Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Zaten 18.haftaya kadar bebeğin cinsiyet organı tam gelişmiş olmuyor en belirgin net 18.haftada önceki haftalarda tahmin yapıyor aslında doktorlar.
Ama şöyle bir durum var bebek erkek ise bazen penis ergen oluşmuş olabiliyor onda da cinsiyet erken belli oluyor oğlumda 11.haftada öğrenmiştik erkek diye.
Bu gebeliğimde de 12.haftada kıza benziyor demişti 14.haftda erkek organı gelişmiş felan diye gösterdi yani erkek çıktı 15-16 haftadan önce söylenenler biraz tahmin oluyor genelde

Allah kolaylık versin.Sağlık personeli misin canım?
Daha değişmez inşallah 18den sonra :)

Kızlar ben de 20. Hafta civarında olsunn istemiştim. Doktorum beyince bir yapı var o şu an hiç yok 19.-20. Haftalarda oluşmaya başlıyor o yüzden 21. Hafta çok daha iyi olur demişti. Ama lady 20. Haftada yaptırdı demek ki sorun yok 🥰20-21 çok farketmez gibi
Kız bana 22. Denişti ❤️

Dr, en ideal hafta 21 dedi. (Yani 20+ günler)
Ama ben garanti olsun diye 22. Hafta gittim. (Tam olarak 21+2de)

Genel olarak pozisyonu iyiydi. Ölçümlerin çoğunu rahat yaptı ama sonlara doğru arkasını döndü. Sağa-sola dönerek yattım. Bir iki dk da öyle baktı.

Sonra da son bi sey deneyeceğim müsade edersiniz dedi. Buyrun tabi dedim. Poposunun oldugu yere bi kaç kez eliyle yapıştırdı 😂 pat pat vurunca anında hazırola geçti çocuğum 😂😂😂
21+2 22. Hafta mı oluyor kız ben onu bilmiyorum

sağol canım daha iyiyim dinleneceğim tekrarlamadı zaten ❤️ A acemianne92
Aman canım iyi ol aman tekrarlamasin 🤲❤️ dinlen bol su iç iyi ol ❤️🤲
Kızlar detaylıya tam 20 haftada mi randevu alayım yada 21 de mi en iyi hafta hangisi sizce
Canım benim yarın tam 21+0 doktorum 22 Şubat-8 Mart arası git diye yazmış kağıda 8 Mart yani 20-22 hafta arası. Bende 21+0 a aldım tam bakalım yarın nasıl döneceğim buraya ❤️🤲

Ay kız ben bunu bilmiyordum o zaman benimde 21+0 oldu şimdi o zaman benimde almam gerekiyor ilk bebeğim ve çok şey öğrendim burda iyi ki varsınız ❤️❤️
21dolmus 22nin ilk günü olmuş yani, 22+6 da 22dolmus olacak 23olcak 😊

Benim de kafam karışıyor 21+0 oldum ama 22 diyor. 22 mesela 5,5 aylık ama 5 aylık yeni olmuşum diyor. Yarısını geçtik ondan eminim sadece az kaldı kızlar 😍
Detaylı için 22+0 ı bekliyordum 😀 meğer 21+0 üzeri 22. Hafta oluyormuş hiç bilmiyordum tarantacıgım ❤️ olsun bende kaç aylığım hala bilmiyorum 😀😀

Ay helallik ne demek bildiğim her şeye atlıyorum, ilk seferki ne yapacağını bilmez hallerimi düşününce belki herşeye yorum yapıyorum diye sıkılıyor da olabilirsiniz 😂
Allah razı olsun canım ya senden çok şey öğrendim hakkını helal et 💕

Back