Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de verdim bugün bi kaç saat sonra yarım saat içerisinde 7-8 kere uzun uzun gaz çıkardı. İlk eşim yaptı sandım ilk kez böyle oldu valla. Yarın yine denicem bakalım
Saol kuzum.evet kardiyolojik sıkıntı olabilir Allah korusun.xunku kalp bizde genetik dedem ve babamı kalp krizinden kaybettik.amcamin biri bypass oldu.
Evet önceden de vardı evlenmeden fln önce.ama hiç bı zaman tansiyonum 12ye çıkmış degildi.hamile kalınca nefes darlığı göğüs ağrısı geçiyor ne hikmetse.bi hafta önce de baya yoğun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım.nefes darlığı fln.biraz geçmişti.iste bugün de tansiyonum çıktığını gördüm.kan ve idrar tahlili vermek istedim ama Dr burda çok bsy ifade etmez. Poliklinige gidin orda ister Dr unuz dedi.
Saol kuzum.evet kardiyolojik sıkıntı olabilir Allah korusun.xunku kalp bizde genetik dedem ve babamı kalp krizinden kaybettik.amcamin biri bypass oldu.
Evet önceden de vardı evlenmeden fln önce.ama hiç bı zaman tansiyonum 12ye çıkmış degildi.hamile kalınca nefes darlığı göğüs ağrısı geçiyor ne hikmetse.bi hafta önce de baya yoğun sırt ve göğüs ağrısı yaşadım.nefes darlığı fln.biraz geçmişti.iste bugün de tansiyonum çıktığını gördüm.kan ve idrar tahlili vermek istedim ama Dr burda çok bsy ifade etmez. Poliklinige gidin orda ister Dr unuz dedi.
Kızlar hiç bebeğe bir çay kaşığı kimyon veren oldu mı? Doktor bi tanıdığım var. İkizlerine bir ayını doldurduktan sonra 2-3 günde bir şöyle yapıyomuş. Çay kaşığının ucu kimyonun üzerine anne sütünü sağmış, onu tülbentten sıkmış çıkan sütü verip üzerine emzirmiş. Hiç gaz sorunu yaşamadım patır patır çıkıyodu gazları dedi. Mideleri de rahatladığı için ne reflü ne gaz Hiçbişey yaşamamış. Kız bi de doktor olunca güven verdi:) denesem mi diyorum
Ben kimyon ve anason çayı veriyorum bir çay kaşığı kadar ama bebek gazlı ise maalesef hiç bir şey işe yaramıyor. Kızım da gazlıydı özellikle akşam saatleri susturamazdik. Şimdi oğlum da aynı, ağlamaktan sesi kısılıyor. 3 ay bitince geçiyor en azından bunu daha önce tecrübe ettim yani geçeceğini biliyorum o beni biraz rahatlatıyor.
Kizlar konuyla alakasız , bugün neden oldu bilmiyorum bnm tansiyonum çıkmış.bu yaşıma kadar 12yi bile zor görürdum.genelde 10/7,,,11/7 gibi seyrederdi.bugun akşama doğru basım değişik bı şekilde ağrımaya başladı.esim de tansiyonu ölç bı dedi .ölçtüm 13/9 ,bı kaç dk sonra 14/10 ,üzerimi degisinceye kadar 15/10cikti.limon suyu fln içtim.acile gittim 14/9cikti.emziriyor olunca parol serum takıldı gönderdiler. Çok şaşkınım neden böyle tansiyonum çıktı. Acildeki Dr kardiyoloji yada dahiliye ye git dedi.korktum açıkçası bı anda böyle tansiyonum çıkınca
Bebsii yatağa yatınca ağlayanlar uyananlar ben oğlumda kullanılmış tişört yada en güzeli atletimi yanına koyardım kokusuna uykuya geri dolardı. Kızımda denemedim daha ama oğlum sevmişti bı deneyin
Kızlar ne yiyip içiyorsunuz? Bebeğe gaz yapacak diye bişey yiyemez oldum.. doktorum da bebiş alerjik diye süt ürünleri yumurtayı kuruyemişi falan kesti.. hepten açım