Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bizim ki çok sancılanmıştı bir kere onda annem 2 çay kaşığı kimyon çayı içirdi hiç bi etkisi olmadı
Ben de verdim bugün bi kaç saat sonra yarım saat içerisinde 7-8 kere uzun uzun gaz çıkardı. İlk eşim yaptı sandım ilk kez böyle oldu valla. Yarın yine denicem bakalım

Geçmiş olsun canım kardiyolojiye git bence de moralini bozma inşallah düzene girer
Saol kuzum.evet kardiyolojik sıkıntı olabilir Allah korusun.xunku kalp bizde genetik dedem ve babamı kalp krizinden kaybettik.amcamin biri bypass oldu.
Nefes darlığı göğüs ağrısı var mı veya başka bir şikayetiniz? Kan verdiniz mi ?
Evet önceden de vardı evlenmeden fln önce.ama hiç bı zaman tansiyonum 12ye çıkmış degildi.hamile kalınca nefes darlığı göğüs ağrısı geçiyor ne hikmetse.bi hafta önce de baya yoğun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım.nefes darlığı fln.biraz geçmişti.iste bugün de tansiyonum çıktığını gördüm.kan ve idrar tahlili vermek istedim ama Dr burda çok bsy ifade etmez. Poliklinige gidin orda ister Dr unuz dedi.

Son düzenleme:
Önce bir kardiyolojiye gidin nefes darlığı tansiyondan bahsedin baksınlar dahiliyeye sonra gidersiniz bi şey cikmazsa

Kızlar sütünüz tazyikli geliyor mu ? Napıyorsunuz tazyikli gelmemesi için ?
Benm de maalesef tazyik sıkıntım var makaslayarak emziriyorum.
Ben kimyon ve anason çayı veriyorum bir çay kaşığı kadar ama bebek gazlı ise maalesef hiç bir şey işe yaramıyor. Kızım da gazlıydı özellikle akşam saatleri susturamazdik. Şimdi oğlum da aynı, ağlamaktan sesi kısılıyor. 3 ay bitince geçiyor en azından bunu daha önce tecrübe ettim yani geçeceğini biliyorum o beni biraz rahatlatıyor.
Çok geçmiş olsun cnm. Kardiyolojiye git dedikleri gibi korkacak bir durum yoktur bence belki ilaç kullanman gerekecektir.

Kızlar oruç tutabilecek mıyız acaba annem lohusa sayılırsın hala sütünü etkiler tutma diyor bnde öyle düşünüyorum ama yinede vicdanen rahat değilim

Bebsii yatağa yatınca ağlayanlar uyananlar ben oğlumda kullanılmış tişört yada en güzeli atletimi yanına koyardım kokusuna uykuya geri dolardı. Kızımda denemedim daha ama oğlum sevmişti bı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…