Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Bizim bütün kontrollerde kızım ya olmaması gereken bir köşeye gitmiş ya da dizleriyle evet dizleriyle yüzünü kapatmış oluyor 😅 dediklerini uygulayacağım canım umarım bu sefer ufaklık güzel pozlar verir bize 💞 Pazartesi detaylımız var önce sağlıklı olsunlar bütün bebişlerimiz.
Ya yerim ben onu kendini göstermek istemiyor demek cimcime 🥰 ❤️ inşallah bu sefer çikolata işe yarar da annesi o güzel yüzünü gösterir sana 🥰❤️

Ay kader ortağım .Kuzucum tam 2 haftadır bende gidiyorum detaylıya kızım kendini inatla göstermiyor pozisyonda değiştrmiyor bi kaç güne yine gel tekrar bakalım diyor doktor gidiyorum yine aynı en son 3 çıkolata yiyp girdim aa yeter artık olmuştuk inan hiç etki etmedi dedim yürüyüş etkiler mi yok o kendi istemesi lazım . Dediği gibi biraz zaman alabiliyor bizede sırtını döndüğü için yüz ölçümlerini hiç yapamadık mutlaka görmeliyim diyor doktor ama benim nazlı kızım ne zaman isterse heralde😂
Benim tüp bebek yapan doktorumuz 12. Haftaya kadar kabul etti sonra doktor bulun dedi yogun çünkü o kadına seriliyordu resmen 😄 her yeri belli oluyordu yeni doktora ilk seferden beri taktı sanırım 😄 aynı hastane zaten haftayada yaparsa bir diğer doktoruma rica edeceğim bakalım ne yapacak 🤣

O zaman hiç fark etmez ne zamana alabilirsen git problem yaşamazsın rahat görürsünuz inşallah 😊
İnşallah canım çok teşekkür ederim kimisi işte tam 22 haftada daha net görürsünüz vsvs diyolar o yüzden sorayım dedim ben 20. Haftada gideyim aradan çıksın ☺️

İnşallah canım çok teşekkür ederim kimisi işte tam 22 haftada daha net görürsünüz vsvs diyolar o yüzden sorayım dedim ben 20. Haftada gideyim aradan çıksın ☺️
Gelişimi iyiyse geç gidince net ölçüm yapmak daha zor erken gidince de öyle, 20+ da git kesin olsun, ha uzuvlarını gostermezse de sıkıntı tekrar çağırırlar, sen de türk kahvesi çikolata yemeyi dene gitmeden 😂

Gelişimi iyiyse geç gidince net ölçüm yapmak daha zor erken gidince de öyle, 20+ da git kesin olsun, ha uzuvlarını gostermezse de sıkıntı tekrar çağırırlar, sen de türk kahvesi çikolata yemeyi dene gitmeden 😂
Tam 20 de değilde 20+larda gideyim yani dimi yanlış anlamadım ☺️ evet evet öyle yapıcam erkenden gidip

Dr, en ideal hafta 21 dedi. (Yani 20+ günler)
Ama ben garanti olsun diye 22. Hafta gittim. (Tam olarak 21+2de)

Genel olarak pozisyonu iyiydi. Ölçümlerin çoğunu rahat yaptı ama sonlara doğru arkasını döndü. Sağa-sola dönerek yattım. Bir iki dk da öyle baktı.

Sonra da son bi sey deneyeceğim müsade edersiniz dedi. Buyrun tabi dedim. Poposunun oldugu yere bi kaç kez eliyle yapıştırdı 😂 pat pat vurunca anında hazırola geçti çocuğum 😂😂😂

Son düzenleme:
Hamileliğimin başından beri erkek beklerken kiz olacağını öğrendim tabi sağlıklı olması en başta geliyor ama şaşırdım biraz şimdi kendimi alıştirdim bidaha değişirse üzülürüm ☺️
Zaten 18.haftaya kadar bebeğin cinsiyet organı tam gelişmiş olmuyor en belirgin net 18.haftada önceki haftalarda tahmin yapıyor aslında doktorlar.
Ama şöyle bir durum var bebek erkek ise bazen penis ergen oluşmuş olabiliyor onda da cinsiyet erken belli oluyor oğlumda 11.haftada öğrenmiştik erkek diye.
Bu gebeliğimde de 12.haftada kıza benziyor demişti 14.haftda erkek organı gelişmiş felan diye gösterdi yani erkek çıktı 15-16 haftadan önce söylenenler biraz tahmin oluyor genelde
Ya ben nçbetli çalıştığım için. Hafta içleri genelde evdeyim gündüz. Nöbete de az gidiyorum o zamanlar hep dinlenme modundayım. Ama işe bi gidiyorum 16 saat bazen 24 saat full ayaktayım nasıl dengelenir bilmiyorum 😀😀 valla dua edeceğiz başka yolu yok 😀
Allah kolaylık versin.Sağlık personeli misin canım?

Benim tüp bebek yapan doktorumuz 12. Haftaya kadar kabul etti sonra doktor bulun dedi yogun çünkü o kadına seriliyordu resmen 😄 her yeri belli oluyordu yeni doktora ilk seferden beri taktı sanırım 😄 aynı hastane zaten haftayada yaparsa bir diğer doktoruma rica edeceğim bakalım ne yapacak 🤣
Aynen benimdr tüp bebek bu son kontrole gidişim olacak pazartesi sonrsı bende doktor arayışı 😂aynı telaşlar beni de bekliyor

Zaten 18.haftaya kadar bebeğin cinsiyet organı tam gelişmiş olmuyor en belirgin net 18.haftada önceki haftalarda tahmin yapıyor aslında doktorlar.
Ama şöyle bir durum var bebek erkek ise bazen penis ergen oluşmuş olabiliyor onda da cinsiyet erken belli oluyor oğlumda 11.haftada öğrenmiştik erkek diye.
Bu gebeliğimde de 12.haftada kıza benziyor demişti 14.haftda erkek organı gelişmiş felan diye gösterdi yani erkek çıktı 15-16 haftadan önce söylenenler biraz tahmin oluyor genelde

Allah kolaylık versin.Sağlık personeli misin canım?
Evet 🌺

Kızlar ben de 20. Hafta civarında olsunn istemiştim. Doktorum beyince bir yapı var o şu an hiç yok 19.-20. Haftalarda oluşmaya başlıyor o yüzden 21. Hafta çok daha iyi olur demişti. Ama lady 20. Haftada yaptırdı demek ki sorun yok 🥰20-21 çok farketmez gibi

Back