2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 88 40,4%
  • erkek

OY: 112 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    218
Eğitici kumanda aldım bakalım severse size de yazarım.Eğer kullanan varsa bizimkiler için erken mi sizce? Büşra var influencer bizimle yakın zamanda doğum yaptı ondan gördüm kızı severek oynuyormuş denicem bakalım

Ben de deneyim.Zeytinyağı ile yapıp temizliyorum ama tekrar başlıyor😔

Sağol canım internetten de baktım 17.haftaya kadar yapılıyor yazıyordu.

Aaa bilmiyordum hiç bundan sonrası için öyle yapayım ama bizde genelde yatırıp tutarken hareketlerini kısıtlıyoruz diye çok ağlıyor
Şampuanı değiştirmeyi dene canım o zaman müstelanın konak için şampuanı vardı sanırım başka markada illaki vardır bizdede bazı şampuanlar nasıl kepek yapıyor onlarda da iyi gelmeyebilir deriyi kurutuyor demekki

Kızlar günü nasıl geçiriyorsunuz?Bizim sabahları şarkı söyleme,dans etmeyle geçiyor.Piyanolu halı,zeka kartları,hışırtılı kitap,anakucağındaki oyuncakla oynama ve kitap okuma yapıyoruz.Bir de beşiğinde ayıcıklarıyla bazen oynuyor.Bazen eğitici tırtıldan şarkı dinliyoruz ama zaman bazen geçmiyor.Bir düzen kurmaya çalışıyorum daha olmadı ama normal tabi. Tummy time pek sevmiyor ama omzumda başını tutarak evi gezmeyi seviyor.Sizler neler yapıyorsunuz?
Sabah alt değiştirmeden sonra baya bir sohbet ediyorım onunla sonra oyun halısına koyuyorum yarım saat falan oyalanıyor öyle sonrasında çıngırakları hışırtılı kitaplarıyla oynatıyorum onlardanda sıkılımca kucağımda ev turlatıyorum sonra uyku geliyor tekrar uyandıktan sonra şarkılar söylüyorum müzik açıp karşısında oynuyorum🤭 minik kitapları var onları göstererek içindeki şeyleri tanıtıyorun bazen hikayeleştiriyorum yüzüstü koyup karşısına ışıklı oyuncak koyuyorum o şekilde de biraz kalıyor sonra sıkılımca tekrar kucakta ev turlaması pencereden dışarıyı izlemeyide çok seviyor ama çoğunluğumuz kucakta geçiyor anakucağındada çıngıraklarıyla oynuyor genelde

Acaba bebeklerimiz mi fazla yapıyor da taşma oluyor
Bende molfix kullanıyorum canım normal seviyede kaka yaparsa hiç taşmıyor ama eğer fazla yapmışsa bazen iki gün bekleyip yapıyor o zaman taşıyor bizimde ben molfixden memnunun gece hiç altını almıyorum sabaha kadar duruyor çişini hiç taşırmadı şimdiye kadar

Aslinda uyudugu odadan dolayi burnu tikaniyomus bende yatak odasinin petegini kapsttim surekli tikaniyodu zor cikariyorum burnundakileri
Aslında sabah bizim bile tıkanıyor kış günü kalorifer kuru hava falan normaldir bence ama illa içimize kurt düşürecekler işte 🤷🏻‍♀️
Acaba bebeklerimiz mi fazla yapıyor da taşma oluyor
Ay hiç bilmiyorum ya arka ve önüde içe doğru kıvırıyorum halbuki ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ki🥹
Bende molfix kullanıyorum canım normal seviyede kaka yaparsa hiç taşmıyor ama eğer fazla yapmışsa bazen iki gün bekleyip yapıyor o zaman taşıyor bizimde ben molfixden memnunun gece hiç altını almıyorum sabaha kadar duruyor çişini hiç taşırmadı şimdiye kadar
Çok yapınca kaçarı yok herkesin taşıyor galiba 🫠 birde o lekeler için uğraşıyorum iki saat çitiliyorum falan yoksa çıkmıyor kalıyor makinada öncesinde tamamen temizlemezsem

Kızlar günü nasıl geçiriyorsunuz?Bizim sabahları şarkı söyleme,dans etmeyle geçiyor.Piyanolu halı,zeka kartları,hışırtılı kitap,anakucağındaki oyuncakla oynama ve kitap okuma yapıyoruz.Bir de beşiğinde ayıcıklarıyla bazen oynuyor.Bazen eğitici tırtıldan şarkı dinliyoruz ama zaman bazen geçmiyor.Bir düzen kurmaya çalışıyorum daha olmadı ama normal tabi. Tummy time pek sevmiyor ama omzumda başını tutarak evi gezmeyi seviyor.Sizler neler yapıyorsunuz?
Biz daha oyuncaklarla pek oynamıyoruz çok çabuk sıkılıyor yatağında dönence açınca oyalanıyor biraz izleyip gülüyor ses çıkarıyor kendi kendine 5 10 dakika en fazla piyano halısında 5 dakika ana kucağında da çok durmuyor mutfakta iş yapamıyorum muhabbet etmeyi seviyor ama her şeyden çabuk sıkılıyor galiba benim oğlum 🐣

Back