaması çıkıyor.Paketli gıdalar mi yemisyorsun şimdi canım bir de kakası nasıl bidede egzama var yüzünde suan
Canım kırmızı kabarcıklar okuyory bide çok kuru oluyor kasının arasunda da vardı beyaz bizim ona konak dedi doktorEgzama nasıl bir şey bana resmini atabilir misin? Bizimkinin iki kaşının ortası pullu kabarık gibi emin olamadım
Bizde bugün gittij ama onu yeme falan demedi bana sadece nemlendirici yazdıKakasını günde bir kez zorla yapıyor. Egzama bebeklerde olan bir şey. Ama doktora gidip görünmekte fayda var. Evet, paketli gıda yediğim zaman hemen egzaması çıkıyor.
O zaman bizde ki konak sanırım saçı da biraz kepekli yarın zeytinyağı ile masaj yapayım bariCanım kırmızı kabarcıklar okuyory bide çok kuru oluyor kasının arasunda da vardı beyaz bizim ona konak dedi doktor
İnanki alerji için yeme dedikleri beni zorlamıyor, peyniri çok yerdim ama idare ediyorum. Cok kıvranıyordu bir hafta boyunca yavaş yavaş rahatladı. Ama belki de büyüdüğü için, bilmiyorum ki.. beni asıl zorlayan gaz için benim kendime yaptığım eziyetli diyet.. asıl ondan vazgeçmem lazım.. ama hangi sebzeue baksam gaz yapar yazıyor internetteBen iki tane alerji uzmanı gördüm onlar böyle diyeti katı ve yanlış buluyorlar. Başıma geldi o yüzden uyarmak istedim. Yavaş yavaş deneyip ona göre kesmek daha mantıklı gibi sanki. Ama ben de hala kuruyemiş yemiyorum mesela doktor her şeyi ye demesine rağmen alerjik diye geriliyorum. İnsan bebeği için aç bile kalır. Sizi çok iyi anlıyorum. Aynısı benim başımda da var.
Ben çay bile içmiyordum gaz yapıyor diye. Sonra baktım çay içince de gazlı içmesem de. Gaz yapıyor yazan hiçbir şeyi tüketmiyorum normalde. O beni de yoruyor.İnanki alerji için yeme dedikleri beni zorlamıyor, peyniri çok yerdim ama idare ediyorum. Cok kıvranıyordu bir hafta boyunca yavaş yavaş rahatladı. Ama belki de büyüdüğü için, bilmiyorum ki.. beni asıl zorlayan gaz için benim kendime yaptığım eziyetli diyet.. asıl ondan vazgeçmem lazım.. ama hangi sebzeue baksam gaz yapar yazıyor internette
Beyaz pul pul ise konak sanırım canım egzama pütürlü kırmızı ama nrmlendiri kullan sen gene benceO zaman bizde ki konak sanırım saçı da biraz kepekli yarın zeytinyağı ile masaj yapayım bari
Şimdi neler yiyorsun peki canım?Ben çay bile içmiyordum gaz yapıyor diye. Sonra baktım çay içince de gazlı içmesem de. Gaz yapıyor yazan hiçbir şeyi tüketmiyorum normalde. O beni de yoruyor.
Amin cnm sağol.Çok geçmiş olsun canım Allah korktukları dan emin kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?