Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Karni tok olsa bile habire meme istiyo

Ben korse almadim ama oysho markanin yuksek bel kendinden korseli gibi duran taytlari var. Ben gecen sene S beden almıştım normalde de giyiuidum. Simdi dogum sonrasi kilo verdim tabi ama hepsi gitmedi bu S beden taytimin karin kismi belime kadar sıkı sıkıya tuttu cok guzel oldu. Tavsiye ederim.
Modeli ne cnm. İnterneteten alabilirim bulabilirsem de etiketinde yazanı falan soylersen memnun olurum 😊😊

İnanki alerji için yeme dedikleri beni zorlamıyor, peyniri çok yerdim ama idare ediyorum. Cok kıvranıyordu bir hafta boyunca yavaş yavaş rahatladı. Ama belki de büyüdüğü için, bilmiyorum ki.. beni asıl zorlayan gaz için benim kendime yaptığım eziyetli diyet.. asıl ondan vazgeçmem lazım.. ama hangi sebzeue baksam gaz yapar yazıyor internette 🥲
Bence su gazin en yogun oldugu haftalarda diyet yapmak cok mantikli. Cocuk rahat olursa anne de rahat olur. Ben de hicbisey yiyemiyorum neredeyse. Ama yeter ki o rahat olsun. Diyeti bozunca zaten bin pisman ediyor adami. Gazi azaldikca zaten yavas yavas bizde bozariz diyeti🤩🤩
Kizlar bugün Dr a gittim.tansiyon ilacı başladı.sabahtan beri basım çatlıyor.tansiyonum sürekli çıkıyor.ilac aldığım halde şuan 14.9..
Nolur dua edin bana kimin duası kabul olur bilinmez şu mübarek ayda. 2 gündür çok kötüyüm.😭😭😭
Cnm bunu sormak hele ki senin gjbi tecrübeli anneye sormak pek dogru olmayacak ama insanin aklina gelmeyebilir insanlik hali ve o ilaclara dikkat etmek lazim diye soruyorum. Doktorun ilaci yazarken emzirdigini soyledin degil mi. Cunku benim kalp ilacim vardi emzirdigim icon miydi hamile miydim hatırlamıyorum kullanamazsin dediler basa gelen çekilir moduydu😭😭

Kızlar alerjik bebişler için doktorum yemek listesi verdi bu gün. Paylaşayım ihtiyacı olan kullansın
IMG_8601.webp
IMG_8600.webp

Back