Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu arada benim göbek deliğimin 3-4 parmak altında sol tarafta bi ağrım var. Özellikle yatarken sağdan sola dönerken falan çok ağrı yapıyor. Son kontrole gittiğimde de aynı ağrı vardı ve bebek oradaydı. O yüzden mi bilmiyorum bazen endişe veriyor. Sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mı 18. Haftalarda
Kızlar bu arada benim göbek deliğimin 3-4 parmak altında sol tarafta bi ağrım var. Özellikle yatarken sağdan sola dönerken falan çok ağrı yapıyor. Son kontrole gittiğimde de aynı ağrı vardı ve bebek oradaydı. O yüzden mi bilmiyorum bazen endişe veriyor. Sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mı 18. Haftalarda
Hala var, sol ayağım kalkmıyor direkt sol kasıkta tepki veriyor bikac haftadır aynı şeyi yasiyorum bende şükür kontrollerde sıkıntı yok ama canımı acitiyor, hep olan ağrıların kramplarin yaninda bı acayip acı bu, donmek falan çok acı veriyor, sol ayağımı kaldırıp merdiven çıkmak çok zorluyor
Ay helallik ne demek bildiğim her şeye atlıyorum, ilk seferki ne yapacağını bilmez hallerimi düşününce belki herşeye yorum yapıyorum diye sıkılıyor da olabilirsiniz
Hala var, sol ayağım kalkmıyor direkt sol kasıkta tepki veriyor bikac haftadır aynı şeyi yasiyorum bende şükür kontrollerde sıkıntı yok ama canımı acitiyor, hep olan ağrıların kramplarin yaninda bı acayip acı bu, donmek falan çok acı veriyor, sol ayağımı kaldırıp merdiven çıkmak çok zorluyor
Aynen aynennn özellikle bir ayağımı kaldırırken canım çok acıyor. Az önce çorap giyiyordum giyemedim çok erken başladı yaa. Nerede bizim balayı 2. Trimesterimiz
Aynen aynennn özellikle bir ayağımı kaldırırken canım çok acıyor. Az önce çorap giyiyordum giyemedim çok erken başladı yaa. Nerede bizim balayı 2. Trimesterimiz
Gece kuşları, bıdı bıdı konuşuyorsunuz, yatmadınız mı sizzzz?
Akşam yemekten sonra bi ağırlık çöktü. Şöyle 20 dk dalmışım. Ondan sebep bu saate kadar uykum gelmedi iyi mi ?.. Bir örgüm vardı günlerdir sepette bekleyen onu bitirdim. Gündüz resim atarım.
O sol ayağa vuran kasık ağrısı bende de var. Az önce oturduğum koltuktan öyle zor kalktım ki topuk dikeni gibi, ilk kalkma anında ciddi acı veriyor. Sonra sonra biraz açılıyor. İç çamaşırı giyeceğim zaman sağ ayakta sorun yok, ama sol ayağımı tek seferde geçiremiyorum. Yürürken ayakta dururken sol ayağıma yük geldiği zaman vajinanın sol tarafına bıçaklar batıyor. Dinlenmeyle tamamen geçiyor gibi sonra ne oluyorsa yine hortluyor.