- 24 Ocak 2024
- 328
- 253
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şampuanı değiştirmeyi dene canım o zaman müstelanın konak için şampuanı vardı sanırım başka markada illaki vardır bizdede bazı şampuanlar nasıl kepek yapıyor onlarda da iyi gelmeyebilir deriyi kurutuyor demekkiBen de deneyim.Zeytinyağı ile yapıp temizliyorum ama tekrar başlıyor
Sağol canım internetten de baktım 17.haftaya kadar yapılıyor yazıyordu.
Aaa bilmiyordum hiç bundan sonrası için öyle yapayım ama bizde genelde yatırıp tutarken hareketlerini kısıtlıyoruz diye çok ağlıyor
Sabah alt değiştirmeden sonra baya bir sohbet ediyorım onunla sonra oyun halısına koyuyorum yarım saat falan oyalanıyor öyle sonrasında çıngırakları hışırtılı kitaplarıyla oynatıyorum onlardanda sıkılımca kucağımda ev turlatıyorum sonra uyku geliyor tekrar uyandıktan sonra şarkılar söylüyorum müzik açıp karşısında oynuyorumKızlar günü nasıl geçiriyorsunuz?Bizim sabahları şarkı söyleme,dans etmeyle geçiyor.Piyanolu halı,zeka kartları,hışırtılı kitap,anakucağındaki oyuncakla oynama ve kitap okuma yapıyoruz.Bir de beşiğinde ayıcıklarıyla bazen oynuyor.Bazen eğitici tırtıldan şarkı dinliyoruz ama zaman bazen geçmiyor.Bir düzen kurmaya çalışıyorum daha olmadı ama normal tabi. Tummy time pek sevmiyor ama omzumda başını tutarak evi gezmeyi seviyor.Sizler neler yapıyorsunuz?
Bende molfix kullanıyorum canım normal seviyede kaka yaparsa hiç taşmıyor ama eğer fazla yapmışsa bazen iki gün bekleyip yapıyor o zaman taşıyor bizimde ben molfixden memnunun gece hiç altını almıyorum sabaha kadar duruyor çişini hiç taşırmadı şimdiye kadarAcaba bebeklerimiz mi fazla yapıyor da taşma oluyor
Aslında sabah bizim bile tıkanıyor kış günü kalorifer kuru hava falan normaldir bence ama illa içimize kurt düşürecekler işteAslinda uyudugu odadan dolayi burnu tikaniyomus bende yatak odasinin petegini kapsttim surekli tikaniyodu zor cikariyorum burnundakileri
Ay hiç bilmiyorum ya arka ve önüde içe doğru kıvırıyorum halbuki ben mi yanlış yapıyorum anlamadım kiAcaba bebeklerimiz mi fazla yapıyor da taşma oluyor
Çok yapınca kaçarı yok herkesin taşıyor galibaBende molfix kullanıyorum canım normal seviyede kaka yaparsa hiç taşmıyor ama eğer fazla yapmışsa bazen iki gün bekleyip yapıyor o zaman taşıyor bizimde ben molfixden memnunun gece hiç altını almıyorum sabaha kadar duruyor çişini hiç taşırmadı şimdiye kadar
Biz daha oyuncaklarla pek oynamıyoruz çok çabuk sıkılıyor yatağında dönence açınca oyalanıyor biraz izleyip gülüyor ses çıkarıyor kendi kendine 5 10 dakika en fazla piyano halısında 5 dakika ana kucağında da çok durmuyor mutfakta iş yapamıyorum muhabbet etmeyi seviyor ama her şeyden çabuk sıkılıyor galiba benim oğlumKızlar günü nasıl geçiriyorsunuz?Bizim sabahları şarkı söyleme,dans etmeyle geçiyor.Piyanolu halı,zeka kartları,hışırtılı kitap,anakucağındaki oyuncakla oynama ve kitap okuma yapıyoruz.Bir de beşiğinde ayıcıklarıyla bazen oynuyor.Bazen eğitici tırtıldan şarkı dinliyoruz ama zaman bazen geçmiyor.Bir düzen kurmaya çalışıyorum daha olmadı ama normal tabi. Tummy time pek sevmiyor ama omzumda başını tutarak evi gezmeyi seviyor.Sizler neler yapıyorsunuz?
Mustelanın normal şampuanını kullanıyordum bakayım deneyim canımŞampuanı değiştirmeyi dene canım o zaman müstelanın konak için şampuanı vardı sanırım başka markada illaki vardır bizdede bazı şampuanlar nasıl kepek yapıyor onlarda da iyi gelmeyebilir deriyi kurutuyor demekki
Bizimki de etrafı izlemeyi çok seviyor dedesi kucağında gezdirip duruyor hiç ses çıkarmıyor bırakınca kızıyorSabah alt değiştirmeden sonra baya bir sohbet ediyorım onunla sonra oyun halısına koyuyorum yarım saat falan oyalanıyor öyle sonrasında çıngırakları hışırtılı kitaplarıyla oynatıyorum onlardanda sıkılımca kucağımda ev turlatıyorum sonra uyku geliyor tekrar uyandıktan sonra şarkılar söylüyorum müzik açıp karşısında oynuyorumminik kitapları var onları göstererek içindeki şeyleri tanıtıyorun bazen hikayeleştiriyorum yüzüstü koyup karşısına ışıklı oyuncak koyuyorum o şekilde de biraz kalıyor sonra sıkılımca tekrar kucakta ev turlaması pencereden dışarıyı izlemeyide çok seviyor ama çoğunluğumuz kucakta geçiyor anakucağındada çıngıraklarıyla oynuyor genelde
Benim de tam olarak öyle oluyorBende molfix kullanıyorum canım normal seviyede kaka yaparsa hiç taşmıyor ama eğer fazla yapmışsa bazen iki gün bekleyip yapıyor o zaman taşıyor bizimde ben molfixden memnunun gece hiç altını almıyorum sabaha kadar duruyor çişini hiç taşırmadı şimdiye kadar
Benim de öyleydi canım her gün tekrar ettikçe alışmaya başladı. İlk zamanlarda 5 dk bile durmuyordu artık 20 dk durabiliyor bu da beni çok rahatlatıyor yemek yapma açısından özellikle.Zamanla sıkılması geçer benceBiz daha oyuncaklarla pek oynamıyoruz çok çabuk sıkılıyor yatağında dönence açınca oyalanıyor biraz izleyip gülüyor ses çıkarıyor kendi kendine 5 10 dakika en fazla piyano halısında 5 dakika ana kucağında da çok durmuyor mutfakta iş yapamıyorum muhabbet etmeyi seviyor ama her şeyden çabuk sıkılıyor galiba benim oğlum![]()
Dogumdan sonra kilo aldım bende 2 haftadır diyetteyim 4 kilo gittiKızlar kilolarınız ne durumda?Ben ilk ay doğum sebebiyle galiba 10 kilo verdim ama hala 8 kilo fazlam var veremedim.Youtubetan Leslieye başlamak istiyorum,evde koşu bandında yürümeye başlamıştım ama kızım uzun süre uyumadığı için zor geldi.Emzirmekle de kilo veremedim ya sizde durumlar nasıl
Tutma yeri ince olan çıngıraklar ideal oluyor diğer türlü kalın olanları alamıyor eline arkadaşım vermişti ama diyor gittim ucuzcudan almıştım bunları onları hep tutuyor hem hafifde onlar kaliteli olsun diye aldıklarım ağır geldi tutamadı ama o ucuz çıngıraklı tutup sallıyorBizimki de etrafı izlemeyi çok seviyor dedesi kucağında gezdirip duruyor hiç ses çıkarmıyor bırakınca kızıyorÇıngırak 1 tane vardı mantar şeklinde tutamadı onu o yüzden ilgilenmiyor başka şekilde alayım onu da deneyim bakalım.Seninkilerin şekli nasıl canım tutabiliyor mu? Karşısında oynama fikrine bayıldım kilo vermeye de yardımı olur belki bende deneyeyim
Benim de tam olarak öyle oluyor2 günde bir yapıyor nasıl bu kadar çok yapıyor diyorum o zamanlarda taşıyor.
Benim de öyleydi canım her gün tekrar ettikçe alışmaya başladı. İlk zamanlarda 5 dk bile durmuyordu artık 20 dk durabiliyor bu da beni çok rahatlatıyor yemek yapma açısından özellikle.Zamanla sıkılması geçer bence![]()
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?Dogumdan sonra kilo aldım bende 2 haftadır diyetteyim 4 kilo gitti
Ben de bakayım bakalım.Hep internetten alıyorum gerçi çok fazla kalabalık yerlere gitmeye çekiniyorum halaTutma yeri ince olan çıngıraklar ideal oluyor diğer türlü kalın olanları alamıyor eline arkadaşım vermişti ama diyor gittim ucuzcudan almıştım bunları onları hep tutuyor hem hafifde onlar kaliteli olsun diye aldıklarım ağır geldi tutamadı ama o ucuz çıngıraklı tutup sallıyor
Kızlar bende mustela kullanıyorum kendimde denedim biraz göz yakıyor haberiniz olsun insan bebek şampuanı olunca göz yakmaz diye düşünüyor ama öyle değilmiş maalesefMustelanın normal şampuanını kullanıyordum bakayım deneyim canım
Ay bende deniyorum her gün inşallah alışırrBenim de öyleydi canım her gün tekrar ettikçe alışmaya başladı. İlk zamanlarda 5 dk bile durmuyordu artık 20 dk durabiliyor bu da beni çok rahatlatıyor yemek yapma açısından özellikle.Zamanla sıkılması geçer bence![]()
Benim 5 kilo fazlam kaldı hiçbir şeyde yapmıyorum ama 2 ayda 78 den 63 e düşünce epey çatlağım olduKızlar kilolarınız ne durumda?Ben ilk ay doğum sebebiyle galiba 10 kilo verdim ama hala 8 kilo fazlam var veremedim.Youtubetan Leslieye başlamak istiyorum,evde koşu bandında yürümeye başlamıştım ama kızım uzun süre uyumadığı için zor geldi.Emzirmekle de kilo veremedim ya sizde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba dün rota ve menenjit aşısı oldu kızım.. Doktorumuz ateş çıkmadan önden önlem amaçlı 1 çay kaşığı calpol verin dedi eve gelince verdik. Ateş olmadı şükür ama yan etki olarak uyku , iştahsızlık veda çok kötü koku vardı. Aşısı yaklaşan var ise bilgi olarak paylaşmak istedim.
Cok teşekkürlerÇok geçmiş olsuntek doz mu yaptırdınız menenjit acaba? 2. Tercih mi etmeyeceksiniz yoksa daha sonra mı? Rota için bazı doktorların 3 gün eldivenle alt değiştirttiğini okumuştum kaka ile bulaşıyormuş sanırım belki o yüzden kokuludur içinize şüphe düşmesin hepsi aynı uygulamayı yapmıyormuş ama merak etmeyin
![]()
Tek doz derken yanlış söylemişim farklı varyantlar için a ve b çeşidi varmış ya onu yaptıracak mısınız demek istemiştimCok teşekkürlertek doz da kalmayacağız 2. Sini de yaptıracağız. Bize birşey demedi doktorumuz eldiven ile alt değiştirin diye sadece aşı sonrası normal rota dan kaynaklı olabilir dedi. Pazartesi ye birşey kalmaz dedi. ( Cuma günü biz aşı olduk)
Ben sleepy ve prima premium care ile başladım, sleepyi sevmedim çok ince bir bez ve kalıbı küçük, prima favorim oldu. Molfix hediye geldi ben hiç hiç beğenmedim maalesef çok kalitesiz geldi bana, prima aktif bebek ve premium care karışık kullanıyorum ama favorim premium care. Muhtemelen bu şekilde devam ederim, kızımın teni inanılmaz hassas hemen kızarıyor.Kızlar bez ne kullanıyorsunuz? Başlarda molfix kullanıyordum ama fazla kaka yapınca 4 5 kere kıyafetine geçirdi elimde bir de molfix premium vardı onda geçirmedi diye devam ediyorum ama sizin önerileriniz varsa dinlemek isterim bunalttı bu durum beni![]()