Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım kombinlerine ne güzel yakışacak maşallah tarz bebeğimize bakın heleTeyzoşlar ilk ayakkabılarımbayramlık inşallah giydiricez
![]()
Canım az önce yazmıştım yukarıda benim doktorum gerilediği kilo üzerinden yaptı . Biz 3690 doğduk 3550 çıktık. Dün 32. Günde 3550 baz aldı. Çünkü siz eve çıkarken 3550 idiniz bunun üstünden beslediniz dedikızlar birinci ay kilo hesabı nasıl yapılıyor? doğum kilosu üzerinden mi yoksa ödemi gidince kalan kilo üzerinden mi hesaplanıyor aldığı kilo?
3800 doğmuştu
3600 e geriledi en son 28 günlükken 4475 di. yani aylık kaç kilo almış oldu şimdi 875 mi 675 mi?
Gece 3 e geliyor, çok fena sıkıştım tuvalete gitmem gerekiyor. Eşim de yatak odasında uyuyordu. Artık dayanamadım onun yanına gittim, tabi kızım ciyak ciyak agliyor agzi memede olmadığı için. Eşim korkudan 'noldu kızıma ne oldu' diye uykudan firladi. Dedim ki 'Acilen tuvalete gitmem gerek, kızına bir şey olmadi'Kızlar ben bu güne kadar maksimum 2 saat falan evde tek kalmıştım eşim yoksa annem benleydi. Bugün ilk defa full tekim eşimin ofisi haftada 2 gün ofis istemiş artıkallahım en başından beri full tek bakan annelere helal olsun. Kızım ki normale göre bana acıdı usluydu genelde ama tuvalete gitmek bile zor
![]()
Kamera varsa epey is goruyor. Ben uyutup kamera açıp işlerimi hallediyorum.Kızlar ben bu güne kadar maksimum 2 saat falan evde tek kalmıştım eşim yoksa annem benleydi. Bugün ilk defa full tekim eşimin ofisi haftada 2 gün ofis istemiş artıkallahım en başından beri full tek bakan annelere helal olsun. Kızım ki normale göre bana acıdı usluydu genelde ama tuvalete gitmek bile zor
![]()
bebek kamerası çok rahatlatıyor. evdeki işleri hallederken de öyle ama bi ayağını uzatıp kahve içerken de kameradan sürekli görebilmek rahatlatıyor kesinlikle. benim 10 sene önce kızımdan kalan kamera var aşırı kurtarıcıKızlar ben bu güne kadar maksimum 2 saat falan evde tek kalmıştım eşim yoksa annem benleydi. Bugün ilk defa full tekim eşimin ofisi haftada 2 gün ofis istemiş artıkallahım en başından beri full tek bakan annelere helal olsun. Kızım ki normale göre bana acıdı usluydu genelde ama tuvalete gitmek bile zor
![]()
Kızlar göbekte hamilelikte olusan dikey kahverengi cızgı zamanla gececek mi , bi fikriniz var mı , herkes de olısuyor mu
Bebekte göz çapaklanması yaşayan varmı
Normal doğum yapan arkadaşlar, dikişleriniz ne zaman iyileşti allah aşkına? Perişan oldum. 1. derece dikişim var. 6 gün oldu doğum yapalı. Halen oturamıyorum. Doktor her şey yolunda 3 hafta oturma diyor. O zaman niye normal doğum yaptım ki?
Kızlar bebeleriniz nasıl uyuyor?
Memede emerken uyuyor da direkt yatağa mı koyuyorsunuz.Yoksa emdikten sonra gazını çıkarıp sallıyor musunuz,dolaştırıyor musunuz?
Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından
Kamera varsa epey is goruyor. Ben uyutup kamera açıp işlerimi hallediyorum.
Evet evet kamera cidden çok işe yaradı bir de biz de kedi var o sebeple uyuduğu odanın kapısı hep kapalı kamerasız ses vs duymam çok zor ama kızım işte kucaksınız maksimum 30-40 dk uyuduğu için iş halletmek için aşırı hızlı olmak lazım valla pestilim çıktıbebek kamerası çok rahatlatıyor. evdeki işleri hallederken de öyle ama bi ayağını uzatıp kahve içerken de kameradan sürekli görebilmek rahatlatıyor kesinlikle. benim 10 sene önce kızımdan kalan kamera var aşırı kurtarıcı![]()
875 almis olması gerekiyor. yaklaşık gunde 31 gr civarı almis gibi düşünebilirsiniz.kızlar birinci ay kilo hesabı nasıl yapılıyor? doğum kilosu üzerinden mi yoksa ödemi gidince kalan kilo üzerinden mi hesaplanıyor aldığı kilo?
3800 doğmuştu
3600 e geriledi en son 28 günlükken 4475 di. yani aylık kaç kilo almış oldu şimdi 875 mi 675 mi?
ya bizde de kedi var. biraz yaklaştırmaya çalıştık çok kötü kötü baktı ne yapacağını kestiremedik. odada sürekli kapı kapalı takılıyoruz şimdi çocuğa da üzülüyorum henüz anlamaz ama kısıtlanmış gibi oldu. kedisiz zamanlardaki gibi yerlere serip bırakamıcam çocuğuEvet evet kamera cidden çok işe yaradı bir de biz de kedi var o sebeple uyuduğu odanın kapısı hep kapalı kamerasız ses vs duymam çok zor ama kızım işte kucaksınız maksimum 30-40 dk uyuduğu için iş halletmek için aşırı hızlı olmak lazım valla pestilim çıktı![]()
gelen yorumlardan ben de böyle hesapladım. inşallah öyledir 600 az çünkü bence875 almis olması gerekiyor. yaklaşık gunde 31 gr civarı almis gibi düşünebilirsiniz.
Bizim kedi beklediğimizden hızlı alıştı başında biz varken aynı odaya mesafeli sokuyoruz ama ben de mesela evde teksem alt almak tam bir olay. İkisini idare etmek beni resmen zorluyor doktor 3. Aya kadar yalnız bırakmayın çocuk daha kendini kurtaramaz dedi bekliyoruzya bizde de kedi var. biraz yaklaştırmaya çalıştık çok kötü kötü baktı ne yapacağını kestiremedik. odada sürekli kapı kapalı takılıyoruz şimdi çocuğa da üzülüyorum henüz anlamaz ama kısıtlanmış gibi oldu. kedisiz zamanlardaki gibi yerlere serip bırakamıcam çocuğu
gelen yorumlardan ben de böyle hesapladım. inşallah öyledir 600 az çünkü bence![]()
çok zor tuvalete giderken bile kapı kapat kamera aç kapısını beş dk açık bırakamıyorum. sabah çok zorlanıyorum kızıma kahvaltı beslenme hazırlarken bebek odada oluyor git gel kapıyı gözetle bebeği gözetle. mutfakta masaya kedi çıkmasını gözetleBizim kedi beklediğimizden hızlı alıştı başında biz varken aynı odaya mesafeli sokuyoruz ama ben de mesela evde teksem alt almak tam bir olay. İkisini idare etmek beni resmen zorluyor doktor 3. Aya kadar yalnız bırakmayın çocuk daha kendini kurtaramaz dedi bekliyoruz
Bu ayda 90 120 arası içerler ben memeden o kadar çıktığını düşünmüyorum yekHiç bilmiyorum ama annem bir kere biberonla verdiğinde 60 cc vermişti 3 saat sonra direl kendi uyanmış dün doktora sorucaktım biberonla kaç cc vereyim diye ama kavga eder gibi girip çıktığımız için unuttum![]()
akıntı derken nasıl yani kaanin da gözü yaşlıyı düne kadar bugün çapak da yok yaş da takip ediyorum damla vermişti drBebek aknesi zaten bebeklerin yüzde yirmisinde falan olan bir şeymiş benim erkek kardeşimin oğlunda da olmuştu ki onun eşi de şeker falan hiçbir rahatsızlık yoktu yani ayrıca benden bir hafta sonra doğum yapan arkadaşımın oğlunda da oldu onunla herhangi bir rahatsızlığı yoktu bebeğin dış dünyaya uyum sağlamasıyla ilgili cildinde olan Tepkilermiş tamamen normalmiş tedavi gerektirmezmiş üçüncü ayda dördüncü ayda bitermiş bebek aknesi.
Gözündeki Çapaklanma aslında olabilecek bir şey ama akıntı olması kötü böyle gözyaşı gibi tek gözle mesela sadece akıntı varsa o zaman oradaki Gözpınarı‘nda tıkanıklık olma ihtimali doğuyor ona karşı da bir masaj var düzenli yapılması gereken umarım bizimki öyle bir şey değildir
seninki ne var ne yok emdigi için cikmiyordur canım. yoksa bebek kilo alımı iyiyse daha fazla bile cikiyordurFışkırarak mı kusuyordu, bizimki de çok emdiğinde illa çıkarıyor ama fışkırmıyor allahtan. Sarılık değeriniz kaçtı? Bı anne sütü sarılığı ile aynı mı acaba
Valla canım benimki öyle bi emmiyor ki gün içinde akşam gazdan karnı şişiyor cidden bu meme düşkünlüğü ayrı bir şey doymak dışında. Hımm 90-120 teklif edeyim bir daha birine bırakmak zorunda kalırsam. Onu da çıkarmak çok zor ya ben anca günde bir kere sağabilirsem onda da 60-80 çıkıyor.
Göz yaşı gibi akıntı dedi doktor. Burundan akması gereken kanal tıkalıysa gözü akarmış arada.Bu ayda 90 120 arası içerler ben memeden o kadar çıktığını düşünmüyorum yek
akıntı derken nasıl yani kaanin da gözü yaşlıyı düne kadar bugün çapak da yok yaş da takip ediyorum damla vermişti dr